Bu akraba dedikleri kişiler neden böyle

yagmurzelis

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
157
44
13
25
Annem 1 hafta hastanede yattı ve kadın kanser hastasıydı. Ölümlerden döndü vs vs. İşte 1 hafta önce zatüreden yattı ve aşırı kötüydü. Dayıma ve kuzenlerimi aradım dedim böyle böyle. Kuzenim de o anda birisiyle sorun yaşamış sinirliydi. Bende söyledim yapacak bir şey yok falan diye tepki verdi sonradan tekrar aradı hastane masraflarını vs sordu özelde yatacaktı annem. Sonradan ben onlara muhtaç kalmayalım diye devlet hastanesine gidelim dedim anneme. Neyse dayım yattığı akşam geldi oda grip olmuş çok kalmamış haberleşiriz demiş gitmiş. Kuzenimde dayım gelmeden sordu sonra 1 haftadır yoklar. Öldünüz mü kaldınız mı durum nasıl diye bile aramadılar. Hastaneden çıkmadqn önce dayım aradı annen nasıl diye gelemedim işte hastaydım bende geçmesin diye dedi bende sorun yok dedim kapattım. Haliyle annemde çok üzüldü yeğenlerim neden aramadı diye. Aralarında önceden sorunlar vardı ama en son kuzenim bir şeyin haberini vermek için aramıştı yani konuştular en son. Yani gerçekten ne oldu anlamadık annem aşırı üzüldü kendini sahipsiz sandı. Gerçekten ne olacak bu işler? Şu yalnızlık duygusundan bıktım. Anneme de bu ara çok koydu. Koskoca hastanede annemin yanında ben vardım. Hadi kuzenlerim uzakta yaşıyor ama insan neden telefon açmaz? Tamam çok bağlı aile hiç olmadık ama bu hastalık kanser olunca dünya başıma yıkılmıştı. Kimseyi arayıp rahatsız etmedim keza annem de öyle. Nasıl moral vercem?

Allah şifalar versin annenize. Bir önerim maalesef yok

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin annenize. Siz annenizin yanındasınız, bu da moral olmalı annenize. Dayınız da kötü bir şey dememiş. Hasta haliyle annenizin yanında kalıp, grip bulaştırsa daha kötüymüş.

Kuzenlerinize gelince: öncesinde de birbirinize çok bağlı bir aile değilmişsiniz. İşin içine hastalık girince bir anda can ciğer, kuzu sarması olunmasını beklemek gerçekçi değil.

Dayım hep böyle birisi değişik karakterli yani aramaz sormaz insan ölse sonradan haberi olur. Grip geçmesin diye gelmediyse önceden de gelmeseymiş dedi annem üzüldü. Önceden kemoterapi görürken arayıp sorarlardı sonradan kesildi. Ne kadar küste olsa insan vicdan vardır ya ne bilim ben böyle değilim

Kanser hastası babamın evinden sağlığında hiç çıkmayan dayımlar kuzenlerim babamın ameliyatından sonra aynı şekilde sadece yalandan aradılar 12 gün adamcağız hasta yatağında onları bekledi. En son ben arayıp davet ettim sizi bekliyor diye. Kendimi tutamadım ve çok ayıp yaptığınız vs dedim apar topar toplanıp gittiler. Babam vasiyet etti cenazeme gelmesinler diye. Öyle de oldu. O kadar acıydı ki. Birbirinize sahip çıkın ve kimseden medet ummayın ve dik durun. Özellikle annenizin yanında güçlü olun. Ona da aynı şeyi söyleyin. Çok geçmiş olsun umarım şifa bulur bir an önce

Ya şuna şok oluyorum ben kendime bakıyorum ben yapamam. Ne kadar kavga etseler de bu yapılmaz diye düşünüyorum. Koca 1 hafta geçmiş çıktılar mı kötüye mi gidiyor haberleri yok yahu. Yoğun bakıma da atabilirlerdi. Moral vermek dahi yok. Annem ameliyat oldu aşıri riskliydi sadece annemin boşandığı babam ve ben vardık. Kimse tenezzül edip halam belki çıkamaz ameliyattan demediler ta oradan geliyor zaten kinim. Ben annem demese haber bile vermezdim aklımdan geçmediler. Tek kalmaya alıştım galiba annem ölmeden

Çok haklısınız. İnsan gelemeyebilir ama telefonla arar. Yapayalnız bırakmışlar sizi. Böyle günlerde tanıyoruz insanların gerçek yüzünü. Siz de ona göre davranırsınız artık. Çok geçmiş olsun annenize.

Annenize diyin ki bizim bizden başka kimsemiz yok üzülme ben yanındayım moralini sağlam tut. El işte elden ne beklicen

Annem çok zor ameliyata girmişti kanser için uzakta yaşiyor zaten kuzenlerim 2 gün izin alıp gelmediler ya. Ameliyat bu çıkamayabilirdi ondan sonra ben alıştım dedim tamam kimseniz yok. Bir yolda yürüyoruz ama nasıl yol bilmiyorum. Eskiden hayal kurardım daha kurmuyorum bile çünkü hep kötüye gidiyor hayal kurunca hayatım. Yaşayıp gidiyoruz sonunu merak ediyorum

Annenize diyin ki bizim bizden başka kimsemiz yok üzülme ben yanındayım moralini sağlam tut. El işte elden ne beklicen
Annemin aklı başında birisi zaten hiç ağlamazdı takmazdı ama bu sefer ağladı zoruna gitti. Hastaneler ona dar geldi. İnsanlara saldırdı laf etti canının darlığına. Annem biraz sinirli ağzı açılınca ne dediğini pek bilmez birisi hep uyardım ama böyle birisi demekki yani napayım. Hala alışamadılar kardeşlerden birine laf söylesin çocuklarina kadar kin tutuyorlar. Annemden kaynaklı mı onlardan mı bilmiyorum. Ama ne olursa olsun insan öldüler mi diye arar yedi kat yabancı başkasından duyup aramış

Gecmıs olsun.
Ölüm yok gibi kırıp dökmemek gerek

Anneniz iyi bir hala/ teyzemiydi. İyi bir kardesmiydi. Bazi insanlar herseyi bekliyorda kendisi yapmismi ilgilenmismi o cok önemli benim icin.

Haa süper bir hala teyzede olabilir,yinede arayip sormayanlarda oluyor, umurunda olmuyor . Bu tip insanlarad canini sıkmasın kimse.

Allah sifa versin butun hastalara

Birbiriyle kavga ettiği zamanlar oldu ama genelde annem haklıydı bana göre. Sadece politik davranmadığı için pat pat söylediği için kötü oldu hep alttan almadığı için. Annem onları ne olursa olsun soruyordu ya dayım da hastanede yattı aradı sordu iyi olmasalar bile

İnsanlara vefa da insanlikta merhamette bugün ona yarın bana kafasida yukleyemezsiniz içinden gelmiyorsa gelmiyordur napalim dayı da uzak akraba değil hani İşte kardeş sevmiyorum kardeş dediğin bir yere kadar diye bu örneklere diyorum bak anneniz tek çocuk hiç çocuk diye aptal bir söylem var hani işte tek çocuk değil fakat tek başına ya işte siz varsınız buna şükrederek moral verecek bozacak birşey yok hayat bu birazda hastalıkta pek kin tutulmasi taraftaridegilim kişi çok zorrlayan biriyse yorumum değişebilir bir gün lazım olur diye Kimseyede çok dın dın zor karakter olmayacaksın tabiki geçmiş olsun dilerim iyi olur boşverio sağlığına bakacak moral önemli bu hastalıkta bıraksın kim gelmiş gelmemişi doktorları dinlesin başka şeyler düşünsün konuşmayın bunları dağıtın kafasını

Ben böyle insanlar olduklarını biliyorum zaten ama annemin çok zoruna gitti. Ölsem kulaklarına gider besbelli diye garip

Ben böyle insanlar olduklarını biliyorum zaten ama annemin çok zoruna gitti. Ölsem kulaklarına gider besbelli diye garip
Gitmesin artık onlarda öyle buna üzülmek artı yük etmek kendine baksın böyle olmaz ama moral çok önemli kurtulmak için şansı varsa ki inşallah vardır kendini düşünce olarak toplamak zorunda şimdi sağlık onun en önemli derdi hiç kimse değil başka bunu söyleyin ona hatırlatın sizde ah vah yapmayın önemsiz gibi üstünde durmayın Allah var ben varım yeter deyin

iyi tarafından bakacak olursanız Başka bişey olduğunda Söz sahibi olamazlar. O zaman nerdeydiniz şimdi mi aklınıza geldi deyip susturabilirsiniz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…