- 16 Mayıs 2025
- 157
- 44
- 13
- 25
- Konu Sahibi yagmurzelis
Annem 1 hafta hastanede yattı ve kadın kanser hastasıydı. Ölümlerden döndü vs vs. İşte 1 hafta önce zatüreden yattı ve aşırı kötüydü. Dayıma ve kuzenlerimi aradım dedim böyle böyle. Kuzenim de o anda birisiyle sorun yaşamış sinirliydi. Bende söyledim yapacak bir şey yok falan diye tepki verdi sonradan tekrar aradı hastane masraflarını vs sordu özelde yatacaktı annem. Sonradan ben onlara muhtaç kalmayalım diye devlet hastanesine gidelim dedim anneme. Neyse dayım yattığı akşam geldi oda grip olmuş çok kalmamış haberleşiriz demiş gitmiş. Kuzenimde dayım gelmeden sordu sonra 1 haftadır yoklar. Öldünüz mü kaldınız mı durum nasıl diye bile aramadılar. Hastaneden çıkmadqn önce dayım aradı annen nasıl diye gelemedim işte hastaydım bende geçmesin diye dedi bende sorun yok dedim kapattım. Haliyle annemde çok üzüldü yeğenlerim neden aramadı diye. Aralarında önceden sorunlar vardı ama en son kuzenim bir şeyin haberini vermek için aramıştı yani konuştular en son. Yani gerçekten ne oldu anlamadık annem aşırı üzüldü kendini sahipsiz sandı. Gerçekten ne olacak bu işler? Şu yalnızlık duygusundan bıktım. Anneme de bu ara çok koydu. Koskoca hastanede annemin yanında ben vardım. Hadi kuzenlerim uzakta yaşıyor ama insan neden telefon açmaz? Tamam çok bağlı aile hiç olmadık ama bu hastalık kanser olunca dünya başıma yıkılmıştı. Kimseyi arayıp rahatsız etmedim keza annem de öyle. Nasıl moral vercem?