Bu akşam annemin evine dönüyorum

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
103
11 yillik iliskim 7 yillik evliligim bitiyor. Kavga etmeden oglumuz icin medenice ayriliyoruz. İcim okadar burukki 7 yildir yasadigim evden ayrilacagim. Bu sizi bu yeni hayat korkusu ne zaman gecer :(

Elbet geçer ilk başlar zorlar tabi ama zamanla alışır insan..

Geri dönülemeyecek kadar vahim mi durum yani tam kararınızı verdiniz mi emin misiniz

Sebep ne?

Yeni duruma da alışılır elbet? Yeter ki iyi düşünülmüş olsun. Sonuçta arada çocuk var..

Ben 1 aydır annemlerdeyim geçmedi.Ama geçicek biliyorum ne zaman olduğu önemli değil bence yeniden ne kadar sağlam başladığımız önemli.Üzüleceksiniz illa ki canınıza yanacak ama herşey nasip.O evde o adamla nasibiniz bitmiş yapacak bişey var mı yok.Kafanızı dağıtmaya bakın mutluluğu kimse ikram edip önümüze sunmayacak mutlu olmak için mücadele verin.Hakkınızda hayırlısı olsun

Hepimiz sorun yaşama adayıyız herkes sabreden lerden sen bu hareketle nekadar cesartli oldunu gösterdin korkma hayat senden korksun

11 yillik iliskim 7 yillik evliligim bitiyor. Kavga etmeden oglumuz icin medenice ayriliyoruz. İcim okadar burukki 7 yildir yasadigim evden ayrilacagim. Bu sizi bu yeni hayat korkusu ne zaman gecer :(
Allah yardımcın olsun suan.bende ayni durumdayim cuma günü de ben baba evine gidiyorum hemde 2 çocuğumla kizim henüz 6 aylik okadar zor ki seni cok iyi anlıyorum

Hayatın adına aldığın kararlarda korkman geleceğe dair endiseli olman 7 yıllık rutini bırakıp sıfırdan bir rutin oluşturmak kolay değil . Boşanma aşamasına şahit olmuş biri olarak çok sancıli bir süreç her iki taraf için Allah yar ve yardımcın olsun.

Bı arkadaşım iki çocuğuyla bosandi,4 sene oldu karalar bağlayıp yaş tutuyor hala.
Diğer arkadaşım bir cocukka boşandı,ise girdi ev aldı,5 sene oldu onunda,çok mutlu. Yani demem o ki size bağlı herşey. Hayatı nasıl yaşamak isterseniz öyle yaşarsınız.
Ama iki kadın arasında kesinlikle maddi manevi farkliliklar vardır ya. Eşit şartlarda değillerdir.
Tamam düşünce yapısı da çok önemli ama sosyoekonomik faktör lerde çok onemli

Ama iki kadın arasında kesinlikle maddi manevi farkliliklar vardır ya. Eşit şartlarda değillerdir.
Tamam düşünce yapısı da çok önemli ama sosyoekonomik faktör lerde çok onemli
İşe girip mutlu olan ailesiyle yaşamak zorunda kaldi,mutsuz olan ayrı evde eski kocasini sayiklamakla geciriyor gunlerini. Bir adım ileri gidebilmis değil 4 senedir. Emin olun ağlayanin hayati digerine göre çok ileride

Özel değilse 6 aylık bebekle ayrılma sebebiniz nedir? Kurtarma şansı hiç mi yok?
O kadar uzun ki 15 gunde 1 ömürlük seyleri yasadim ben be olursa katlanmaya raziyim ama bana gidmem için eziyet ediyor susuyorum dayanmaya çalışıyorum evlat larim icin ama cok yoruldum hem siddet hem aldatma var

O kadar uzun ki 15 gunde 1 ömürlük seyleri yasadim ben be olursa katlanmaya raziyim ama bana gidmem için eziyet ediyor susuyorum dayanmaya çalışıyorum evlat larim icin ama cok yoruldum hem siddet hem aldatma var
Ah çok kötü şerefsiz adam,böyle olması daha iyi ilerde acabalariniz olmaz en azından. Gerçekten çok uzuldum,Allah yüreğinize ferahlık versin.

Back
X