Bu akşam cıngar çıkacak

akşam eşim geldi ben çok kötüydüm bugün. işten geldim çekyatta sızmışım.
eşim gelmiş ne oldu sana falan yok bişeyim yorulmuşum galiba dalmışım dedim.
hadi bişeyler yiyelim dedik.
sofrada başladı bu anlatmaya işte işyerinde 3 samimi arkadaşlar 3 ü de bayram kavgalısıymış eşleriyle.
böyle olurmu? senin benim ailem yapılır mı?
ben şimdi senin aileni ayırabilirmiyim. bak sen ne kadar anlayışlısın falan.
baya konuştu bu.
sonra eminmisin gelmicen mi dedi? evet eminim gelmicem dedim.
ama herkes köyde, iyi ama benim için herkes burda sen git dedim.
biliyomusun benim gönlüm elvermiyo seni bırakmaya dedi. tamam gitme ozaman.
bizde aile olduğumuzu bilip bir bayramda beraber gezelim dedim.
neyse biz yola çıkıcaz ya sen çantanı hazırla seni annene geçerken bırakayım dedi.
yermiyim? yola çıkıcak hepsi beni kumpasa getirecek inemicem arbadan ver elini köy.
yok dedim sabah evde işlerimi yapıcam hem geç saatte yakışı kalmaz gitmem dedim.
ya saçmalama dur ben anneni arayım? hem bayramını kutlayım hem bişey istermi sorayım dedi.
şükür annem açmadı telefonu.
kardeşimi aradı eşiyle falan konuştu. size emanet falan bi güzel konuşuyo.
bende beni kimseye emanet etme ben önce allaha sonra kendime emanetim.
gitme etme emanet dedim.
ve çıktı yola güzel güzel yolculadım. bay bayyyy yaptım.
ama o daha mahsun. fakat hak etti.

işte bu yolda analı oğullu seni iyice çekiştirirler hepsi aynı biraz fazla biraz eksik sadece kendileri ve kendilerinin aileleri var başka bişe düşünmezler biz hatırlatmasak

boşver gıybet eden düşünsün.
ben şimdi rahatım. onları görcem ben millete ne diyeceklerini düşünüp küplere binecek kaygana

süpersinnnn!!! :)) seni alnından ve yanaklarından öper, senin ve ailenin bayramını en içten dileklerimle kutlarımmm :)))

beni bu konuşmada en çok düşündüren bana göre çok basit bir isteğin (bu bayram ailene gelmek istemiyorum) çabucak kabul görmemsi ve kocanın seni kaçırmak tarzı dalavere planlar yapması..

neden böyle? inanın evlilikten buz gibi soğuyorum...

neden yani senin isteklerin bu kadar değiştirilmeye çalışılıyor neden mesela 1 kere söylemen yetmiyor

illa ikna edilmeye çalışılıyorsun kandırılmaya çalışılıyorsun

yok bilmemkimin eşi ne cadı ama sen ne anlayışlısın diye ayak yapıyor? gerçekten mi böyle anlayışlı olduğunu dşünüyor?

ne bileyim yaa evlenince bu kadar önemsizleşeceksem (sizin ilişkinizi bilemem kendi kendime düşünüyorum sizinki öyle demem diyemem) kayınvalidenin altında bu kadar ezileceksem offfff bi sigara içip geliyim çok dertlendim

Varya harbiden helal olsun diyorum sana işte buydu senden beklediğimde azmin zaferi
Çok iyi yaptın artık ipler senin elinde bayram konusunda. Oda senin yokluğunda bak nasıl buruk olucak seni arıycak ve bu ayrılık çok sürmiycek.
Vallaha çok sevindim canım yaa

cok sükür kurtuldun bu bayram onlardan ama ben yinede üzüldüm hic ayri gayri olurmu ya
esinin bu bayramda burda kalip annenlere gidelim demesi lazimdi ne bu böyle ya
cok sinirlendim gercekten oraya gidip ne yapacak her sene her sene
bu seferde burda kalsaydi offff

süpersinnnn!!! :)) seni alnından ve yanaklarından öper, senin ve ailenin bayramını en içten dileklerimle kutlarımmm :)))

sağol tobikim ya nasıl öderim hakkınızı.
bende kocaman öpüyorum. babanın ellerinden yerime öp olurmu?
mübarek günler rabbim tüm hastalarımıza şifa versin.
şimdiden iyi bayramlar.

Helal olsun sana, helal olsun sana, helal olsun sana !!!!!!

bundan sonrası bak nasıl olacak göreceğiz.
yok anası şimdi orda benim yokluğumu hissettirmeeeez. onada bi alkış.
diğer oğlu gitmiyodu onuda kafalamış.
yani ailecek gidiyolar ki tek gelin benim şuan.
dışardan olan benim bende gitmedim.

yok sürer bu ilk değil ki.
benden ayrı kalabilir. daha önceden sen gelme diyerek gittiği de olmuştu.
bende tamam demiştim.
neyse yolları açık olsun.

söyledim gitmeyiver dedim. ama yok gidecek.
napalım benim için en iyisi bu oldu. ben huzurluyum onlar naparsa yapsın.

bütün kk senin haberini bekliyordu resmen.... kutlarim canim.... ne demisler: kadinin fendi erkegi yendi

Herkese Yorum yapan yapmayan hepinize çok teşekkür ederim.
ama bu zor zamanda bana destek oldunuz ya allah hepinizden razı olsun.
demek ki neymiş? kocanın her dediğine tamam demiyoruz.
biraz gözü kara oluyoruz, ne istiyorsak söylemesini bileceğiz yapıyorsa tek yapmaktan mutlu olacaksak yapıyoruz.
bana biliyosunuz ama çok sert,ama argo bi şekilde yani her şekilde geleceksin dedi.
hatta eşşek gibi geleceksin dedi. Ben ne dedim GEL ME YE CE ĞİM.
hemen hemen her akşam aynı konuşma oldu.

hani diziler en heyecanlı yerinde biter ya:) öyleydi bu konu:) benim de misafirim vardı. gittikleri gibi işi gücü bırakıp baktım buraya. tebrikler... iyi bayramlar:)

valla tebrik ederim seni
darisi benim basima ins. ben 1 sene sonrasini düsünüyorum yine köyüne götürmek istiyor ben istemiyorum
gecen sene gitmistik ve cok rezillik yasadim bir daha tevbe gitmem dedim
simdiden basladi seneye köye gideriz diye ben gitmem dedikce gideriz deyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…