Bu akşam cıngar çıkacak

bravo canım iyi yaptın gitmedin gezsinler ana oğul ya bu erkekler çok odun kafa benimkide öyle gideceğim dedimi gider ne var eşini bırakıp gidersin sende ailenle bayramın tadını çıkar canım şimdiden herkese iyi bayramlarr

sırf sonuca bakmak için girmiştim helal olsun diyorum. Ailenle birlikte huzurlu güzel bir bayram diliyorum. umarım döndüklerinde acısını çıkarmaya kalkışmaz:26:

cnm tebrik ederim, kararlı, sağlam durdun kazandın
bidahaki bayrama eşinide gönderme
burdan kulis yaparız
iyi bayramlar

Günaydın şimdi uyandım.
birazcık evi silip süpürüp çıkıcam hepinizi öpüyorum.
eşim msj atmış.
hani yutkunmak istersin, Tükürük boğazına yığılır yutkunamazsın.
öyle oldum içim buruk bu bayram keşke tek bırakmasaydın beni yazmış.
bende, inşallah başka bayramları beraber geçiriz, benimde gönlüm yanında olmak istiyor.
ama burda seninle yazdım.

hani diziler en heyecanlı yerinde biter ya:) öyleydi bu konu:) benim de misafirim vardı. gittikleri gibi işi gücü bırakıp baktım buraya. tebrikler... iyi bayramlar:)

ay sorma ben bile son ana kadar kendi sonumu bilemedim ya.
diziden de beter gerçek hayatta :)
sana da iyi bayramlar.

Valla ben herşeyi göze aldım.
kavga edecek,cıngar çıkaracak,gerekirse ne dedim isterse bana vursun ki bu gerçekten benim için hayatta en büyük şeydir.
gitmicem dedinmi kararlı olacakmışsın ben 4. senemde anladım
onlara ben bu yüzü vermiştim ben geri aldım.
bundan sonra köy desin hep aynı şey gitmicem
yaptıklarım görünmediği sürece her verdiğimi tek tek geri almasını bilirim.
ha karşılıkmı bekliyosun öyle olmak lazım mış bekliyorum evet en doğal hakkım.
öpüyorum seni nice güzel bayramlara.

cnm için hiç burkulmasın, bırakta eşinin içi burkulsun,
bide duygu sömürüsü yapmış,
tek değilsin anacığın yanında deseydin ya
şimdi seni suçluluk psikolojisine sokmaya çalışacak
gitmeseydi bu bayramıda senin ailenle geçirseydi, birazda onları sevindirseydi,
her bayram köye gidiyormuş zaten, asıl seni tek bırakan o

tebrik ediyorum seni sonuna kadar dayandın helal olsun!!!

eşininin içi burkulsun bence sende ne varsa ananda var yanında ya yetmiyo mu derdim yada çok yanımda olmak istesen kalırdın derdim sanırım ama senin yerinde değilim
bende 4 yıllık evliliğimin sadece 2 yılında kayınvalidemin elini öptüm geri kalan 2 yıldır eşimle anlaşma ilk benim anneme gidip bayramlaşma ben annemde kalıp eşim ve kızım kayınvalidede 1 saatlik bayramlaşma sonra beni alıp evimize gelme sanırım senin kadar sabırlı değilmişim :))

herkese iyi bayramını kutlarım

cnmm inan bu konuyu hususi aradım ve tebrik ediyorum seni inşallah bidahakine onu da göndermezsin... herşey kararlı olmakta bitiyormuş

bu mesaja gitmeseydin ben mi gönderdim yada mecbur muydun kendin ayırdın bizi derdim hıh

bayramın keyfini çıkar canım ya....
bu arada bütün kk kızları bayramınız mubarek gönlünüz şen olsun.......

malum bayram tatili günlerdir giremedim nete :)
sudefnemmm çok sevindim canım yaaa.. inat ettin başardın.. inş. bundan sonra herşey gönlünce olur.. öpüyorum..

KADININ FENDİ ERKEĞİ YENDİ :))

ha bu arada,

sudefne eşin döndüğünde neler konuştuğunuzu neler yaptığınızı da yazıverirsin artık :)) biz meraklı takipçilerine...

Son düzenleme:
ooooofffff baştan sona okudum..

tamda benim konum olmuş bu ... tek fark bayram değil senelik izinde aynı sorunu yaşayacağız ( ki bayramı iki tarafada gitmeme şartıyla atlatabildim (((....

konu sahibine we yorum yapan herkese bende tşk ediyorum nedense kendimi buldum we yorum yapan herkes banada cesaret wermiş oldu

hizmet etmekten şalvar olayına köye gider gitmez herkesten bi eşarp hediyesine, inek sağmadan sebze toplamaya ,

sabahın kör vakti kahwaltı hazırlama girişimleri akşam yatıncaya kadar hizmet etmem gerektiği anlayışı , uykum gelsede odama çekilememe ooooooofffffff her sene aynı we çok yoruldum...... gerçi daha 3 senelik ewliyim ama bayram izinlerinide eklersek yılda 2-3 kez yaşanan sorunlar

ewlilikten soğuyorum eşim çok iyi insan ama söz konusu bu olunca odunlaşıyor kütükleşiyor ....... şimdiye kadar ailesine tek bir saygısızlık yapmadım ama sabrım kalmadı patlamaktan korkuyorum we eşime bunu söylüyorum .. kalplerini kıracam beni zorlama diyorum ... kawga etmiyoruz bağırıp çağırmıyoruz ama tık yok ha duwar ha benim herif ....

ha bu arada,

sudefne eşin döndüğünde neler konuştuğunuzu neler yaptığınızı da yazıverirsin artık :)) biz meraklı takipçilerine...

Canım ya tabi yazarım. Eşim dün gece geldi ben uyuyordum.
gece geç geldi. öptü uyandım ama daha hiç konuşmadık.
uyudum hemen. ama hergün aradı, Ne getirmemi istersin falan,
sıkıldınmı ne sıkılcam dedim annem babam ohhh valla hergün gezdik annemle.
hatta uzun zamandır bu kadar gülmemişim gözlerimden yaşlar geldi canım annem ya oda benim gibi çatlak.
birbirimize yaptığımız pis espirilerden sinirlerimiz bozuldu. o bana kız suuuuussss diyo ben ona ama ne güldük.
kardeşim 2. gün pikniğe götürdü. hemde bişey hazırlamadan kendin pişir kendin ye hamaklar falan ormanlık ahanda orman dedim.
ablama,kız kardeşime,anneanneme,teyzeme hemen hemen herkese gittim.
çok güzeldi hatta evime gelirken içim buruk oldu.
iyi ki anneme gitmişim. yoksa tek kalcaktı.

Merhaba,
söz konusu zaten saygısılık değil. saygısız olsan emin ol kendi götürmek istemez zaten.
ama biz bunların poposunu kaldırıyoruz. yapma kendi gitsin. bu ne ya allah aşkına 11 ay çalış 15 gün adam gibi tatili haram etsinler.
bende yaşadım aynısını. ama maymun gözünü açtı. uyma onların köy adetlerine. bırak kınasınlar.
ay bizde safız ha her işe kendimizi atıyoruz ayyyy böcek, ayyyy köpek diyip korksan çamura basınca burnundan getirsen zaten senle köye gitmek istemez.
hah sanki becerikli gelin olduk altın taktılar boynumuza.

Ohhh sefan olsun canim ne güzel bir bayram geçirmişsin darisi diger bayramların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…