- 26 Ocak 2009
- 929
- 287
- 648
hani diziler en heyecanlı yerinde biter ya:) öyleydi bu konu:) benim de misafirim vardı. gittikleri gibi işi gücü bırakıp baktım buraya. tebrikler... iyi bayramlar:)
valla tebrik ederim seni
darisi benim basima ins. ben 1 sene sonrasini düsünüyorum yine köyüne götürmek istiyor ben istemiyorum
gecen sene gitmistik ve cok rezillik yasadim bir daha tevbe gitmem dedim
simdiden basladi seneye köye gideriz diye ben gitmem dedikce gideriz deyip duruyor
Günaydın şimdi uyandım.
birazcık evi silip süpürüp çıkıcam hepinizi öpüyorum.
eşim msj atmış.
hani yutkunmak istersin, Tükürük boğazına yığılır yutkunamazsın.
öyle oldum içim buruk bu bayram keşke tek bırakmasaydın beni yazmış.
bende, inşallah başka bayramları beraber geçiriz, benimde gönlüm yanında olmak istiyor.
ama burda seninle yazdım.
Günaydın şimdi uyandım.
birazcık evi silip süpürüp çıkıcam hepinizi öpüyorum.
eşim msj atmış.
hani yutkunmak istersin, Tükürük boğazına yığılır yutkunamazsın.
öyle oldum içim buruk bu bayram keşke tek bırakmasaydın beni yazmış.
bende, inşallah başka bayramları beraber geçiriz, benimde gönlüm yanında olmak istiyor.
ama burda seninle yazdım.
ha bu arada,
sudefne eşin döndüğünde neler konuştuğunuzu neler yaptığınızı da yazıverirsin artık :)) biz meraklı takipçilerine...
ooooofffff baştan sona okudum..
tamda benim konum olmuş bu ... tek fark bayram değil senelik izinde aynı sorunu yaşayacağız ( ki bayramı iki tarafada gitmeme şartıyla atlatabildim(((....
konu sahibine we yorum yapan herkese bende tşk ediyorum nedense kendimi buldum we yorum yapan herkes banada cesaret wermiş oldu
hizmet etmekten şalvar olayına köye gider gitmez herkesten bi eşarp hediyesine, inek sağmadan sebze toplamaya ,
sabahın kör vakti kahwaltı hazırlama girişimleri akşam yatıncaya kadar hizmet etmem gerektiği anlayışı , uykum gelsede odama çekilememe ooooooofffffff her sene aynı we çok yoruldum...... gerçi daha 3 senelik ewliyim ama bayram izinlerinide eklersek yılda 2-3 kez yaşanan sorunlar
ewlilikten soğuyorum eşim çok iyi insan ama söz konusu bu olunca odunlaşıyor kütükleşiyor ....... şimdiye kadar ailesine tek bir saygısızlık yapmadım ama sabrım kalmadı patlamaktan korkuyorum we eşime bunu söylüyorum .. kalplerini kıracam beni zorlama diyorum ... kawga etmiyoruz bağırıp çağırmıyoruz ama tık yok ha duwar ha benim herif ....
Canım ya tabi yazarım. Eşim dün gece geldi ben uyuyordum.
gece geç geldi. öptü uyandım ama daha hiç konuşmadık.
uyudum hemen. ama hergün aradı, Ne getirmemi istersin falan,
sıkıldınmı ne sıkılcam dedim annem babam ohhh valla hergün gezdik annemle.
hatta uzun zamandır bu kadar gülmemişim gözlerimden yaşlar geldi canım annem ya oda benim gibi çatlak.
birbirimize yaptığımız pis espirilerden sinirlerimiz bozuldu. o bana kız suuuuussss diyo ben ona ama ne güldük.
kardeşim 2. gün pikniğe götürdü. hemde bişey hazırlamadan kendin pişir kendin ye hamaklar falan ormanlık ahanda orman dedim.
ablama,kız kardeşime,anneanneme,teyzeme hemen hemen herkese gittim.
çok güzeldi hatta evime gelirken içim buruk oldu.
iyi ki anneme gitmişim. yoksa tek kalcaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?