Bu akşam cıngar çıkacak

aynı durumu yaşadım. ya bu kadar olur.
bayrama kızma bayramlardan soğutanlara kızmak lazım.

cnm kaynanan hasta numaralarıyla ya gitmicek, yada yol da bana yardımcı, destek olur diye seni de sürükleyecek. eşinde gitmez belki annesi hasta diye.

Çok kötü bir durum. E peki bu gitmemekteki inadınızı bu olayda da kullansanız. Eşinizin yaptığı çok saygısızca. Siz devamlı onun ailesiyle birlikte olun,eşiniiz arayıp sormasın bile. Ne kadar adaletsiz. Üstelik sizi bırakıp köye gitmesi kadar da komik birşey yok. Kusura bakmayın ama ne biçim erkekmiş diyorum. Annesinin peşinden köye giden adam. Üstelik karısın bırakıp. Üzüldüm durumunuza. Bu arada yeni evli misiniz ve çocuğunuz var mı ?

Selam Sudefne,

Konunu baştan beri takip ediyorum...

Sen kendinde olan yanlışların zaten farkındasın, tekrar tekrar aynı hataları yapmayacağını umuyorum (eşini maximize etmek)

Eşinin hataları ise yenilir yutulur cinsten değil...

Kaç yaşında olursa olsun, küçük bir erkek çocuğu gibi davranıyor...senle herhangi bir konuda mutabık kalıp, daha sonra kayınvalide ve türevlerinin etkisinde kalıp, belki kendisinin bile istemediği şeyleri, senden istemeye başlıyor...

Kayınvalide hakimiyet kurma çabası içinde, geleceksin....!!!! yok ya senin oğlun benimle birlikte geliyor mu? unutmuşum pardon beni leylekler getirmiş... benim annem babam, köyüm sülalem yok... terbiyesizler...

Böyle insanlara sinir oluyorum... gelini aldık, tamamdır bizim malımız artık, biz nereye o oraya...

Belki zorlu bir dönemden geçeceksiniz ama kararlı olmanızı tavsiye ederim...

Farklı bir sudefne görmeleri gerekiyor....kap gel sudefne değilde, hanım sudefne olman gerekiyor artık...

Eşinin sevgisi var, ama dış etkenler çok güçlü.... yoğun yoğun baskılar var... ailesine karşı duramazsa, evlilik içinden çıkılmaz bir hal alır...

Ailesi ona " sen erkek değil misin, karını getiremeyecek misin?, karı sözü mü dinliyosun, karıköylü mü oldun " mesajı veriyor...

O ailesine " tabi ki gelecek " imajı veriyor...

Sende gitmeyeceğim diyorsun, bu değişiklikten herkes nasibini alır, ve haddini bilir diye umuyorum... ama bu insanlar ev- evlilik- aile kavramlarının pek farkında değil...

Hele o kayın, kayırgaç gibi pardon ayırgaç gibi, nedir o öyle ya... densiz...!

Git kendi evine mübarek, kala kala çalışanın kadının evine mi tünedin...

Bir mesajınızda eşimin havlulularını kullanıyor yazmışsınız, çok dikkatimi çekmişti, ve bir o kadarda aykırı bulmuştum...

Eşinle birlikte oluyorsun, daha sonra her ikisinin kurulandığı havluda eşin kurulanıyor, böyle bir saçmalık olabilir mi? ben mi sığ düşünüyorum?

Utanmaz... git evinde yap banyonu, cartını curtunu, fazla yüz vermişsiniz, şimdi kocaman astar istiyor...

Sabrınıza hayran kaldım....

Eşiniz ya hatalarının farkında varıp, evine yuvasına sımsıkı sarılacak... ya da gaza gelip evliliğini tüketecek...

Şu mübarek günlerde, aklı yaya olan eşinize, aklı selim günler diliyorum...

Yoksa gül gibi karısını kaybedecek...

cnm kaynanan hasta numaralarıyla ya gitmicek, yada yol da bana yardımcı, destek olur diye seni de sürükleyecek. eşinde gitmez belki annesi hasta diye.

Kaynanam bunu daha önceden de yaptı.
şimdi bak annem hasta gelmen lazım yapacak. annen hastaysa kalsın götürme derim.
yol 10 saat niye göze alıyosun kalsın dicem.
ha annem ille gitmek istiyo diyosa oğlusun bak dicem. ben anneme hep ben bakıyorum sen hangi gün aradın sordun dicem.
yok belki bazılarınıza inandırıcı gelmiyorum. çünkü bu kadar sabırlı insan bunları yapamaz diyosunuzdur.
şuan öyle bir kafadayım ki ağzıma ne gelse söylüyorum. kırıldıklarıma karşılık kırılsın umurumda değil
hele ogün bana değil senle 30 gün 365 gün konuşulmaz dedi ya aynı şekilde kırcam onu.
ha diyeceksiniz ki ne bu savaşmı? intikam mı alıyosun. adı her neyse bana yapılanların aynısını yapıcam.
kimseye yardımcı olamam. Hasta olan yatar evinde banane. beni sürükleyemeyecek.
gider eşim gidicem dediyse gider.

ay ne numaracı kadın ya. beni bile bu kadar uzaktan sinir etmeyi başarıyolar, helal olsun. eşim de anasının ağzına çok bakar ama bu kadar da değil şükürler olsun.dün arkadaşların yanında bayramda fazla kalmayız arife gideriz birinci gün akşama falan döneriz dedi çok şükür. adam olmaya niyetleri varsa az da olsa düzeliyolar da, niyeti yoksa aynı kafayla devam eder. insanları bu kadar çaresiz hissettirmek nasıl bir duygu acaba. neyse canım sen annenlerle keyfine bak. eşin ve ailesi apayrı bir cins sen bu hanım efendilikle onlarla iletişim kuramazsın bence, kurmaya da uğraşma üzülme :))

daha önce de yaptıysa kaynanan bu oyunu kesin bu sefer de hastalığı yalandır, roldür. Senin ısrarcı olduğunu ma aile görünce bunların hepsi danışıklı dövüş olup kaynanana hasta rolü yaptırıyorlar

ay valla ellerine sağlık çok güzel yamışsın. Evet ben hatalarımın farkındayım.
yapılanların da farkındayım, işte susuyosun huzurunu kaçırmamak için. fakat artık canıma geçti galiba kaçarsa kaçsın valla umurumda değil.
kaybeden üzülsün. kimse için daha fazla kendimi parçalayamayacağım.
bana onların erkeklikleri sökmez. kayınpederim nasıl kaynanamın elinde kukla görsen.
kendi kocasına bunları yaparken benden tam itaat bekleyemez.

çok çok ama çok saberttim. 4 yıldır birgün gık demedim hiç istemedim huzurum kaçsın.
ama nedense artık aynı sabrım yok.
kaybetsin bulurlar köylerinden yakın sülaleden birini.
zaten istedikleri oydu.

cnm gerçektende annen hastaysa gitmesin, kaldıramaz o yolu, sende annen hastayken gitme de, bu sefer oyunlarına gelme

sabah aradım kaynanamı uyuyo.
sonra aradım alışverişe gitmişler.
şimdi o aradı pazara gideceklermiş. hasta olan yatar evinde.
bana gelmicenmi dedi. hayır gelmicem dedim. hani bana kalsa gel isterim dedi.
bende anne hangi bayram burda kaldık, hangi bayram benim anamın babamın elini öptük.
allah aşkına neyin ısrarı bu bana yapılmayanı daha ne kadar bekleyeceksiniz dedim.

yok kızım ben bişey demedim. sen haklısın yorgunsun. tabi annen gideceksin. git hem dinlen başladı kıvırmaya.

Olay budur işte, ciddiyetini gösterdin kaç gündür onlarda anladılar, bundan sonrada böyle olmalısın.
Bu vesileyle hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun huzurlu geçsin kızlar :)

azmin zaferi canım tebrik ediyorum seni şu anda gördüm bu topiği bi bakım dedim ii olmuş baştan okumadığım çok sinir olacktım yoksa eşinede kayınvalidenede ama bak nasıl yola geldi sen güzelce durumunu anlattın oda döndü hemen helal olsun sana bundan sonrada kötü olmadan bence isteklerini bildir çok taviz verme... bu arada eşinin annesine bu kadar yağ yakması hiç mantıklı gelmedi bana herkesin annesi var insan misafirlikte anasını bu kadar pofpoflamaz

Aman sakın kanma şimdide iyilikle seni ikna etmeye çalışacak sakın fikrini değiştirme.
Ya konu çok heyecanlı basından beri takip ediyorum sonucu merakla bekliyorum sakın yumuşama git ailenle Bayramı'nı geçir

AZMİN ZAFERİ...

Bu hikayeden hepimizin alacağı ders var... Demek ki sözümüzde ısrar edeceğiz....Hemen boyun eğip buda benim kaderim demeyeceğiz...İstemediğimiz birşeyi zorla yapmayacağız...

Ne de olsa hayat güzel yaşamaya değer...................

selam kızlar :)
eveeeeeet geldik mutlu sona eşim yola çıktı veeeee defne gitmedi.
ben dedim inat ettiysem bitmiştir.
gerçekten çok zor kaç günü atlattım ama gitmedim yarın sabah annecime gitçem.
daha detaylar var. yazıcam hepsini.

helal olsun azmin sonu

işte bu yolda analı oğullu seni iyice çekiştirirler hepsi aynı biraz fazla biraz eksik sadece kendileri ve kendilerinin aileleri var başka bişe düşünmezler biz hatırlatmasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…