aynen ben bekarken kahvaltıya uyanır giynir süslenir başlardık gezmeye.
şimdi gör bide orda elime şalvar veriyolar giy diye.
E haklılar tabi ne giysem pislik içinde kalıyo. Banyo bile yapamıyorum kazanda kaynatıp yıkanmam gerek.
O zamanda laf sokacaklar ne oldu diye.
Sakın gitme kız her sene onlar yapiyo bayram bu senede ben yapicam de,az yesinlerde bi uşak tutsunlar kendilerine her sene ordayim diyorsun hizmetlerini yapiyorum bayramdan bir sey anlamiyorsun bu kadar fedakarliga eminim bir takdir bile görmüyorsundur ,sakın kararindan dönme bakalim kaynana bi dahaki bayrama köy köy diye tuttururmu?
kaynanan oğlunu doldurmuş gözüküo... araya girmeseydi, eşin kendisi gider gelirdi... 2 seçeneğin var, gitmem die diretirsen, kavga çıkacak... kaynanaı geçtim, eşinle aran bozulacak, bayramın zehir olacak... gidersen de, kaynanan bak ben kazandım, işte böle getirtirim gelini moduna girip, ölene kadar ipleri elinden bırakmayacak...2 türlüde canın sıkılacak cnm, hangisini göze alıosan onu yap...
amaann o şalvar muhabbetini hiç sevmiyorum bizimkide öleydi akşam 1 saat giderdik hal hatır sormaya hemen tutuştururdu elime giy kızım şunu die sanki çıplak geziyorum ala ala... Bende inadına giymicem diyip geçiştiriyorum mümkünse en dar kıyafetleri giyiyorum delirsin sinirdenBanane bana anam baban karışmıyo kimse karışamaz
ve bu kazan işi ne ya hangi devirde yaşıyoruz o şartlarda çok zorlanırsın canım ya kocanı ikna et ve gitme gerekiyosa en güçlü silahını kullan 'cazibe'Kavga ederek çözme bence bu sorunu
Kavgada cikarsa ama bir daha ayni şekilde davranabileceklermi 2 şekildede canin ssıkılacak demissin bari tavrini koysunda hep ayni emirler verilmesin sesleri kesilsin,
sen de bir insan evladı olarak bayramı bir kere de istediğin yerde geçirme hakkına sahipsin, bir zahmet yani...
eşin sinirli biri mi? akşam konuşucaz demiş
sen yine sakin sakin konuş...
Gitme bacım gitme olsun üzül canın sıkılsın ama gitme her şekilde stres olacaksın zaten neden ezilen susan susturulan hep biz oluyoruz bizim ailemizin canı yokmu bizimki ana baba kadreş degilmi niye her bayram gözümüz bugulu bogazımız düğümlü olsun , bu ne bencilliktir ya allah böyle insanları islah etsin bayram degil sanki zulum zamanı hep bi zorbalık hep bir dayatma ezdirme kendini sen onlara köle gitmedin kv istiyor diye eşin de agız degiştirmiş ayıp yani karaktersizlik örnegi üzüldüm senin adına inş.gönlünce bir bayram geçirirsin...
merak etme ateş olsa cürüm kadar yer yakar.
öyle korkak değilim ben. Keşke tartışsa benle huyudur yine küser yatağını ayırır.
Bu defa da ben defterini dürerim. çünkü son şansı olduğunu biliyor.
haklısın. çıksın gerekirse kavga çıksın ama benim 30 yaşından sonra napacağıma onlar karar vermesin.
eşim en baştan gelcen dese tamam eyvallah yine giderdim. amaaaa son anda bana böyle yaptığı için inat oldu isterse dövsün gitmicem.
Şöyle söyleyim köydeki dede ve babaennenin kayın pederimden başka 5 çocuğu bilmem kaç torunu bilmem kaç gelini damadı var.
ben 4 yıldır her bayram gittim bir gün kimse gelmedi.
şimdi onlarda geliyomuşlar.
anlayacağın ev dolacak banane gittiklerime saysınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?