kararlılığına ve gözü karalığına hayran kaldım
demek ki sabrını iyi zorlamışlar
gitme sakın pes etme
arkadasım akşam sakin ol..bu adam sana daha yeni sensiz yaşayamam diyip biz sürü söz vermedimi..
sakin olarak ona hatırlat bunları..umarım aklı başına döner
böyle konularda içimdeki canavar gelin ortaya çıkıyor.pes etme ve gitme köye! 3 yıldır bir bayram bile ailenin yanına gitmemişsin,yazık değil mi sana? onlarda aile değil mi,ağaç kovuğundan mı çıktın? eşinin ve ailesinin yaptığı çok ayıp.azıcık anlayışlı olmaları gerekiyodu.
Dediğiniz gibi ,hiç ailenizle bayramı bir arada geçirmediyseniz,gitmeyin.Ailenizi eşinizin de sayması gerek.Sizin aileniz nerede yaşıyor bu arada?
ay canım ya gene mi sorun oldu ben de tam öteki konuya yazmıştım ne güzel gidiyo diye.bu erkeklerin Allah gözünü doyursun ne diyim madem ailelerinden bu kadarcık ayrı kalamıcaklar niye evlenirler. bu bayram muhabbeti beni de bir gün kanser edicek. bakalım biz ne yapacağız. bana hiç sormadan arifeden geliriz zaten dedi dün telefonda. iyi de biz öyle bişey konuşmadık ki. ama ben bu bayramda 2 gün de babama gidelim mi dediğim zaman paramız olursa gideriz dedi geçiştirdi. (annem babam ayrı ve babam kanser)onun ailesine gitmeyelim demiyorum ama arife ve birinci günü oraya 2. ve 3. günü diğer tarafa diyorum. daha ne kadar adil olabilirim bilmiyorum. Canım umarım tatsızlık olmadan çözersiniz ya bu konular beni çok sıkıyor walla. orda 3 gün kaldın burda 5 gün kaldın. ne biçim iş bu ya bizim anamız babamız akrabamız yok mu, ağaç kovuğundan mı çıktık. bizim özlemeye hakkımız yok mu ailemizi
Yazık ya insan derki "kız gitsin annesini babasını kardeşini görsün ellerini öpsün bayram günü" der.
eşinin ailesi bir tarafa insan kendi ailesini bayramda görmeyince boynu bükükler filmindeki gibi hissediyor kendini.
gerek eşine gerek kayınvalidene biraz vicdan lazım...
annesinin etkisinde kalıyo demekki..
canım, ailene uzaklığınız ne kadar? sen kendi ailene git mutlaka. çok haklısın ve tavrını değiştirme. allah yardımcın olsun
tatlım kocan çok gıcıkmış..ne bu anne merakı..akşam yaptıklarına ço kkızdım..her işini annesi yapsuın ozaman..sana inatmı yapıyor yoksa hepmi annecidir anlamadım..çok sinir bozucu ama hareketleri..Allah sana sabır versin canım..
ayrıca eşek gibi geleceksin ne demek..sen ona diyormusun eşek gibi geleceksin diye..hayır..ozaman oda demesin..ne kadar saygısız bir herif..sakın gitme canım köye..
ama güzelim çok yüz vermişsin eşine ..nedemek aynı şehirde olupta 1,5 aydır annenle görüşememek...ve üstüne üstlük haftanın iki üç günü kaynananlarla birlikteyken
sencede ortada çok büyük bir haksızlık, adaletsizlik yokmu..? buna dur demelisin artık..
kayınvaliden saçı başı yolunacak kadın...hiçmi demez sana .kızım bu bayramda annenlere gidin seni beklerler her bayram bizimlesin..oda annedir gidin gönüllerini alın diye...
vayy bencil vay..tek anne senmisin..elalem ağaç kovuğundan mı çıktı...bakalım senin sonun ne olacak kaynanaaaaa
Sakın gitme. Kavga edilecekse edilsin. Zaten susa susa bu hale geliyo kadınlar. Belki onlarca defa kavga patırtı gürültü olur ama sonrasında orta yol bulunur en azından.. Bu kez bayramı ailenle kutla sende. Aslında kocanında köye gitmemesi gerek. Bu kezde senin ailenle olması lazım. Sonuçta kendi köyüne her bayram gidiyormuş. Sonuna kadar diret.. Sakın pes etmeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?