Bu akşam cıngar çıkacak

tatlım kocan çok gıcıkmış..ne bu anne merakı..akşam yaptıklarına ço kkızdım..her işini annesi yapsuın ozaman..sana inatmı yapıyor yoksa hepmi annecidir anlamadım..çok sinir bozucu ama hareketleri..Allah sana sabır versin canım..

ayrıca eşek gibi geleceksin ne demek..sen ona diyormusun eşek gibi geleceksin diye..hayır..ozaman oda demesin..ne kadar saygısız bir herif..sakın gitme canım köye..

kararlılığına ve gözü karalığına hayran kaldım

demek ki sabrını iyi zorlamışlar

gitme sakın pes etme

teşekkür ederim.
ama çok kararlıyım hala diretiyorum.
gitmicem dediysem oda bana bu işi inada bindirdiyse gitmicem.
kusura bakmasın benimde annem babam var.
her bayram bi ben yanlarında yokum.

arkadasım akşam sakin ol..bu adam sana daha yeni sensiz yaşayamam diyip biz sürü söz vermedimi..

sakin olarak ona hatırlat bunları..umarım aklı başına döner

Dönmez bunun derdini çözemedim ben.
sabah bana yastıkla çok boğuştun gece heralde hani kafanı koyunca yatan biriydin dedi?
bende kafa dolu olunca yatılmıyomuş dedim.
ne derdin var senden rahatı varmı dedi?
yoktur eminim dedim kapattım uzatmadım.

aynen benim ailemde allahı var bir gün de lafını etmedi.
ama işte lafını etse yaranırdı zaten.
teyzesinin kızı annesiyle köye gidecekmiş.
kaynanam akşam ama o dayanıksız annesiyle gitsin diyo.
ohhh kendi yeğeni ya kız kardeşide köyde olacak gitsin bana gelince de ama gelmen lazım
hadi ordan.

Dediğiniz gibi ,hiç ailenizle bayramı bir arada geçirmediyseniz,gitmeyin.Ailenizi eşinizin de sayması gerek.Sizin aileniz nerede yaşıyor bu arada?

ailemle aynı şehirdeyim 1,5 aydır görüşmedik düşün.
ama onun ailesiyle haftanın2-3 günü beraberiz.
artık bende hafta sonları gidicem anneme kalıcam bakalım nasılmış?

Tombik çok üzüldüm şu mübarek günler allahım şifa versin.
nasıl peki iyimi baban.
sakın bırakma destek ol,git kal,bak yanında ol.
bende buna sinir oluyorum aylar önceden kendi başına plan yapıyo ya ben neciyim?
ama ban sende annene gidersin diyodu şimdi ne oldu?
anasına hizmetçi lazım oldu veya annesi doldurdu.
tatsızlık çıkacak çıkıyo bile yavaş yavaş.
akşam patlayacaktım eve dönerken laf attı tam ağzımı doldurdum hani 365 gün benle konuşulmaz ya niye konuşuyosun diyecektim
neyse boşver dedim sustum yine.
bende adaletli olmaktan yanayım.ama ne eşim ne kaynanam vicdan sahibi değiller.
bide yeri gelsin gör onlardan çok vicdanlı,inançlı,allah korkusu olan yok.
allah korkusu olsa bana bunları yaşatmazlar.

Yok ya her bayram onun sülalesine hizmet ederken acaba annem naptı diye düşüne düşüne geçiyo.
saçma sapan gözüm kapıda kalıyo ama hiç bir gelen ne bana tanıdık ne samimi el uzatan uzatana öp diye.

Yok aslıda anne meraklısı olmadı hiç.
ama kaynanam köye gitmem diyodu. bunun görümceleri,kardeşleri gidince, sanırım buda gitmek istedi.
tabi ben aylar öncden gitmeyeceğimi söyledim biliyolar.
kaynanam salı akşamı ben oğlumu tek komam bizde gidelim diye yırtık dondan çıkmış amaaa adı oğlu tek gitmesin yollarda diye olmuştu.
eee bu durumda eşim ne düşündü ya benim karım ben gitsem umurunda olmuyo bak annem yine kıyamadı tek bırakmıyo beni dedi.
hemen doksan derece anneci oldu. olsun amaaan gerçekten olsun dert değil.
kaynanam şimdi böyle yapar ama başına kalsın 3 gün idare edemez onları.
inanın Bilsemki bu evliliğin bitiş nedeni olacak GİTMİCEM.

ama güzelim çok yüz vermişsin eşine ..nedemek aynı şehirde olupta 1,5 aydır annenle görüşememek...ve üstüne üstlük haftanın iki üç günü kaynananlarla birlikteyken

sencede ortada çok büyük bir haksızlık, adaletsizlik yokmu..? buna dur demelisin artık..

kayınvaliden saçı başı yolunacak kadın...hiçmi demez sana .kızım bu bayramda annenlere gidin seni beklerler her bayram bizimlesin..oda annedir gidin gönüllerini alın diye...
vayy bencil vay..tek anne senmisin..elalem ağaç kovuğundan mı çıktı...bakalım senin sonun ne olacak kaynanaaaaa

yazık ya böyle insanlar yüzünden bayramların bile tadı tuzu olmuyor...insanın burnundan getiriyorlar..

Sakın gitme. Kavga edilecekse edilsin. Zaten susa susa bu hale geliyo kadınlar. Belki onlarca defa kavga patırtı gürültü olur ama sonrasında orta yol bulunur en azından.. Bu kez bayramı ailenle kutla sende. Aslında kocanında köye gitmemesi gerek. Bu kezde senin ailenle olması lazım. Sonuçta kendi köyüne her bayram gidiyormuş. Sonuna kadar diret.. Sakın pes etmeeee

Ya şöyle aslında dede babaanne çok yaşlı diye ben hep acırdım kimse gitmezdi inan.
bir tek biz bende nasılsa anneme kardeşlerim geliyo diye aman yanlız kalmasın insanlar maksadıyla hep gittim.
ama şu anda yapılan haksızlık.
o adaletsizlik hep var ama ben görmüyodum işte.
kayınpederim dedi ama bak gör bu kaynana napar eder seni götürür sen istediğin kadar yok de o yolunu bulur dedi.

demez neden desin ki.
ama yok bundan sonra her hafta sonu anneme gidip kalmazsam adam değilim.
bunlar benim iyi niyetimi süistimal ettikten sonra ne iyilik yapçam.

aynı fikirdeyim isterse ne olursa olsun gitmicem.
zaten en büyük kabahat benim kocamda.
sen karını bırak git. ohhh ne ala

Bizde ailelerden farklı şehirlerdeyiz. Evlendik ilk iki sene hep eşimin tarafına gittik bayramlarda. Köye giderdik gelen giden çok olurdu gerçi Allah var öyle çok iş yaptırmazlardı bana. Ama aklım hep annemde olurdu ne yapıyor, kim geldi kim gitti. İşte bi geçen sene kurbanda anneme gittik. Bu senede ramazanda eşimin tarafında, kurbanda bizim taraftayız inşallah. Bide eşimin memleketi 2 saatlik mesafede ayda bir hafta sonları gidiyoruz mutlaka. ama ankaraya yılda iki kere anca (

Sende sakın taviz verme, git kendi annene güzel bir bayram geçir,dinlen tatil yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…