Mesleğim var çok şükür annem babamda arkamdaBoşanırsa size bakmayacağı nerden çıkardı ki?
Sorumluluk alamıcaksa evlenip bi de çocuk yapmasaydı.. sıkışınca kaç. . Yok öyle..
Allah size kolaylık versin. Destek olacak kimseniZ yok mu?
Madem öyle bence bu korkak adam için mücadele vermeye değmez. Kızınızın arkasında duracak bi babaya ihtiyacı var en ufak şeyde kaçıp gidicek bi babaya değil. Babasına güvenmemesi gerektiğini maalesef öğrenmeli..Mesleğim var çok şükür annem babamda arkamda
Boşanırsak kızıma çok üzülüyorum çok masum..
kafam çok karışık herşey birden oldu
Eşimin mücadele etmemesi hep böyle kaçması çok yordu beni evlendiğimizden beri mücadeleyi ben veriyorum güçlü olmaktan yoruldum
Böyle olacağını bilseydim yapar mıydım canımBoşanınca siz ve çocuk yok mu olucaksınız sankikeşke borç varken bebek yamasaydınız
Hiç bir açıklaması Yok bir dediği bir dediğini tutmuyorAh bu erkeklerin para konusundaki yalanları ya da her .oku onların gizlice yapabileceklerine inanmaları.
Ödendi biliyordun ve ödenmediğini öğrendin öyle mi?
Açıklama bile yapmadı mı o paraların nereye gittiğine dair?
Bilmiyorum canım boşanmamız için kendini çok düzeltmesi gerekiyorÜzüldüm. Eski konularınızı da biliyorum, yazdığınız kadarıyla biraz kaliteli iletişimle çözülecek şeyler yaşadığınızı düşünüyorum. Ancak maddi sıkıntılar ilişkileri çok etkiliyor yıpratabiliyor. Umarım boşanmanıza gerek kalmaz, maddi sıkıntınız olmasa çift terapisinin çok çok faydasını görürdünüz eminim.
Az bile istiyorsun.Hiç bir açıklaması Yok bir dediği bir dediğini tutmuyor
Yok elemanı üzerinden kredi çekmiş borçları Ödemiş sonra hepsi patlamış falan filan kafam almıyor hiç
Para kazanamıyorum diyor ödeyemedim diyor
Daha kötüsü hep babamdan para alıyor adama yük oluyoruz resmen bıktım artık
Benim çocuğuma çorap bile almadı eşim
Bebek arabası kıyafet beşik hepsini babam aldı
Nasıl bir evlilik yaşadığımı tahmin edebiliyor musun..
Herşeyimizi babam yapıyor ev kirasına yardım ediyor elektrik suya çocuğun kıyafetlerine
Eşimin güçlü durup borçlarını ödemesini istiyorum kızımın ve benim ihtiyaçlarımı karşılamasını istiyorum babama yada başkasına muhtaç etmesin istiyorum çok mu şey istiyorum
Benim maddiyattan göZüm yok hani lüks yaşayayım arabalara bineyim güzel evlerde oturayım istemiyorumAz bile istiyorsun.
Benim eşim de yapmıştı bu tarz para saçmalıkları ama Allah'tan meblağ çoook çok ufak.
En başından ciddi bir tepki koydum,artık yapmıyor,hesap sorduğum zaman mutlaka cevabını verir,şükürler olsun Rabbime.
En pis konu bu para işte evlilikte iyi biliyorum ne yaşadığını.
esin sorumsuzsa bile onu iğnelemeden onu yönlendir .
Bilmiyorum canım bir süre ayrı mı kalksak düşünsek mi diyorumbebginiz var onun için ıgrasmalısınız . borc ödenir cok da degil . simdiye kadar kilerden ders almak üzere affet . üzme kendini
borçlar kimin üzerine öncelikle eşiniz 4 bini başka bir yere mi vermiş nereye vermişte yatırmamış bu 4 den sizin haberizniz vardı dimikızlar çok kötüyüm
Bu ara üst üste bindi konularım biri bitiyor biri başlıyor
Eşim evi Terk etti ne yazık ki
Önceki konumu okumuş arkadaşlar bilir yine de söyliyeyim maddi sıkıntılarımız vardı psikolejisi bozuktu eşimin destek olmaya çalışıyordum 10 buçuk aylık bebeğimiz var
10 bin borcumuz bitmişti 10 kalmıştı hafiflemiştik ne güzel
Borç yine 20 oldu eşim ödememiş 4 bin olanı faize binmiş 10 buçuğa çıkmış
Delirdi bugün ben bakamıyorum size olmuyor boşanalım dedi
Topladı eşyalarını gitti evde kızımla bir başıma kaldım
Kızım resmen hissetti babasının yokluğunu uyumadı kucağımda uyudu daha yeni
Ağlayarak yazıyorum kötüyüm çok
Ne olacak bilmiyorum zor durumdayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?