Bu ara dertlerim üst üste..

para kazanması lazım o zaman düzelir ayrıca evin hesabı sizde olmalı
sorumluluk sahibi kimse evi maddi olarak o yönetmeli

Ben anlamadım eşinin işi yok mu?

var ama esnafmis kazanamiyormus düzenli maaşlı işi yok o yüzden

Alevbuse ben biraz eşinize çok yüklenmişim o zaman. Bence eşiniz düzenli maaşı olan bir işe girse iyi olur. Şu an cidden kriz var ve esnaflar açısından zor bir dönem. Arkadaşların da dediği gibi anneniz çocuğunuza bakıyorsa ikiniz de asgari ücretle bile olsa bir yere girseniz Allah'ın izniyle kapanır o borçlar. Atla deve değil. Ama mevcut şartlarda çok zor.

Paraların nereye gittiğini soyledimi sizde çalışıyormuşsunuz o da çalışıyor anladığım kadariyla

Benim eşimde esnaf bu ara gerçekten is yok bu arada yani bu insanlar ne yapıyor bende anlamadım is yok Allah'tan yazdan birikimimiz var ve çok borcumuz yok yoksa napardik bilmiyorum bi şekilde düzelir insallah

Evet haklısın canım nereye ne kadar borç ödenecek bir yere yazmalıyım ona göre parayı ben idare etmeliyim
Bakalım yapabilirim inşallah

İşe girmeyi istiyorum ama annem kız büyüsün iki yaşına gelsin öyle gir o zaman bakarım şimdi olmaz diyor
Ben tutumlu davranmaya çalışıyorum kendime hiç birşey almıyorum bile sadece eşimden evin ihtiyaçlarını istiyorum hepsi bu

Evet bende dükkanı kapatsın sigortalı işe girsin istiyorum daha hayırlı olur artık kiralar çok pahalı

Canım aslında eşimin müşterileri var fakat nasıl diyeyim berber dükkanı pasajın içinde hiç gösteremiyor kendini küçücük dükkan
Cadde üzerinde güzel bir dÜkkanı olsa iş yapar para kazanır
Ben arkadaşının yanına gir sigortalı çalış ileride durumların düzelince dükkan açarsın cadde üzerinde diyorum
Sıcak bakıyor gibi hayırlısı olsun sevmesem katlanmam zaten
Aşık olduk evlendik bebeğimiz oldu güzel bir aile olduk sırf maddi sıkıntılar yüzünden bende bitmesini istemem
Dün içim cız etti ağlayınca uğraştığını görmesem bir dakika durmam
Dua edin kızlar bana iyi olalım..

Benim eşimde esnaf bu ara gerçekten is yok bu arada yani bu insanlar ne yapıyor bende anlamadım is yok Allah'tan yazdan birikimimiz var ve çok borcumuz yok yoksa napardik bilmiyorum bi şekilde düzelir insallah
İnşallah iyi oluruz canım allah yardımcımız olsun
Sizin yine çok borcunuz yokmuş birikiminiz varmış
Borcumuz olmasa hiç sıkıntı çekmeyiz ama hem kira elektirik su doğalgaz borçlar zor.. babam destek olduğu halde zor

Önceki mesajlarına biraz gözucuyla baktımda her ay kuaförde bakımdan bahsetmişsin.Sanırım saç bakımı.Masraflıda diyorsun.

Çizme olayı yine pahalı olanı dayanamadım aldım diyorsun.Sanki sende pek tutumlu değilsin gibi geldi bana.

İkinizinde başbaşa verip bu borçlardan kurtulmanız lazım.Ayağınızı yorganınıza göre uzatacaksınız.Yuvayı yıkmak kolay .

Eşimin kumarı v.s yok diyorsun.Rızkını başka yerlere dağıtmadığına göre destek olabilirsiniz diye düşündüm.

Sağolsunlar ama babadan yardımda nereye kadar.

Umarım toparlanırsınız.

Son düzenleme:

Tahmin edebiliyorum.Allah yuvanızı beraberliğinizi bozmasın inşallah.

Kıyafet kuaför masrafım oluyor ama babamın verdiği harçlıklardan alıyorum canım
Babam eşin ödemelerini yapsın para isteme diyor sağolsun harçlık veriyor bana
Tabii benim ihtiyaçlarımı eşimin karşılamasını isterdim ama bir süre böyle idare edeceğiz

borç onun rahatlık onun sizi iplemeyeni niye ipliyosunuz çocuğunun babası babalık yapmıyor evinin direği çatı başına göçüyor sal gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…