borçlar kimin üzerine öncelikle eşiniz 4 bini başka bir yere mi vermiş nereye vermişte yatırmamış bu 4 den sizin haberizniz vardı dimikızlar çok kötüyüm
Bu ara üst üste bindi konularım biri bitiyor biri başlıyor
Eşim evi Terk etti ne yazık ki
Önceki konumu okumuş arkadaşlar bilir yine de söyliyeyim maddi sıkıntılarımız vardı psikolejisi bozuktu eşimin destek olmaya çalışıyordum 10 buçuk aylık bebeğimiz var
10 bin borcumuz bitmişti 10 kalmıştı hafiflemiştik ne güzel
Borç yine 20 oldu eşim ödememiş 4 bin olanı faize binmiş 10 buçuğa çıkmış
Delirdi bugün ben bakamıyorum size olmuyor boşanalım dedi
Topladı eşyalarını gitti evde kızımla bir başıma kaldım
Kızım resmen hissetti babasının yokluğunu uyumadı kucağımda uyudu daha yeni
Ağlayarak yazıyorum kötüyüm çok
Ne olacak bilmiyorum zor durumdayım..
benim annemde tek başına baba denilen adamdan nefret ediyorum bu yüzden kızınız belki baba hasretiyle büyür ama siz varsınız o yüzden boşanın kızınızın ruh sağlığı ve geleceği için = yani yanlış düşünüyosunuz başta ki adam adamlık yapmıyorsa babalıkta yapmaz yıpratmayın kızınızıMesleğim var çok şükür annem babamda arkamda
Boşanırsak kızıma çok üzülüyorum çok masum..
kafam çok karışık herşey birden oldu
Eşimin mücadele etmemesi hep böyle kaçması çok yordu beni evlendiğimizden beri mücadeleyi ben veriyorum güçlü olmaktan yoruldum
Hiç bir açıklaması Yok bir dediği bir dediğini tutmuyor
Yok elemanı üzerinden kredi çekmiş borçları Ödemiş sonra hepsi patlamış falan filan kafam almıyor hiç
Para kazanamıyorum diyor ödeyemedim diyor
Daha kötüsü hep babamdan para alıyor adama yük oluyoruz resmen bıktım artık
Benim çocuğuma çorap bile almadı eşim
Bebek arabası kıyafet beşik hepsini babam aldı
Nasıl bir evlilik yaşadığımı tahmin edebiliyor musun..
Herşeyimizi babam yapıyor ev kirasına yardım ediyor elektrik suya çocuğun kıyafetlerine
Eşimin güçlü durup borçlarını ödemesini istiyorum kızımın ve benim ihtiyaçlarımı karşılamasını istiyorum babama yada başkasına muhtaç etmesin istiyorum çok mu şey istiyorum
Siz o Ada'ma koca mı diyordunuz??Hiç bir açıklaması Yok bir dediği bir dediğini tutmuyor
Yok elemanı üzerinden kredi çekmiş borçları Ödemiş sonra hepsi patlamış falan filan kafam almıyor hiç
Para kazanamıyorum diyor ödeyemedim diyor
Daha kötüsü hep babamdan para alıyor adama yük oluyoruz resmen bıktım artık
Benim çocuğuma çorap bile almadı eşim
Bebek arabası kıyafet beşik hepsini babam aldı
Nasıl bir evlilik yaşadığımı tahmin edebiliyor musun..
Herşeyimizi babam yapıyor ev kirasına yardım ediyor elektrik suya çocuğun kıyafetlerine
Eşimin güçlü durup borçlarını ödemesini istiyorum kızımın ve benim ihtiyaçlarımı karşılamasını istiyorum babama yada başkasına muhtaç etmesin istiyorum çok mu şey istiyorum
biraz zor bir durum . bir tanıdıgım vardı aynen böyle karısından habersiz borc yapardı . kredi cekerdi. kadın sabırlıydı onun tam bir pişmanlıgı lazım adam suan düzeldi . biraz kafa dinlemek iyisi . ama yavrunuda düsünmek lazım .Bilmiyorum canım bir süre ayrı mı kalksak düşünsek mi diyorum
Boşanmak ve boşanmamak.. öyle zor ikilem ki
Hani keşke ihanet yada dayak olayı olsa düşünmeden boşardım kolay olurdu
Ama şuan ki durum o kadar farklı ki ikilemde kalmak daha zor
Keyfi yaşantısı olsa paranın nereye gittiğini bilirim en azından ama oda YokAğır gelen borçlar değil de, sizin zaruri ihtiyaçlarınızla onun keyfi yaşantısı ve harcamalarının çakışması olmasın?
Çünkü bu zihniyette bir adam aksine 2 işte çalışır, yeri gelir limon da satar ama evladına bakar.
Yok size bakamıyormuş da, size eziyet edeceğine ayrılacakmış da mış mış...
Hadi canım, böyle gurur yeşilçamda kaldı, başkasına yedirsin!
Artık affetme affetmeme meselesi de kalmadı affedilecek birşeyi Yok yani umrumda değil öyle söyleyeyimSorumsuzun teki demekki.Bir erkek,bir baba nasıl evladının geçimini ve geleceğini düşünmez ya?
Boşanmayı dusunmuyorsaniz bile en azından kolay affetmeyin.öyle kaçıp gitmekle olmuyor afedersiniz essek gibi bakmak zorunda evladına.
Borçlar eşimin üstüneborçlar kimin üzerine öncelikle eşiniz 4 bini başka bir yere mi vermiş nereye vermişte yatırmamış bu 4 den sizin haberizniz vardı dimi
nerede kalıyor eşin peki?Artık affetme affetmeme meselesi de kalmadı affedilecek birşeyi Yok yani umrumda değil öyle söyleyeyim
Benim tek derdim kızıma baksın iyi bir gelecek sağlasın başka bir isteğim Yok
Ben kavga bile etmiyorum onunla enerjimi düşürmemek için o sinirliyken muhaddap olmuyorum
Canım para kazanamıyorum diyor kiralar elektirik su para onlara anca yetiyormuş borçları ödeyemiyormuşher şeyi babanız karşılıyor zaten ben olsam bosanırsan kendim de çalışırdım
en önemlisi paralar nereye gidiyor
depresyon bahanesiyle de hesap vermekten kurtulmus oh ne güzel
ben kendi ailemden hiç borç görmedim o yüzden bu durumlar bana aşırı ters
Allah da kimseyi böyle insanlarla karsilastirmasin
Eşim birşey olmaz diye düşünmüş sallamış sonra da avukata verilince anladı ama iş işten geçti işte..10 bın buyuk bır borc degıl kı neden odeyemedınız borcunuzu?
Canım para kazanamıyorum diyor kiralar elektirik su para onlara anca yetiyormuş borçları ödeyemiyormuş
Bende ayni hani babamın borçları vardı ama öderdi hepsini düzenli para kazanmak için yükselmek için herşeyi yapardı insanlarla bağlantıya geçerdi
Eşimde hırs var ama özgüveni Yok
Son gelişme dün gece saat 2 de geldi eve canımnerede kalıyor eşin peki?
açıkcası bu kadar beceriksiz aciz bir adamla evli kalmak konusunda iyi düşün.,
tek bulduğu çözüm karısını ve el kadar bebeğini terk etmek olan birine denecek çok laf var da neyse neyse.
sizi bi çare terk edip gidince çözdü mü sorununu,ödendi mi borçları.
valla bence ailenin yanına git derim bir süreliğine.
sonrasına bakarsın gidişata göre
İkna etmeye Çalışıyorum sigortalı bir işe girmesi içingelir gider hesabını gösterdi mi size ayrıntili olarak
başka ise geçsin niye cabalamiyör en önemli nokta çabası yok
kötü alışkanlıkları var mı loto kumar vs gibi at yarışı?Son gelişme dün gece saat 2 de geldi eve canım
Arkadaşıyla buluşmuş dertleşmiş
Ağlıyordu salonda sesini duydum gece gittim yanına sarıldı bana falan
Bilmiyorum ben yüz vermedim dedim ki randevu alıyorsun Çarşamba günü psikoloğa gideceğiz diye
Bekliyorum bakalım bir yardım alalım çünkü çok kararsızım kafam çok karışık hani sevgi var sma herşey sevgiyle olmuyor
Yok canım sadece sigarakötü alışkanlıkları var mı loto kumar vs gibi at yarışı?
İkna etmeye Çalışıyorum sigortalı bir işe girmesi için
En iyisi dükkanı kapatması daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?