Bu ara dertlerim üst üste..

Yok canım sadece sigara
bundan emin misn ?bu tarz şeyler biz de yaşadık eşimle değil babamla..onun da dükkanı vardı sattı artık o raddeye geldiği için mi sattı,işler sarpa sardıktan snra mı bu işlere kalktı bilmyruz orası muamma..borç borç borç herseyi kaybettik oturduğumuz evi bile..10yıl geçti hiç düzelmedi azimsizliği öldürdü bizi.hatta daha kötü oldu..para nereye gidiyor gitti diyoruz kapı duvar...sen çatlıyosun o çatlamıyor..

Burda biraz da sizin hatanız var yalnız. Eşiniz ilk zamanlar zaten rahat bir adam olduğunu göstermiş. Baktınız o borç işini sıkı tutmuyor, bunu farkettiğiniz anda duruma müdahale etmeniz gerekiyordu ama konunun başında ne güzel borçlar azalmıştı ama eşim gene ödememiş demişsiniz. Keşke kontrolü elinize alsaydınız.
Eşiniz evet size bakamıyor, para kazanamadığından değil, sorumsuzluğundan. Ve geri döndürülmek için çabalamanızı haketmiyor. Esas onun çabalaması ve kendini ispat etmesi lazım. Babanızdan para alıyormuş bir de. Bakın bir de onu hallederiz sen gel diye poppohlarsanız bir daha önünü alamazsınız. Bırakın hangi cehenneme gidiyorsa gitsin. Tıpış tıpış dönecek. Ama dönerken de kendini ispat etmesi gerekiyor. Bu konuda taviz vermeyin. Ve bir avukata danışmanızı tavsiye ediyorum. Borçlarını ödemeyip icaralık olursa size ne kadar yansır bu. Çocuğunuzu da düşünmek zorundasınız.

Bak canim iyi gun kotu gun diye nikahta imza atariz biliyorsun.maddi konularda birbirinize destek moral olmalisiniz.esin bunalima girmis bi an bogulmus cikmis gitmis.tabiki bu davranisi dogru degil. Birbirinize hic olmazsa manevi destek olun.

Yok canım sadece sigara
bi ara evi terk etti.hiç ulaşamadık.bi hafta filan.ailede yardım etmeeyn kimse kalmadı aynı sizin gibi babanız gibi.ilk başta minnet duyar gibi oldu snra hiç sallamadı.nasılsa bakıyolar bunlara dedi.demem o ki düzelmeyecek gibiyse vazgeç ayrıl.acıma duygussyla hareket etme.çnkü o psikiolojideki insanlar sana acımıyor.he bu arada babam insaniyet açısından çok iyidir asla küfür hakaret dayak aldatma ne anneme ne çocuklarına bi şey yapmadı tek laf bile.ama bunlar yeterli değil evlilik birliği için.iyi insan olmakla iyi eş olabilmek aynı şeyler değil

eğer ben kendi isimden başka çalışmam diyorsa yok elalemin emri altında calisamam tavrı varsa ben bırakırım adamı
Öyle bir tavrı Yok ama eleman olursa az para kazanmaktan korkuyor
Hani dükkan zor kirası elektriği suyu eleman olsa bunları düşünmez en azından

Haklısın canım ama Eminim kumarı içkisi Loto şans oyunu vs hiç Yok
Kahveye bile gitmez işten çıktığı gibi eve gelir
Dükkanda müşterisi az bu ara

Ben düzenli ödüyor sanıyordum borçların bir buçuk senelik evliyken bir baktım iki katına çıkmış avukata verilmiş icralar bilemem neler eşim kırmızı kalem yemiş..
Eşim eve geri döndü dün ben uzun uzun konuşmadım bile dedim ki doktora gideceğiz yardım alacağız son şansın düzelt kendini yoksa boşanmayı düşünüyorum..
Ağlıyordu Zaten annem babam destek olsa arkamda olsa böyle olmazdı falan diyor
Bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah düzeltir kendini Yoksa bu hayat böyle gitmez benim için kızımın geleceği önemli

Bak canim iyi gun kotu gun diye nikahta imza atariz biliyorsun.maddi konularda birbirinize destek moral olmalisiniz.esin bunalima girmis bi an bogulmus cikmis gitmis.tabiki bu davranisi dogru degil. Birbirinize hic olmazsa manevi destek olun.
Uğraşıyoruz ben daha çok uğraşıyorum gerçi
Çarşamba yardım alacağız doktora gideceğiz bakalım ne olacak gelişmeleri yazarım
Birden düzelmesini bekleyemem sabırlı davranıp gözlemleyeceğim inşallah beni yanlıtmaz yoksa bu yuva yıkılacak

Öyle bir tavrı Yok ama eleman olursa az para kazanmaktan korkuyor
Hani dükkan zor kirası elektriği suyu eleman olsa bunları düşünmez en azından

Ee şimdi hiç kazanmiyormus dedigine göre
azla yetinmeyen çoğu bulamaz

doktor ne yapabilir ki
borclari doktor mu ödeyecek
o da ayrı bir masraf değil mi
adamın geçerli maaşlı düzenli bir iş bulması lazım
icraya verildiyse şu an geçen saniyelerde bile o borca ekleniyor

doktor ne yapabilir ki
borclari doktor mu ödeyecek
o da ayrı bir masraf değil mi
adamın geçerli maaşlı düzenli bir iş bulması lazım
icraya verildiyse şu an geçen saniyelerde bile o borca ekleniyor
Canım eşimin psikolojisinin düzelmesi için doktora gitmek istiyorum
Biraz özgüveni gelsin ruh sağlığı düzelsin istiyorum bundan düzelmeden borçları düzene bindirmesini bekleyemem
Gerekirse doktor uygun görürse ilaç falan verir diye düşünüyorum
Artık kızımla bana ilgili olsun sorumluluklarını yerine getirsin mutlu bir aile olalım
Yoksa bende uğraşmayacağım
O kadar birikimim var ki herşeyi içime attım bu zamana kadar bende doldum
Şu maddiyat eşimle beni mahvetti
Baksana ayrılma noktasına geldik

Benim babam da esnaf esnafın borcu bitmez ödenir, yenisi gelir, ödenir.. Hep böyledir :)
Öyle mi diyorsun:)
Bende esnafım güzelik uzmanıyım çok zor çok
Çalışmıyorum şuan Bebeğimize baktığımdan dolayı
Dediğin doğru esnafın borcu bitmez
Keşke bitse bir an önce

para kazanması lazım o zaman düzelir ayrıca evin hesabı sizde olmalı
sorumluluk sahibi kimse evi maddi olarak o yönetmeli

Daha hala annem babam arkamda olsaydı diyorsa işiniz var gerçekten. Doktora da gidin tedavisini de olsun ama artık paranın kontrolünü de siz alın elinize. Borçlar bitene kadar maaşını size versin ve siz düzenleyin. Eşiniz beceremiyor çünkü. Bundan sonra onun düzenli ödeyeceğine güvenmeniz sizin hatanız olur.

Annen bakabiliyorsa sende işe gir eşinde sigortalı işe girsin beraber bitirin borçlarınızı.

Hepsi 20 bin lira ise ödenir bunun için yuva yıkılmaz.

Bu ara kriz var.Hayat pahalı.

Birazda masraflar üst üste gelmiş .Sende pek tutumlu davranmamışsın.

Eşin bunalımda gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…