Güzel bir örnek verdin canım doğru konuşuyorsun teşekkür ederimDoğru bir örnek olur mu bilmiyorum ama daha önce hiç düşman görmemiş askerin savaşmasıyla, çok fazla çatışmaya katılmış askerin savaşması bir olmaz. Bağışıklık sistemi de böyledir, gelişim sırasında ne kadar çok mikropla karşılaşırsa sistem o kadar güçlenir. Ha bu çocuğu zatürree geçirtecek kadar üşütün demek değil, ama sistem gelişirken elbette ki hasta olacak bu çok normal. Hava soğuk olsa bile düzenli çıkarıp hava aldırın yarım saat, 1 saat çok değil. Vitaminli, güzel besleyin, besliyorsunuzdur zaten. Yeterli yani.
Milletin 3., 5. çocuğu filan kanser oluyo, down sendromlu oluyo, zature oluyo(çocukken zature geçirdim ölebilir gözüyle bakıyolardı bana:)) geçiriyo filan, daha ağır dertliler var sıkmayın canınızı hayat böyle sevinç de sıkıntı da sayılı günler geçiyo, çocuğunuzun bağışıklığını güçlendirmesine de engel olmayaın ama mutlaka çamurla filan oynasın mesela...Kızlar çok morelim bozuk
8 aylık kızım ilk defa hasta oldu ateşi çıktı
İki gündür ateşi var kusuyor.. doktora gittik ilaç verdi kullanıyoruz iyi gibi ama ben çok yıprandım
Geçenlerde konu açmıştım pişik olmuştu kızım kanıyordu poposu, çok şükür onu atlattık geçti iyileşti derken bu çıktı
Kendimi suçluyorum ben bu çocuğa bakamıyor muyum diyorum..
İki gündür hiç uyumadım yatağının başında nöbet tutuyorum ateşine bakıyorum sürekli mahvoldum
Çokta dikkat ediyorum hiç dışarı çıkarmıyorum havalar soğuk diye eşimle dışarıda işimiz olduğunda yada birlikle gezmek istediğimizde asla dışarı çıkarmam anneme bırakırım
Gidersek alışveriş merkezine sıcak ortama gideriz zaten
Terli bırakmam, sıkı giydiririm sağlıklı şeyler yediririm hazır yedirmem ama anlamıyorum nasıl hasta oldu bu çocuk neden hasta oldu..?
Kendimi suçluyorum çok üzülüyorum hiç keyfi Yok çoçuğumun içim çok acıyor..
8 aylık olduğu gözümden kaçmışMilletin 3., 5. çocuğu filan kanser oluyo, down sendromlu oluyo, zature oluyo(çocukken zature geçirdim ölebilir gözüyle bakıyolardı bana:)) geçiriyo filan, daha ağır dertliler var sıkmayın canınızı hayat böyle sevinç de sıkıntı da sayılı günler geçiyo, çocuğunuzun bağışıklığını güçlendirmesine de engel olmayaın ama mutlaka çamurla filan oynasın mesela...
Aman allahım korusun sağlık versin bütün bebişlere çocuklara..Milletin 3., 5. çocuğu filan kanser oluyo, down sendromlu oluyo, zature oluyo(çocukken zature geçirdim ölebilir gözüyle bakıyolardı bana:)) geçiriyo filan, daha ağır dertliler var sıkmayın canınızı hayat böyle sevinç de sıkıntı da sayılı günler geçiyo, çocuğunuzun bağışıklığını güçlendirmesine de engel olmayaın ama mutlaka çamurla filan oynasın mesela...
Amin, Allah daha beterinden saklasın, hayırlısıyla büyüsün pıtırcık inş. :)Aman allahım korusun sağlık versin bütün bebişlere çocuklara..
Çok şükür öyle bir sorun yok ateşlendi sadece ama evlat çok tatlı birde benim kız çok nazlı bakışlarıyla ses tonuyla o kadar acındırıyor kendini o kadar kırılgan ve narin ki aşığım ona..
Hiç hasta olmasın istiyorum mümkün değil malesef.. sağol canım büyüyünce istediği kadar oynasın çamurla:) keşke büyüse hemen
İnşallah canım sağol:)Amin, Allah daha beterinden saklasın, hayırlısıyla büyüsün pıtırcık inş. :)
Neden herkes takıntılı olduğumdan bahsetmiş anlamadım
Takıntılı falan değilim hasta olan evladım için çok üzülüyorum sadece.
Ve soğuk havada 8 aylık bebeği saatlerce gezdiremem kusura bakmayın.
Haftada bir- iki gün 1-2 saat havalanır hepsi bu oda bir yere gidersek yolda falan.
Teşekkür ederim canım haklısınSeni kirmak degil amacim. Senin icin zor boyle cunku. Butun anneler bebegine bisey olsun istemez. Ama bi yere kadar olucagi varsa onune gecemezsiniz. Disaridan kastim ogle saatlerinde avm yerine disari cikarip bi hava aldirabilirsiniz. Benimde 3bucuk yasinda oglum var. Bende bebekken korumaci davraniyodum. Baktim boyle olmucak. Biraz daha rahat olmaya davranmaya ozen gosteriyorum. Rahattan kastim biseylerini eksik et ne falan degil. Eger hastaysa kendini yipratma bebekler hasta ola ola duse duse buyuyucekler. Allah baska dertler vermesin. Bu hastaliklar gelip gecici allahin izniyle sevgilerimle.
Bişey olmaz. Bünyesi sağlamlaşır. Dişi çıkıyo olabilir.İlk defa ateşlendi hasta oldu. Kusuyor keyifsiz içim acıyor
Belki de ilk defa hasta olduğu için bilmiyorum çok üzülüyorum
Sürekli acı çekiyor gibi hissediyorum mahvoluyorum
Evet alttan iki tane dişi var üstten çıkıyor şimdide sanırım çok huysuz sürekli ağlıyorBişey olmaz. Bünyesi sağlamlaşır. Dişi çıkıyo olabilir.
Olabilir canım muhtemelen.. teşekkür ederim:)Avm den ziyade açık havada dolaştırmak daha sağlıklı
Avmlerde sürekli aynı hava solunuyor herhangibir sirkülasyon yok.
Diş çıkardığı için ateşlenmiştir muhtemelen
Geçmiş olsun :)
Fıstığım geçmiş olsun, çocuk bu hastalanır bunun için sakı kendini suçlama.Kızlar çok morelim bozuk
8 aylık kızım ilk defa hasta oldu ateşi çıktı
İki gündür ateşi var kusuyor.. doktora gittik ilaç verdi kullanıyoruz iyi gibi ama ben çok yıprandım
Geçenlerde konu açmıştım pişik olmuştu kızım kanıyordu poposu, çok şükür onu atlattık geçti iyileşti derken bu çıktı
Kendimi suçluyorum ben bu çocuğa bakamıyor muyum diyorum..
İki gündür hiç uyumadım yatağının başında nöbet tutuyorum ateşine bakıyorum sürekli mahvoldum
Çokta dikkat ediyorum hiç dışarı çıkarmıyorum havalar soğuk diye eşimle dışarıda işimiz olduğunda yada birlikle gezmek istediğimizde asla dışarı çıkarmam anneme bırakırım
Gidersek alışveriş merkezine sıcak ortama gideriz zaten
Terli bırakmam, sıkı giydiririm sağlıklı şeyler yediririm hazır yedirmem ama anlamıyorum nasıl hasta oldu bu çocuk neden hasta oldu..?
Kendimi suçluyorum çok üzülüyorum hiç keyfi Yok çoçuğumun içim çok acıyor..
Canım benim çok teşekkür ederimmFıstığım geçmiş olsun, çocuk bu hastalanır bunun için sakı kendini suçlama.
Ayrıca salgın var etrafta, soluduğu havadan bile geçer.
Hastalanmayan çocuk anormaldir zaten merak etme, hastalanacakki bünyesi bağışıklık kazansın.
Ateşide çıkar, hastada olur ama sonucunda iyileşir. sen bolca emzirmeye devam et.
Ayrıca anneliğini sakın sorgulama, sen mükemmel bi annesin
Öpüyorum seni canım arkadaşım..
Işim var tatlım çıkıcam, sonra uğrarımCanım benim çok teşekkür ederimm
Geyik topiğine gelde sohbet edelim :)
nasıl çıkmalı biliyor musunuzHergün dışarı çıkarmak istemez miyim canım banada çok iyi gelir ama çok soğudu havalar
Sonra hasta olunca diyorlar gezdirmekten hasta yaptın çocuğu üşüttü diye bende kendimi suçluyorum bu sefer
Çok sağol canım
Canım sağol yorumun içinSimdiler biraz soguk seni anlayabiliyorum canim ama genel anlam olarak anlatirsam o çocuğun parka ve topraga basmaya ihtiyaçi kesinlikle var birde avm dedigin yer herkesin hinca hinc doldurdugu mikrop yuvasi herturlu hastalik kapilir bu aliskanligindan vazgeç çocuğunu soğuk hasta etmez çocuğu mikrop hasta eder bunu unutma... Simdiki zaman icinde ogle saati 15 dakka bi cikarip sallasan guzel giydirip hem cocuga hava aldirmis olursun hemde senin icin açılır.. Benim burda hava gunduz -8 lere kadar iniyor ben hala sıkıca giydirip on dakka parka indiriyorum cocuk bu tabiki enerjisini atacak..
Birde esin ve sen çocuğunu genel anlamda kim yedirip içirip gezdiriyorsa biraz daha el hijyenine dikkat et ellerden geciyor cocuklara hersey bol bol ellerini yika..
Evi havalandırmak lazim temizliginide illa camasir suyu kokacak ev diye bisey yok bende buhar makinesi var iki gunde bir tutuyorum yerleri siliyorum hem havayi nemlendiriyorm hemde mikroplari öldürüyorum hergunde camlari sabahtan acar evi havalandiririm 20 dakka birde ellerimi ondan fazla yikarim 20 aylik bi bebegim var şimdiye kadar bir kere hasta ettim o da kopek disleri cikarken atesi cikmisti doktorada goturmedim ve hic antibiyotik kullanmadim... Senin ki acaba dis olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?