Bu ara herşey üst üste geliyor !

Güzel bir örnek verdin canım doğru konuşuyorsun teşekkür ederim

Milletin 3., 5. çocuğu filan kanser oluyo, down sendromlu oluyo, zature oluyo(çocukken zature geçirdim ölebilir gözüyle bakıyolardı bana:)) geçiriyo filan, daha ağır dertliler var sıkmayın canınızı hayat böyle sevinç de sıkıntı da sayılı günler geçiyo, çocuğunuzun bağışıklığını güçlendirmesine de engel olmayaın ama mutlaka çamurla filan oynasın mesela...

8 aylık olduğu gözümden kaçmış öğle sıcağında dışarıda biraz hava labilir mesela o zaman :) Romen vatandaşların çocukları soğukta yalınayak geziyo ama turp gibiler maş. :) demekki bağışıklıkları güçlenmiş :) tabi her bünye farklı ama dengeye çalışmak lazım

Aman allahım korusun sağlık versin bütün bebişlere çocuklara..
Çok şükür öyle bir sorun yok ateşlendi sadece ama evlat çok tatlı birde benim kız çok nazlı bakışlarıyla ses tonuyla o kadar acındırıyor kendini o kadar kırılgan ve narin ki aşığım ona..
Hiç hasta olmasın istiyorum mümkün değil malesef.. sağol canım büyüyünce istediği kadar oynasın çamurla:) keşke büyüse hemen

Amin, Allah daha beterinden saklasın, hayırlısıyla büyüsün pıtırcık inş. :)

Seni kirmak degil amacim. Senin icin zor boyle cunku. Butun anneler bebegine bisey olsun istemez. Ama bi yere kadar olucagi varsa onune gecemezsiniz. Disaridan kastim ogle saatlerinde avm yerine disari cikarip bi hava aldirabilirsiniz. Benimde 3bucuk yasinda oglum var. Bende bebekken korumaci davraniyodum. Baktim boyle olmucak. Biraz daha rahat olmaya davranmaya ozen gosteriyorum. Rahattan kastim biseylerini eksik et ne falan degil. Eger hastaysa kendini yipratma bebekler hasta ola ola duse duse buyuyucekler. Allah baska dertler vermesin. Bu hastaliklar gelip gecici allahin izniyle sevgilerimle.

Teşekkür ederim canım haklısın
Ama elimde değil işte çok korumacıyım
Allahım evlatlarımızı korusun önce Allah'a emanetler

Bişey olmaz. Bünyesi sağlamlaşır. Dişi çıkıyo olabilir.
Evet alttan iki tane dişi var üstten çıkıyor şimdide sanırım çok huysuz sürekli ağlıyor
Ağzının suyu daha fazla akmaya başladı belirtileri var yani

Avm den ziyade açık havada dolaştırmak daha sağlıklı
Avmlerde sürekli aynı hava solunuyor herhangibir sirkülasyon yok.
Diş çıkardığı için ateşlenmiştir muhtemelen
Geçmiş olsun :)

Avm den ziyade açık havada dolaştırmak daha sağlıklı
Avmlerde sürekli aynı hava solunuyor herhangibir sirkülasyon yok.
Diş çıkardığı için ateşlenmiştir muhtemelen
Geçmiş olsun :)
Olabilir canım muhtemelen.. teşekkür ederim:)

Fıstığım geçmiş olsun, çocuk bu hastalanır bunun için sakı kendini suçlama.
Ayrıca salgın var etrafta, soluduğu havadan bile geçer.
Hastalanmayan çocuk anormaldir zaten merak etme, hastalanacakki bünyesi bağışıklık kazansın.

Ateşide çıkar, hastada olur ama sonucunda iyileşir. sen bolca emzirmeye devam et.

Ayrıca anneliğini sakın sorgulama, sen mükemmel bi annesin

Öpüyorum seni canım arkadaşım..

Canım benim çok teşekkür ederimm
Geyik topiğine gelde sohbet edelim :)

nasıl çıkmalı biliyor musunuz
montunu giydirin ağzını burnunu sarın kapı önüne 5 10 dk 5 dk bile olsa olur
hem ona da iyi gelir rahat uyur hem size de iyi gelir

Çocuk bu çok normal,bukadar abartmanız değişik geldi. Her anne üzülüyor hasta olduğunda çocuğu. Çocuğu dışarıya çıkarmıyorsunuz hasta olmasın diye,tamda bu sebepten hasta oluyor aslında.. uygun giydirdiğiniz sürece hasts olmaz ve hergün dışarı çıkmalı çok soğuksa 15-20 dk bile yeter. Avm'ler mikrop yuvası aslında..

Simdiler biraz soguk seni anlayabiliyorum canim ama genel anlam olarak anlatirsam o çocuğun parka ve topraga basmaya ihtiyaçi kesinlikle var birde avm dedigin yer herkesin hinca hinc doldurdugu mikrop yuvasi herturlu hastalik kapilir bu aliskanligindan vazgeç çocuğunu soğuk hasta etmez çocuğu mikrop hasta eder bunu unutma... Simdiki zaman icinde ogle saati 15 dakka bi cikarip sallasan guzel giydirip hem cocuga hava aldirmis olursun hemde senin icin açılır.. Benim burda hava gunduz -8 lere kadar iniyor ben hala sıkıca giydirip on dakka parka indiriyorum cocuk bu tabiki enerjisini atacak..
Birde esin ve sen çocuğunu genel anlamda kim yedirip içirip gezdiriyorsa biraz daha el hijyenine dikkat et ellerden geciyor cocuklara hersey bol bol ellerini yika..
Evi havalandırmak lazim temizliginide illa camasir suyu kokacak ev diye bisey yok bende buhar makinesi var iki gunde bir tutuyorum yerleri siliyorum hem havayi nemlendiriyorm hemde mikroplari öldürüyorum hergunde camlari sabahtan acar evi havalandiririm 20 dakka birde ellerimi ondan fazla yikarim 20 aylik bi bebegim var şimdiye kadar bir kere hasta ettim o da kopek disleri cikarken atesi cikmisti doktorada goturmedim ve hic antibiyotik kullanmadim... Senin ki acaba dis olabilirmi?

Benım yıgenımı bu kadar korumacı olan yengem de aynı sekılde davranıyordu.. Hıc mıkrop gormeyınce vucudu tanıstıgında cok cıddı hasta olmustu.. Bence arada dısarıda cıkarın.. Bunyesı alıssın...

Canım sağol yorumun için
Genel olarak cevap vereyim benim kız diş çıkarıyormuş
Yüksek ateş, artan salya, kusma, kaşınan dişler, huzursuzluk, iştahsızlık, Uykuya dalamama, uyku düzensizliği vs.. kısacası belirtilerin hepsi var iki tane diş vardı şimdi yan kısmı şişmiş çocuğumun diş çıkacak..
mahvoldum kaç gündür sürekli ağlıyor huzursuz ağrısı var.. şu dişi çıkarsın atlatalım çok zor gerçekten sürekli mutsuz..
Çok Yorgunum geceleri saatte bir uyanıyor..
ah bu dişler Ahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…