Kesinlikle katılıyorum bende şu an aynı durumdayım üniversite okuyup yalnız kalmayan yokmuş ama o yalnız kaldığın vakitler çok düşünmeye vaktin oluyor buda seni olgunlaştırıyor merak etme yalnız değilsin
Ben okulda aynı yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım ama sebepsiz yere uzaklaşan bendim diğerlerinden çok yapay sahte geliyordu arkadaşlıkları bir tanesi fazla soğuk gelirdi bana diğeri sürekli gezme erkek merakında biri diğerlerinin hep yanındaydı sevmezdim hiçbiri bırak dostu arkadaş bile olamaz bunlar dedim kendimi biraz soyutladım sonra başka kızlar vardı bana göreydiler onlarla yakın oldum bazen sorun çıksada alınganlık olmuyor .İnsan yalnız yapamıyor yalnızlık Allaha mahsus demişler boş değil ben kaldığım yurtta da yalnızım burda da kimseyle yakın olamıyorum acaba ben mi soğuk biriyim sorun bende mi diye düşünüyorum bazen eski liseden arkadaşlarımla da unuttuk birbirimizi kımse kımseyı aramıyor yada sadece benı aramıyorlar ılk kazıgımıda en yakın arkadasımdan yemıstım ya zaten neyse bu gunler de de yurt sorumlusu hep bızımle konusurdu saçma sapan tripler yapmaya basladı bana dik dik bakmalar göz devirmeler koskoca kadın yahu ıkı cocugu var bu tavırlar ne gel konus bende konusacakken çıktı annem dayanamamıs aramıs ne oluyor dıye yanlıs anlamıs demıs çok huzursuzum çoookkkk