- 2 Aralık 2018
- 340
- 487
- 103
- Konu Sahibi Delifissek
-
Sizce gitmeden kessin mi? Yani anne birden gidince bebek memenin eksikliğiyle birden sarsılır mı?Sadece babaanne degil babasi da olacak yaninda. Mecburen gidecekse yapacak birsey yok. Anneyi tabi ki unutmaz ama memeden uzaklasir bence.
Benim oglum dokuzuncu ayinda kendi kendine birakmisti o yuzden memeden kesme olayini tam bilemiyorum. Belki dondugunde hala emmek isteyebilir o yuzden bosuna kesmesin. Anne baba bebek beraber gitseler olmuyor mu? Anne islerini hallederken baba ilgilenir. Hem ayri kalmamis olurlar.Sizce gitmeden kessin mi? Yani anne birden gidince bebek memenin eksikliğiyle birden sarsılır mı?
Maalesef yanında götürme durumu yok. Şehir, yolculuk açısından. Sizce memeyi gitmeden kesmeli mi?Bir anda hem anneden hem de dolayısıyla memeden ayrılacak. Bebek için tramva olabilir
Ben olsam gerçekten bir uzmanın görüşünden faydalanırım.
Bebeği yanında götürme imkanı yok mu? Yine babaanne baksa ama annenin yanında olsalar?
Kuzen , hala vb unsurları geçtim baba bile annenin yerini dolduramaz o yaşta. Bir hafta uzun bir süre bana göre
Oda ister ama bebeğin iyiliği ve yoruculuğu için bu imkansız sanırımBen olsam gıdecegı yere babaaneyı alır goturrum onlara yer tutarm en azından aksamları bebek yanında olur
Evet zaten bebek biberona alışkın arkadaş bolca süt bırakacak inşallah. 1 hafta boyunca da kesilmemesi için sağacak. Bebek anneye küser mi sizce?Bebek anne yokken biberondan sağdığı sütü içecek anne gelincede memeden bebek için bir problem olmaz memeyi kolay unutmazlar. Fakat anne 1 hafta emzirmeyceği için sütünü sağmak zorunda bebek her zaman memeden emiyor biberondan emmiyorsa sağınca süt azalır uyaranlar farklı olduğu için annenin sütü geri döndüğünde azalmış olabilir o da bol emzirmeyle telafi edilebilir bir sorun olmaz yani sonuç olarak
Bu imkansız maalesefben olsam gıdecegım yere babaneyı de alır gotururdum
Bence ayrı kalmak her dakka aramak daha yorucu olur yemek yedı mı uyudumu bebegınden ayrı kalmaya deger mı hastalık buyuk amelıyat dısı bırakmazdm bır ımkanını bulurdumOda ister ama bebeğin iyiliği ve yoruculuğu için bu imkansız sanırım
Nereden alabiliriz? Devlet hastanelerinde pedagog var mı kiO yaştaki bebek için 1 hafta çok uzun.
Uzman görüşü alsın bence.
Bu imkansız maalesefbabada işten dolayı bebeği alıp arkadaşla gelemeyecek. Kalmasından başka çare yok
Bence ayrı kalmak her dakka aramak daha yorucu olur yemek yedı mı uyudumu bebegınden ayrı kalmaya deger mı hastalık buyuk amelıyat dısı bırakmazdm bır ımkanını bulurdum
Evet haklısınız, en çokta bebeğin çaresiz kalabileceğinden korkuyor, sürekli anneyi arayacak mı yoksa çok etkilenmeyecek mi belli değil.Bence ayrı kalmak her dakka aramak daha yorucu olur yemek yedı mı uyudumu bebegınden ayrı kalmaya deger mı hastalık buyuk amelıyat dısı bırakmazdm bır ımkanını bulurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?