Bu arkadaşın derdi!

Bunu şimdiden kestirmeniz biraz zor.Her bebeğin emme olayındaki bağlılığı farklı olabilir.O zamana kadar çoktan bırakmış da olabilir bildiğiniz ağız tiryakisi moduna da geçebilir.Anneye küsme olayına gelirsek ,duygusal olarak etkileneceğini düşünüyorum mutlaka ama ne derinlikte olur o da yine çocuğa göre değişir.

Allah razı olsun, kesse sütten geri döndüğünde emzirmek istese bebek kabul eder mi sizce

Evet zaten bebek biberona alışkın arkadaş bolca süt bırakacak inşallah. 1 hafta boyunca da kesilmemesi için sağacak. Bebek anneye küser mi sizce?
1 yaşında bebeğin pek anlayabikeceğini sanmıyorum biberonada alışıksa küsmez diye düşünüyorum ama emzirmeye ara verip tekrar emziren anneler var bebekler sıkıntı yapmıyor genelde ama hepsi aynı olmaz tabi yanlış yönlendirme yapmak istemem

Yolculuk halı olsa bıle ayrıntı vermemıssınız kanguru alır gıderım eger gezı gıbı bırseyse ızın verırler

Evet çok haklısınız, ama annelik sanırım 6 ay sonrasının vicdanını şimdiden yaptırıyor

İnşallah sıkıntı olmaz, teşekkür ederimm

Evet çok haklısınız, ama annelik sanırım 6 ay sonrasının vicdanını şimdiden yaptırıyor

bebek deyıp gecmemek lazım herseyın farkındalar konusamıyor dıye bırsey anlamıyorlar sanılıyor ama baya herseyı anlıyorlar hele 1 yasındakı bebek annenın yoklugunu kesınlıkle cok agır hısseder
annesız buyuyen cocukları dusunun vefat eden hastalık sebebıyle hastanede yatan ... aynen oyle tepkıler verecek bebekte...

bu yuzden bebeklıyse egıtımı varsa kalacagı otelı bebek ıcın uygun secıp yanına bırını almaktan baska care yok 1-2 gun olsa yıne neyse ama 1 hafta gercekten uzun uzgunum

Allah razı olsun, kesse sütten geri döndüğünde emzirmek istese bebek kabul eder mi sizce
inanin her bebe çok farklı kızım 5 aylıktı kendi bıraktı sıpacik amma oğlum 22 aylıktı ben 3 gün-de gündüzden 1 hafta da geceden ayirdim çünkü bir anda bıraktırmak tramvaya sebep olabiliyormuş o yuzden biraktirsin gelince alirsa alir

Bebekten bebeğe değişiyor tabi inşallah travma falan olmaz

Bebege birsey olmaz. Travmada olmaz, anneyide unutmaz. Gitmeden önce bebegi biberona alistirsin ama. Her seferinde degil ama bir sefer gögüs ise, diger sefer biberon ile versin. Yoksa birden cocuk memeden mahrum kalirsa zor.

Ve geri geldiginde memeden icer. Anne bence gitsin, hem kafasi dagilir. Hele esi ile o son iki gün cok degerli olur. Enerjisini depolapyip, tekrar cocugun yanina geri dönebilir.

Maalesef yanında götürme durumu yok. Şehir, yolculuk açısından. Sizce memeyi gitmeden kesmeli mi?

Meselenin sadece emzirmek olduğunu düşünmüyorum. Bir yasında bebek için bir hafta anneden uzak kalmak zor...

Bu yüzden sorunun cevabını bence burda değil bir uzmanda bulsun arkadaşınız . Bebek için en sağlıklı kararı verirsiniz inşaallah

Yine de söylemeden edemicem. Çok çok Zorunlu bir seyahat değilse bebeğini bırakmasın

Bebek biberona alışık zaten, ek gıdayıda baya ilerletmiş olur. İyi olur inşallah yorumunuz çok iyi geldi teşekkür ederim

Uzman bu şehirde varsa danışacak inşallah teşekkür ederiz

Orada da sütünü sağmaya devam etmek zorunda yoksa ödem oluşur memede.

Ve gitmeden sütünü sagip , özellikle gece emziriyorsa arada biberonla emzirmeye alıştirsin gitmeye yakın son bir ay.

Gündüz bir şekilde oyalanır.

Gitmek zorunda galiba,yoksa şimdiden böyle düşünüp evhamlanmazdi.

1 yaşındaki bir bebek için anneden ayrılmak zordur.

Gitmeden bazı provalar yapmalı.

He bu arada şehir uzaklığı, seyahat vb sebeplerle bebeği götüremeyeceğini söylemişsiniz ama bence bunu sorun etmesin. Bir hafta ayrı kalacağına seyahatte biraz yorulsun Bebek. Yani ben olsam böyle düşünürdüm

Evet bir zorunluluk söz konusu ve şimdiden kendini yiyor. Prova nasıl olmalı sizce yani mesela 1 gün babaanneye falan mı bırakmalı?

Böyle agir seyler söylerek niye insanlari korkutuyorsun? Bunun bilimselligi nerede? Yani vefaat eden bir anne ve bir hafta bebegin yaninda olamayan anne niye aynisi olsun?

Her zaman derim, bu güvenli baglanma olayi Türkiyede cok abartiliyor. Hatta bundan dolayi cocuklari cok yanlis, bagimli büyütüyorlar. Ben cocugum 5-6 aylikken esim ile bir kac gün tatile gitmistim, dogum bana cok agir geldigi icin. Böyle ara ara yapariz halen bunu.

Anneanne ve dede, kuzen ile felan kizim harika vakit geciriyor. Etrafi hep tanidik insanlar ile dolu. He cocuk o bir haftada tanimadigi bir eve, tanimadigi insanlara gitse elbette cocuk icin zor. Ancak bu konuda mesela baba var, babaanne var,.. Daha ne olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…