Bu arkadaşın derdi!

Ya yaşayarak görecek, yada gitmeden memeden kesecek sanırım
İki yaşına kadar hatta çocuk kendini hazır hissedene kadar çocuğun memeden kesilmemesi taraftarıyım. Dört yaşına dek emen bir birey olarak

Kemiklerim çok güçlü benim o yüzden. 9 sene önce çene, elmacık kemikleri, şakaklar ve dişlerimi kırdım. Gram ağlamadım. Hastanedeki doktorlar röntgenlerimi görünce şok oldular. Asıl tüm kırıkları Çapa'da 4 prof. tespit etti. Düşüş öykümü anlatınca onlar ayrı bir şok geçirdi. Aldığın darbeye göre kemiklerinin paramparça olması gerekirdi dediler. Dört sene anne sütü ile beslenmişim deyince ayrı bir şok. işte anne sütü bu denli değerli. Küçükken çok kez yüksekten düştüm ama hiçbir yerim kırılmazdı. Bisikletten mi uçmadım, salıncaktan mı fırlamadım...

Sütten kesmesin belki de red etmez. 1 hafta idare edeceği miktarda sağıp buzluğa kaldırsın. Gittiği yerde de sütü sağsın ki sütü de kesilmesin o sürede. 1 hafta memeyi bırakması için çok uzun bir süre değil aslında ama bebeğede bağlı tabi.

Gittiği yere götürme şansı yok mu?Mesela imkani varsa maddi durum yeterliyse babannesi anneannesi herhangi biri birlikte gelse bebeğide götürse günlük kiralık bir evi bir hafta tutsa imkani varsa her ikisi içinde iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…