Bu aşk yikti beni.. :(

Benden cok onun icin sorun olacak galiba.
O cok kiskanc istedigi zaman beni arayamicak,
neler yaptigimi ogrenemicek kecileri kacircak orda

Hayirlisi olsun bakalim.
Allah hepimize sabir versiin.
Erkekler zor ya zorr..

Benden cok onun icin sorun olacak galiba.
O cok kiskanc istedigi zaman beni arayamicak,
neler yaptigimi ogrenemicek kecileri kacircak orda

Hayirlisi olsun bakalim.
Allah hepimize sabir versiin.
Erkekler zor ya zorr..

ahh su kiskanclik.. yaninda olunca okadar olmyuor canim merak etme.

ama giyimime kusamima yinede karisir benim esim.

insallah iyi bi yere düser. Allah yar ve yardimciniz olsun. dedigin gibi Allah hepimize sabir versin..

innallahe meassabirin.. Süphesiz rabbim sabredenlerle beraberdir..

bu arada aklim basima geliyo yavas yavas

Kiz benimki sokaga cikar cikmaz gunesgozlumu takmam icin tembikliyor beni.
Hatta bir keresinde arabadaydik. Babami havalimanina birakacaktik.
Bakti gozluk yok gozumde babamin yanindada birsey diyemiyor.
Cikardi kendi gunesgozlugunu verdi arabayi kullanirken.
Artik ne kadar kiskanc sen hesap et

Allahim böylesini de ilk defa duyuyorum..

güzelsin demekki, kiskanilmadanda olmaz ki be güzelim.

herseyin fazlasida zarar ama. birbirimize dua edelim..

en kisa zamanda esime kavusmam icin dua edin. müminin mümine ettigi dua makbuldur insallah.. yoksa cildirazaaam

Yok kiz, guzel felan degilim. O bana bir kerecik bile guzel oldugumu demedi
Suan yanina gitsem yine ayni sekilde davranirmi gercekten bilmiyorum ama metronun icinde bile
gunesgozlugu takmisligim var, karanlik diye cikarmistim, kas goz isareti yapiyor gozlugu takmam icin.
Evet dedigin dogru. Birbirimiz icin dua edelimde Rabbim tez zamanda sevdiklerimize kavustursun bizi.
Ve onlarin huylarini guzellestirsin.

amin amin.. güzelsindir kiskandigi icin söylemiyo.

ben yine kavga ettim inanabiliyomusun. bugün negatif enerji var üzerimde. deli olucam deli...

ben cok üzülünce konusmaya yarim saat bi saat kadar ara vermek istedigmi söyledim onunda fikrini sordum, sonra kendime geliyorum
saglikli düsünebildikten sonra konusalim dedim oda kabul etti..

oda bazi seyleri degistirmek istiyormus artik. ona karsi civik olmuycakmisim.. artik büyümenin vakti gelmis

sonra kendime kizdim hata bende dedim ne var ki konusuyorum senle. kizamiyorum küsemiyorum darilamiyorum iste dedim..

bu sözün bin beter etti inan dedi.. sana söyledigim güzel seyleri aklinda tutamiyosun sen dedi "sen kusursuzsun" dedi son kez söylüyormus.

sanada yaranamadim ya ne yapiyim ben dedi ve gitti .. Allahim ben deli olucam, ölmekk istiyorummmm..

Canım...olaya duygusal yaklaştık....diyorsun ama duygusallık bu ayrılığın neresinde?

Ayrı şehirde olmak ayrı ülkede olmaktan daha mı kötü?

Verdiğiniz karar bana hiç mantıklı gelmedi.

.

Canim benim,
Adet donemin yaklasmis olabilirmi?
Kadinlar genelde o donemde daha alingan ve saldirgan olabiliyolar.
Bu arada o seni gercekten seviyor.
Benimki bana hic iltifat felan etmez.
Esinin degerini bil.
Bence simdi biz yatalim.
Yarin sabah arariz asklarimizi

Canım...olaya duygusal yaklaştık....diyorsun ama duygusallık bu ayrılığın neresinde?

Ayrı şehirde olmak ayrı ülkede olmaktan daha mı kötü?

Verdiğiniz karar bana hiç mantıklı gelmedi.

.

birbirimizden ayri kalamadigimiz icin duygusal yaklastik dedim. onun almanyaya gelmesi kursunu bitirmesi ve vizenin cikmasiyla alakali..

allah nasip ederse 1 bucuk aya yanimda.. bir bucuk ayla 1-2 sene birmi?

Eşin cidden karamsar ama bu karamsarlıgı zamanla belkide yok olucak hiç canını sıkma bak sevıyorda senı en önemlisi zten ikinz bi araya geldimi herşey hallolcak sadece buna inan.Dert edme ağlama ağlarsan herşey daha tersine dönüşebilir eşinde ağlamana zamanla sinirlenir bu sefer daha çözülmuycek durumlar oluşur oyuzden sen güçlü olmaya bak cnm.

hayir daha yeni bitti

sagolsun o konuda iyidirde su olanlara bakarmisin yaa. delircemm kafayi yicem..
sorun nerdee yaa
ben bugün tövbe uyuyamam. sana iyi geceler Allah rahatlik versin..

Tsk ederim canimda,
takma kafani. Herifi zaten nikahina almissin.
Tapusu sende. Niye uzuluyosunki?
1,5 ay sonrada ne guzel yaninda olacak.
Insallah yakin zamandada is bulursun.
Hersey tez zamanda rayina oturur insallah.
Darisida benim basima insallah..

Uykusuzlukta alinganlik yapabilir, daha nazli yapar insani.
Sen bir an once yat ki, yarin kendinde ol.

tesekkürler yorumun icin..

tek sorunun uzaklik olduguna inanmak istiyorum. inan sondayim.. bi adim daha atarsam yanicam.

aglamama dayanamiyo görüncede sinirleniyo zaten bunun icinmi evlendim ben diye

"bende öyle bi sevgi var ki ben sana ondan hic bahsedemiyorum bile"

bas belanim dedigimde sakasina

"bela degilsin sen mükafatsın hediesin
*sükür sebebisin
*:)
*tatlılıksınnn
*güzelliksin
*iffetin adısın
*dikensiz gül benim gülüm"

aynen bunlari dün gece bana.. anlayamiyorum bu adam beni deli edeceeek, bumu sevgisi ?

cnm anlıyorum ama sende çok kafaya takıyosun gb bak uzaklık var işin içinde ki evlisiniz bi engel yok yakın zmanda bı araya gelıceksınız hersey ozaman daha netleşir.bak ne guzel şeyler söylemiş sana

az önce yazdim bak dün gece söylediklerinin bi kismini. ben bu adami anlayamiyorum..

deli olucam az kaldi, cok az. onu kaybetmektende korkuyorum aslinda..

ah nikahina almayla hersey bitse.. hersey güzel giderse 1,5 ay sonra yanimda.

dualarda bulusmak dilegiyle canim, cok tesekkür ederim

yaaa butun yorumlari tek tek okudum....

ayni durumlari paylasiyoruz.. boyle bir dert hemen hemen benim basimdada var. bende yurt disinda kaliyorum ve malesef esim trde ve oku...
bu yaz yaptik dugunumuzu ve ben donmek zorunda kaldim... onu cokkkk ozluyorummm..

yaa benim esimde senin esine biraz benziyo sanki. ayri olunca onunla kavgalarimiz inanilmaz cok olur, ve bizide cok yipratir. bende senin gibi cok ama cokk hasasim ve soyledigi her kelimesine kirilabiliyorum ve agliyorum. ve inan seni suan cok iyi anliyorum, sanki duygularimi yazmissin. ben esimi cok ama herseyden cok seviyorum. o sinirlenince bana cok kotu davranir ama yumusadiginda yuzundeki bir tebesum o kotu seyleri unuturur bana.

erkekler zor be anacim........ rabbim ins herkese sabir ve yardim eder.

cnm anlıyorum ama sende çok kafaya takıyosun gb bak uzaklık var işin içinde ki evlisiniz bi engel yok yakın zmanda bı araya gelıceksınız hersey ozaman daha netleşir.bak ne guzel şeyler söylemiş sana

insallah burda sorun yasamaz hemen bi is bulurda geldigine pisman olmaz iyiki varsiniz. sizde olmasaniz tamm catlardim yani

Tipik Turk erkegi iste.
babalarimizda oyle degilmi.
Bi bakmisin beni gozumun nuru diye sevmis,
aradan 15 dk sonra esek sipasi diyip kizmis.
Genlerinde var bunlarin

Sen sabretmeye bak.
Sabrin sonu selamettir.

Bu arada dualarda bulusalim insallah.
Daha teserli olurmus baskasinin duasi..

Son düzenleme:

inanamiyorum sakami bu

gel sarilip aglayalim kuzum biz.. Allah yardimcimiz olsun güzelim. sen esini getirmeyi düsünüyomusun?

ayyyni bende senin gibiyim onu cok özlüyorum cok seviyorum, asiri derecede cok bu yüzdende bukadar hassasim..

be adam umursamaz olsam daha mi iyi olur. oduuun ah bi anlasa.

birbirimizden ayri kalamadigimiz icin duygusal yaklastik dedim. onun almanyaya gelmesi kursunu bitirmesi ve vizenin cikmasiyla alakali..

allah nasip ederse 1 bucuk aya yanimda.. bir bucuk ayla 1-2 sene birmi?

2 yıl ayrı yaşayacak olmanızın sebebi eşinin borçları değilmiydi?
Peki...1 yada 1'5 ay sonra oraya geldiğinde borçları yok mu olacak....
Üstelik sen iş bulamamışsın...o nasıl bulacak ki?
Türkiyede yaşamak düşüncesiyle evlenmişsiniz...sen,uyumsuzluk yapmışsın anladığım kadarıyla...eşinin sinirli olması çok normal...hem vatanından hem işinden oluyor...umarım bunca zorluk sevgiyle aşılır?

..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…