Bu aşkın bedeLini ödiyceksin..

__ysmn__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
265
1
0
İstanbul
mucize diye adlandırırdım bu sevdayı.. hiç bitmicek sonsuzlukdan da öte olucak gibi yüreğime sığdırmıştım seni.. meğer bir kelebeğin ömrü kadar kısaymış senli olan herşey.. ayrılığa duvar örmüştün sanki gitmek sana ve bana yakışmazdı..insanların değiştiği kuralları unutmuşum senin değişebileceğini beni paramparça edip bi köşede bırakacağının tahmin bile etmezdim.. biz yokuz artık bizi adlandıran mucizeyle melekde yok ortada..insan gidenin ardından yıkılır bir yarısını kaybetmiş gibi yaşamaya çalışır eksik eksik.. nereye baksa onu görür..körelttim bu sevdayı senle beraber.. eksik eksik yaşamaya çalışmıyorum hayatı yokluğunda tam yapmaya çalışıyorum herşeyi....söylenen bütün sözcüklerin yalan olduğunu anlayıp daha bi hevesle sarılmaya çalışıyorum hayata..güvenmemeyi öğrendim insanlara sana bişeyler sunsada hayatının merkezine koymamayı öğrendim.. hayallerinde kendinden başka kmse olmamasını öğrendim.. en önemlisi gitmek isteyene kapıyı açmayı öğrendim..sayende hayattan çok şey öğrendim..sensz olmak sofradaki yemeğin tuzsuz olması gibi derdin.bende inanır mutlu olurdum.. en büyük hatayı seninle mutlu olmakda yaptım.. benden başka kmsen yoktu ben yanında olmadığımda bütün sorunları içine atıp biriktirirdin. artık yalnız kaldığında bi köşede hatırlarsın beni belki çabalarsın gelmek için yanıma belkide boşver deyip ayakta durmaya çalışırsın... gel ki gör bu sevginin köreldiğini gel ki çıktığın bu kapıdan bidaha gir demiceğimi duy gelki yaptıklarının bedelini öde istiyorum..böyle veda edip çekip gitmek istemezdim sana kendine iyi bak derdim en azından içimi rahat ettirirdim ama bunuda haketmiyosunki neden hakedesinki beni ezdirdiğin içinmi yoksa çek git dediğin içinmi kendine iyi bak demeliyim. yok hayır .sana sadece hayatta olduğun sürece bu aşkın bedelini ödiyceksin demeliyim..:a015:

evet insan hayellerinde kendinden başkasının olmaması gerektiğini öğrenmeli . . .

yanlız bu öğreti insanlara güvenmekten alıkoymamalı da aynı zamanda . . .

Yaşadıkların dallası geçmiş mübarek..

Konularını okurken bile kafam karıştı birinde bi olay diğerinde başka olay kafamçokkarıştı

sadece yazdığım yazıyı paylaştım arkadaşım kafan karışabilir...

CADIARZU Hmm şimdi söylediğinden ne çıkartmalıyım acba neyse art niyet aramıyım..

Ben sadece bu yazından değil diğer konularınıda okuduğumu ve kafamın karıştığını söyledim anlıyamadın heralde..

bencede art niyet arama bende kafanın neden karıştığını anlamadım karışıık bişiy yok hayat bu yaşadıklarımı paylaşmak istedim başkalarının yorum yapıp biras da olsa akıl almak istedim..

Tamam da zaten burda açık açık ne yaşadığını anlatmamşsın ki millet sana akıl versin diyer yazdıklarında birisinden sewgilinden ayrılmşsn güzel gözlü biryle tanışmışsın heralde oda burda anlattığın sewgilin ailenle sorunlar yaşamışsın kim kimdir anlamakta zorluk çektim valla biri seni aldatmş hayatımda başka biri var diyip ayrılmş oda bu heralde her yazında farklı bi olay ondan bahsettim aman neyse yaşadıklarından ders çıkartmışsın bidaha böyle bi hataya düşmezsin inşallah..

güsel gözlü birine aşık olmadım kmseninde aldattığını yazmadım başka biri var diyip gitti dedim ayrıca anlattığım insan hep aynı kişi evt aile sorunları yaşadım bunun neresi karışıklık neyse arkadaşım yazma daha çok kafan karışmasın ..!

Yaa sabırrrrrr

kendine iyi bak yosun gözlü....

Bak buda senin yazdığın bi konun son kelimelerinden alıntıdır bundan bahsediodum aldatıldınmı aldatılmadınmı bilemiycem senden zaman istemiş sen ona zaman tanırken 2 gn snra msj attığnda hayatımda başkası war demiş bu sence aldatmak olmaya bilr tabikide bilemycem..

Neyse hayat senin hayatın hani bunu yazıp belki yardımcı olurlar yorumlaryla dedin ya biraz öncede benden sana tavsiye hayatından çıkan insanın pişman olmasını isteye bilrsin sinirle öfkeyle hatasını anlasın isteyebilrsn (kafanda tekrar barışmak olmasa bile) ama ne zmn o gelmesede olur umrumda değil hatasını anlasın anlamasın ne hali warsa görsün dersen işte o zaman gerçekten hatalarından ders çıkartmış kendine yep yeni bi sayfa açmış olursun..

Yani bu aşkın bedelini ödemiş ödememiş umrunda olmamalı artık bu kadar yaşadığn olaydan snra tbi ister tavsiyemi dinlersin ister dinlemessin oda senin kararın..

ne oldu burda kavga mi cikti?

bole siir gibi bisey yazarsan tabi kafalar karisir.. gercek mi yasamis ne yasamis siir mi yoksa sevdiginemi yazmis ne oldugu belli degil., birde bi ark guzel dilekte bulunmus sanirim bi laf atma olayi olmus kafan karismasin gibi..yada arkadasca demek istedin bilemiorum ama,

derdin varsa madem yorum veya akil veya yardim istiosun ozaman sorununu ANlasilir bi sekilde yaz ki yardim etmek isteyenler bisey yazabilsin.

ysmn canım çok güzel yazdıkların ben çok büyük bi zevkle okudum sen kafa takma maşallah arkadaşlar da bu duygu yüklü yazıya etmedikleri yorum kalmamış illaki ban yardım edin nolur şöyle böyle demesine gerek yok ki duygusunu yaşadıklarını şiirsel bi dile yazmış anlayan anllıyo yani beliki ortamı amimi görmüş yazmış içinden geçenleri eleştirmenin ne anlamı var anlamıyorum

sevde788 sanırım beni anlayan cıktı galiba:) bu kadar tartışılcak bi durum yok ki ortada ayrıca.. ben laf atmadım ne haddime laf atıyım.. sadece yazmak istedim yazıyı yazdım böyle yorum yapcaksanız arkadaşlar gerçekten yazmayın..

sizdende bi icraat alalım o halde...
siz nasıl bi yazı yazıcaksınız merak ediyorumm...

emeğe paylaşıma nankörlük etmenin bi manası yok

merak etmeyin siir yazacagim zaman ask dertlerimiz ve hikayemiz bolumunde olmayacacktir bu kesin!
emegine bisey demedik kizin, sizde olayi abartmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…