- Konu Sahibi vuslat2008
-
hoşgeldin canım, zaten ben de geleli 3-4 gün oldukaydirigubbakcemile2
ben de ilk aşılamamı 30-31 temmuzda yaptırdım, sabırla bekliyorum bakalım ne olacak sonuç, bana da açıklanamayan infertilite tanısı kondu :1no2: bugün progesteron hormonu tahlili yaptırdım yarın öğleden sonra alıcam sonucu, senin böyle bir tahlilin oldu mu? bana hap falan da vermedi doktorum.. canım birşey daha socam çok oldum amabenim aşılamadan beri hafif hafif ağrım var kasıklarımda sürekli, sende de olmuş muydu?:sm_confused:
kevser14 merhaba,öncelikle hayırlısı olsun. ben progesteron hormonu tahlilini adetimin 3.günü yaptırıyordum. aşılamada hangi ilacı verdi doktor ve kaç doz vuruyorsun?
. bende çatlatma iğnesi vurulduktan sonra kasıklarımda ağrı olmuştu, hatta aşılama yapılacağı gün daha da artmıştı hemşireye sorduğumda yumurta çatlıyordur o yüzden ağrınız vardır bu normal dedi. hadi hayırlısı inşallah tutmuştur.:Saruboceq:
klomen kullandım 5 gün 3 doz, iğne kullanmadım ben 4 tane yumurtam gelişti, 2 si 19 mm di çatlatma iğnesi pregny oldum ertesigün ve sonraki gün 2 defa aşılama oldu.. benim de ağrım olmuştu bana da çatladığını gösterir dedi, ayrıca dün progesteron hormonu sonucumu aldım 14 çıktı, dr. ii dedi demekki çatlama olmuş dedi, progestan falan da kullanmadım.. inşallah haftaya bugün müjdeli haberler veririmsenağlama
arkadaşlar size bir sorum olucak aşılamadan önce iğne yapılcak bana o kaç gün sürüyo bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim
slm 10 gün sürüyor fakat onu doktor belirliyor yumurtanın gelişimine göre 2 günde bir ultrason la bakıyorlar uygun ölçüye geldiğinde çatlatma iğnesini uyguluyorlar hayırlısı olsun şimdiden ben 2. aşılamamı oldum ayın 18 de belli olacak inşallah burdan ii haberler veririm....:CüvCüv:
hoşgeldin canım, zaten ben de geleli 3-4 gün oldukaydirigubbakcemile2
ben de ilk aşılamamı 30-31 temmuzda yaptırdım, sabırla bekliyorum bakalım ne olacak sonuç, bana da açıklanamayan infertilite tanısı kondu :1no2: bugün progesteron hormonu tahlili yaptırdım yarın öğleden sonra alıcam sonucu, senin böyle bir tahlilin oldu mu? bana hap falan da vermedi doktorum.. canım birşey daha socam çok oldum amabenim aşılamadan beri hafif hafif ağrım var kasıklarımda sürekli, sende de olmuş muydu?:sm_confused:
merhaba arkadaslar benım ılk asılamam negatıf cıktı malesef,şimdi 2. aşılamam yapıldı 08.08.08 de bugun 5. gunum.insallah bu defa dılegımız gercekleşir.tecrubelı arkadaslara bısey sormak ıstıyorum.benım ılk asılamamda hıc agrım olmamıstı ne yapılırken nede daha sonra.ama bu asılamamda yapıldıgı gunden beri kasıklarımda agrı var ve hala devam edıyor.aynı seylerı yasayan arkadasımız varsa lutfen cevap yazsın her asılamada farklı olabılıyormu?cevap beklıyorum.fisfisfisfisfisfis
bu ay ilk defa aşılama yapılacak menogon kullanıyorum ardından çatlatmaiğnesi olucam.ne eşimde nede bende herhangi bir problem yok dr şansın yüksek ama tutmazsa en az 3 kere deneriz dedi hiç bir problem yokken tutar diye düşünüyorum yada düşünmek istiyorum sanırım.ilk seferde tutanda var ama tutmayanda çok heyecanlıyım stres yapmamaya çalışıyorum.herşeyin hayırlısı.ALLAH herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Aşılama hakkında bilgi verirmisiniz?Nasıl yapılıyo.Anesteziyle mi yoksa anestesiz mi? Eşimin sperm sayısı az çıktığı için doktor bizede aşılama dedi. Anestesiz yapıyorum ben dedi. Bilgi verirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?