Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kevser14 merhaba,öncelikle hayırlısı olsun. ben progesteron hormonu tahlilini adetimin 3.günü yaptırıyordum. aşılamada hangi ilacı verdi doktor ve kaç doz vuruyorsun?
. bende çatlatma iğnesi vurulduktan sonra kasıklarımda ağrı olmuştu, hatta aşılama yapılacağı gün daha da artmıştı hemşireye sorduğumda yumurta çatlıyordur o yüzden ağrınız vardır bu normal dedi. hadi hayırlısı inşallah tutmuştur.:Saruboceq:

slm kızlar bende bıdahakı ay aşılamaya yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum acıkçası allah hepımızın yardımcısı olsun...

pitosss ne olur üzülme canım insan toparlanıyo biyerden devam ediyo yine hayata ben artık takmıcam olursa olur olmazsa olmaz napalım rabbim bilir herşeyin en iisini dimii ya nes ten haberi olan varmı yok ortalıkta kaç zamandır öpüyorum pitoscum(

pitoscum 3. aşılamada negatif,hayırlısı olsun canım.bu ay kısmet olursa normal yolla gebe kalırız bakarsın.sadece ne olursa olsun moralini yüksek tut.

sağolun kızlar haklısın güçlü olmamız gerekki meleklerimize kavuşalım inşallah bu zor imtihandan mutlu olarak çıkarız

klomen kullandım 5 gün 3 doz, iğne kullanmadım ben 4 tane yumurtam gelişti, 2 si 19 mm di çatlatma iğnesi pregny oldum ertesigün ve sonraki gün 2 defa aşılama oldu.. benim de ağrım olmuştu bana da çatladığını gösterir dedi, ayrıca dün progesteron hormonu sonucumu aldım 14 çıktı, dr. ii dedi demekki çatlama olmuş dedi, progestan falan da kullanmadım.. inşallah haftaya bugün müjdeli haberler veririmsenağlama

inşallah canım. komşumun kızıda bugün doğum yaptı .şimdi haberini aldım.onun normal yolla. Allahım inşallah en yakın zamanda bizede bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.

amin Hakcacım, İnşallah, Rabbim hayırlısını versin,
OLMUŞSSA HAKKTIR YARAB, SİNDİRMEYİ NASİP ET!

meraba arkadaşlar bende kist ameliyatı oldum yaklaşık 10 gün sonra aşılama yaptırcam allah hepimizin yardımcısı olsun allah çocuk isteyen herkese versin inşaallah

arkadaşlar size bir sorum olucak aşılamadan önce iğne yapılcak bana o kaç gün sürüyo bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim

slm 10 gün sürüyor fakat onu doktor belirliyor yumurtanın gelişimine göre 2 günde bir ultrason la bakıyorlar uygun ölçüye geldiğinde çatlatma iğnesini uyguluyorlar hayırlısı olsun şimdiden ben 2. aşılamamı oldum ayın 18 de belli olacak inşallah burdan ii haberler veririm....:CüvCüv:

pamira izmir merhaba, siteye yeni üye oldun sanırım. aramıza hoşgeldin,bende bu ay siteye üye oldum. umarım ayın 18'inde güzel haberlerini alırız.

Aşılama hakkında bilgi verirmisiniz?Nasıl yapılıyo.Anesteziyle mi yoksa anestesiz mi? Eşimin sperm sayısı az çıktığı için doktor bizede aşılama dedi. Anestesiz yapıyorum ben dedi. Bilgi verirsen sevinirim.

merhaba arkadaslar benım ılk asılamam negatıf cıktı malesef,şimdi 2. aşılamam yapıldı 08.08.08 de bugun 5. gunum.insallah bu defa dılegımız gercekleşir.tecrubelı arkadaslara bısey sormak ıstıyorum.benım ılk asılamamda hıc agrım olmamıstı ne yapılırken nede daha sonra.ama bu asılamamda yapıldıgı gunden beri kasıklarımda agrı var ve hala devam edıyor.aynı seylerı yasayan arkadasımız varsa lutfen cevap yazsın her asılamada farklı olabılıyormu?cevap beklıyorum.fisfisfisfisfisfis

merhaba, ayşegül, ben bir kez aşılama yaptırdım ve 5-6 gün kasık ağrım oldu. yumurtaların gelişmesi ve baskısıyla ilgili bişey. ayaklarını uzatarak dinlenmeye çalışmanı tavsiye ederim. inşallah bu sefer bebeğini kucağını alırsın, sevgilera.s.

merhaba, geçen ay aynı şeyleri yaşadım, ama tutmadı, hep olumlu düşündüm ama olacak diye düşünmedim...bizim de durumumuz aynı , ben de ve eşimde çok şükür bişey yok , ama benim eşim uzun süre istemedi, aşılamayla da tutar nasılsa dedi olmadı, şimdi benden daha çok istiyor nerdeyse, benden bile daha umutlu ,,,biz aşılmaya ara verdik umudumuz, isteğimizle yola çıktık bu sefer,Allah o kadar büyük ki herşeyin zamanını tayin ediyor, bizlere de sabırla beklemek düşüyor, , Ne kadar stres yapma desede herkes bunu sen de bilsen bile elinde değildir bilirim, Ama Allah o sabırı da veriyor, Hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı dilerim, sevgilera.s.

Merhaba Sevcan, ben de temmuz ayında yaptırdım hiç zor bir işlem değil, anestesiye ihtiyaç duyulacak bir işlem hiç değil , içini ferah tut,eşin 2 saat öncesinde sperm veriyor o spermler yıkanıp içlerinden en hareketli ve sağlıklı olanları seçililyor sonrasında ince uçlu bir kanal yardımıyla ki bu hiç acıtan ya da hissedilen bişey değil, tabii dr da bağlı olabailir, kanala çekilen spermler senin rahmine gönderiliyor,yarım saat yattım ben işlem sonrası, biraz kasık ağrım vardı o da aşılama işlemi için yumurtalıkları iğne ile büyüttüklerinden olmuştu, 2 güne kadar geçiyor, inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın arkadaşım
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…