- Konu Sahibi vuslat2008
-
merhaba, ayşegül, ben bir kez aşılama yaptırdım ve 5-6 gün kasık ağrım oldu. yumurtaların gelişmesi ve baskısıyla ilgili bişey. ayaklarını uzatarak dinlenmeye çalışmanı tavsiye ederim. inşallah bu sefer bebeğini kucağını alırsın, sevgilera.s.
mrb kizlar bende onumuzdeki ay yaptiricam bisey merak ettim iki gun ust uste asilama oluyormu yeni duydumda hic boyle yasayan varmi aranizda
mrb kızlar ya bısey sorcam ama bılen varsa lutfen hemen cevap yazsın.bugun benım asılamanın 14. gunu ama adet gunume daha 5 gun var.sızce adet gunumun gecmesınımı beklemelıyım test yapmak ıcın yoksa bırkac gun ıcınde yapsam cıkarmı?yardımcı olursanız cok sevınırım.bu arada mona rosa canım bızde ıkımızde de hıc bır problem yok.gorusmek uzere cevap beklıyorummm....[/QUOTbenim dr.14.gün yap testini dedi.seninki ne dedi?çok heyecanlısındır değil mi şimdi doğal olarak.buğün ya da yarın yaptırırdım ben olsaydım.allahım inş olumlu çıkar...
mrb kızlar ya bısey sorcam ama bılen varsa lutfen hemen cevap yazsın.bugun benım asılamanın 14. gunu ama adet gunume daha 5 gun var.sızce adet gunumun gecmesınımı beklemelıyım test yapmak ıcın yoksa bırkac gun ıcınde yapsam cıkarmı?yardımcı olursanız cok sevınırım.bu arada mona rosa canım bızde ıkımızde de hıc bır problem yok.gorusmek uzere cevap beklıyorummm....
merhaba Ayşegül, merak ettim sonucunu nasılsın,,a.s
mehaba göksercim.hala test yapmadım bılıomusun.bugun adet gunum ama olmadım henuz.ınsallah da olmam.asılamanında 19. gunu.ama bugun kesın yapcam test aksam sıze haber verırım.ınsallah guzel haber verırım.cook heyecenlıyım yaaaa sabah bıraz mıdem bulandı.heveslenmek ıstemıyorum ama sankı hamıle gıbıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?