- Konu Sahibi vuslat2008
-
ah canım benim inan çok ii anlıyorum ben üç tane kaybettim ve ilkim öle yedi haftalıkta değil tam dört aylıktı üç kezz dlek olay ben kürtaja girerken bi tane kadın vardı doğum yapıcaktı ve sancı çekiyodu kürtajım doğumhanede oldu herneyse beni aldılar bayılttılar ben tabi sürekli ağlıyordum girerken uyanınca kafamı çevirdim yan masadada o kadın doğum yapmış hemşireler düküş atıyo tabi onu görünce dahada arttı acım oda aynı masaya yatmıştı bende ama o ordan çıkınca kucağı dolacaktı fakat beimkisi altımda duran çöpün içine atılmıştı. odadan çıktım ve o bebeği görmek istedim gittim bebeği öptüm kokladım ağlayarak.annemler dışarda beklerken öğrenmişlerki kadın evli değilmiş imam nikahlıymış adamla adam bu hamileyken koyup gitmiş bebeğin giyicek ne zıbını var ne battaniyesi hastaneden ayarlamışlar komşusu getirmiş hastaneyede aşağı indik gidicez o kadını iki tane adamla pazarlık ederken gördüm çocuğu çok kötü görünüşlü o adamlara satıcaktı kadın ben ikinci şoku yaşadım ve kendime geldim ya böle olsaydı annenin hiç bişeyden haberi yok belki başında baba yok bebeği pazarlıyolardı ve şükrettim eşime sarılarak ya bak böle şeylerde var hayatta umarım biraz moral olur bu sana ve senin gibi benim gibi bebek kaybeden annelere hiç sıkma canını güzel arkadaşım bundada vardır bi hayır.. bak ben üç normal gebelikten sora aşılamadan ümit bekledik ama yok olmadı sonuç negatif hadi toparlan biraz hiç bişey senden daha önemli değil bak başkalrı bana moral veriyo bend sana ne tuhaf dimi
rabbim bugecenin hürmetine hepimize sağlıklı evlatlar versin sanada canım allah yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar..bende yeni katıldım aranıza..sizi uzun zamandır okuyorum..işallah allah isteyen herkese istediği zaman sağlıkla versin evleatları. Bende 25 Temmuzda aşılamamı yaptırdım.Ben kendsimi kasacağımı bildiğim için genel anestezi ile yaptırdım aşılamamı. 2-3 gün kahverengi kanlı akıntım oldu.Zaten doktorda bunun olabileceğini söylemişti. 08.08.08 de kanda gebelik istedi..tarihteki kafiyenin hatrına işallah tutmuştur..Hepinize sevgiler..hayırlı kandiller
Merhaba arkadaşlar..bende yeni katıldım aranıza..sizi uzun zamandır okuyorum..işallah allah isteyen herkese istediği zaman sağlıkla versin evleatları. Bende 25 Temmuzda aşılamamı yaptırdım.Ben kendsimi kasacağımı bildiğim için genel anestezi ile yaptırdım aşılamamı. 2-3 gün kahverengi kanlı akıntım oldu.Zaten doktorda bunun olabileceğini söylemişti. 08.08.08 de kanda gebelik istedi..tarihteki kafiyenin hatrına işallah tutmuştur..Hepinize sevgiler..hayırlı kandiller
merhaba arkadaşlar benimde bu ay yumurta takibi yapıldı şuan progestan adlı bir ilaç kullanıyorum günde 6 tane içiyorum.bu hapı kullanan var mı?varsa yan etkilerini olumlu olumsuz deneyimlerimi yazsın lütfen
merhaba arkadaşlar benimde bu ay yumurta takibi yapıldı şuan progestan adlı bir ilaç kullanıyorum günde 6 tane içiyorum.bu hapı kullanan var mı?varsa yan etkilerini olumlu olumsuz deneyimlerimi yazsın lütfen
mrb arkadaşım bende yeni üyeyim 22 temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım heyecanla bekliyorum inşallah hepimizin gönlüne göre olur .en kısa sürede inşallah sağlıklı güzel hamiş haberleri alırız
evet aslında herşey belirti yada tersi olabiliyor beklemekten başka çaremiz yok kaç gün oldu senin inşallah yanılmıyorsundur allah yardımcın olsunhadi bakalım işallah hayılrı haberlerimizi paylaşırız.Benim bel ve karın ağrılarım başladıgerçi buda belirti olabilir diyorlar..canım acı yemek istiyor..acaba psikolojikmi bilmiyorum :) kafam karmakarışık..gerçekten bu zor sürci yaşayan herkese allahım yardım etsin ve bize bebişlerimizi nasip etsin..AMİNNN.. SEVGİLER..
kızlar meraba bende aranıza yeni katıldım.22 temmuzda 3.aşılama yapıldı ve 23 temmuzda babamı kaybettim.benim için çok zor oldu.allah herkese hayırlısını nasip etsin.şuan sonucun benim için bir önemi yok.
en güzeli özledikçe ona dua et kader böyle işte ne zaman gelir ölüm bilinmez inşallah rabbim sana bir melek verirde acına karşılık bir mükafat olur kaç günün kaldıamin tatlım.beni üzüntülü görmeyi sevmezdi,kendisi hep güleryüzlüydü.hiçbir sağlık sorunu yoktu,gizli kalp krizinden aniden vefat etti.56 yaşında.23 temmuz evlilik yıldönümümüzde.bende 3 yıllık evliyim,2 yıldır korunmadığımız halde gebelik gerçekleşmedi.3 aşılamada böyle denk geldi.inşallah bu ay aşılama yaptıranlar tutar.
birgün arayla aşılamamız olmuş demek benimde 11. günüm bendede hiç belirti yok ne karın ne kasık ağrısı var sadece göğüs uçlarım dik ve acıyor okadar bende bekliycem günümü hatta geçsin bile geçenkinde 13. gün yaptım ama pişmanım hayırlısı olsun ikimiz içindeamin canım allah sanada kısmet kısmet eder inşallah.bugün 12. günüm herhangi bir belirti yok.sadece ara ara adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyo ve gögüs uçlarım sızlıyor,diğer aşılamalarda da böyle olmuştu.adet olana kadar beklicem test falan yapmıcam.
birgün arayla aşılamamız olmuş demek benimde 11. günüm bendede hiç belirti yok ne karın ne kasık ağrısı var sadece göğüs uçlarım dik ve acıyor okadar bende bekliycem günümü hatta geçsin bile geçenkinde 13. gün yaptım ama pişmanım hayırlısı olsun ikimiz içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?