Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar..bende yeni katıldım aranıza..sizi uzun zamandır okuyorum..işallah allah isteyen herkese istediği zaman sağlıkla versin evleatları. Bende 25 Temmuzda aşılamamı yaptırdım.Ben kendsimi kasacağımı bildiğim için genel anestezi ile yaptırdım aşılamamı. 2-3 gün kahverengi kanlı akıntım oldu.Zaten doktorda bunun olabileceğini söylemişti. 08.08.08 de kanda gebelik istedi..tarihteki kafiyenin hatrına işallah tutmuştur..Hepinize sevgiler..hayırlı kandiller

tüylerim diken diken oldu evet rabbimin hiçbirşeyi boşa değildir mutlaka bizim için yapıyordur her sabır ve şükür edelim allah yardımcımız olsunşeyi

rabbim bugecenin hürmetine hepimize sağlıklı evlatlar versin sanada canım allah yardımcın olsun

mrb ayşe, benim sonuç tarihim 9.8.2008 senden 1 gün sonra. inşallah önce senden müjdeyi alırız, ertesi gün de ben müjde veririm. Ben çok karmaşık duygular içindeyim. Eşim ve ben tamamen hamileliğe odaklandık, sanki 40 yıllık hamileymişim gibi davranıyoruz! ama bu beni diğer yandan da çok korkutuyor, endişelendiriyor. Bir de olmazsa yıkılırız. Daha ilk aşılamadan vazgeçerim herhalde. Allah bize iyi haberler nasib etsin, kötü haberlere de dayanma gücü versin inşallah...

merhaba arkadaşlar benimde bu ay yumurta takibi yapıldı şuan progestan adlı bir ilaç kullanıyorum günde 6 tane içiyorum.bu hapı kullanan var mı?varsa yan etkilerini olumlu olumsuz deneyimlerimi yazsın lütfen

merhaba arkadaşlar benimde bu ay yumurta takibi yapıldı şuan progestan adlı bir ilaç kullanıyorum günde 6 tane içiyorum.bu hapı kullanan var mı?varsa yan etkilerini olumlu olumsuz deneyimlerimi yazsın lütfen

evet canım bu ilacı bende kullandım bende fena halde baş dönmesi yapıyodu sersem gibi dolaşıyodum ortalıkta birde uyku yapıyordu tabi her bünyede aynı yapar mı bilmiyorum canım

progestan neden 6 adet korkutmak için değil ama yan etkisi çok bu ilacın sonuçta ben 2 tane gece yatarken 1 tanede sabah içtiğim halde çok baş dönmesi yaptı ama doktorun öle sölediyse bildiği bişey vardır canım korkma progestan rahimde normal şekilde salgılanan progesteron hormonunu yani bebeğin tutunmasını sağlayan hormonu desteklemek için kullanılıyo belki bilgin vardır ama paylaşmak istedim yine aklına takılan şeyler olursa sorabilirsin bildiğimizi burdaki tüm arkadaşlar dahil cevaplarız hayırlı olsun inş rabbim dualarını kabul etsin ve daha yolun başındaykn bebeğini sana kavuştursun:CüvCüv:

ben günde 3 tane içiyorum bende çok mu diyordum ama seni duyunca şaşırdım şimdi arkadaşın dediği gibi bildiği vardır doktorun ama ben 3 taneyle bile sersem gibi dolaşıyorum baş dönmesi yapmadı ama uyku yapıyor allah sana kolaylık versin canım meleğine kavuşursun inşallah

canım hoşgeldin aramıza aşılamamız bir gün arayla olmuş bende 23 de oldum ama karnım ağrımaya başladı benim hiç umudum yok ama inşallah bebişlerimize kavuşuruz

hadi bakalım işallah hayılrı haberlerimizi paylaşırız.Benim bel ve karın ağrılarım başladı gerçi buda belirti olabilir diyorlar..canım acı yemek istiyor..acaba psikolojikmi bilmiyorum :) kafam karmakarışık..gerçekten bu zor sürci yaşayan herkese allahım yardım etsin ve bize bebişlerimizi nasip etsin..AMİNNN.. SEVGİLER..

evet aslında herşey belirti yada tersi olabiliyor beklemekten başka çaremiz yok kaç gün oldu senin inşallah yanılmıyorsundur allah yardımcın olsun

kızlar meraba bende aranıza yeni katıldım.22 temmuzda 3.aşılama yapıldı ve 23 temmuzda babamı kaybettim.benim için çok zor oldu.allah herkese hayırlısını nasip etsin.şuan sonucun benim için bir önemi yok.

hay allah canım başın sağolsun çok zor bir durum ama hayat devam ediyor öyle böyle belki babanda yaşasaydı böyle düşünmene üzülürdü çünkü o senin mutlu olmanı isterdi cenneti mekan olsun:çok üzgünüm:

amin tatlım.beni üzüntülü görmeyi sevmezdi,kendisi hep güleryüzlüydü.hiçbir sağlık sorunu yoktu,gizli kalp krizinden aniden vefat etti.56 yaşında.23 temmuz evlilik yıldönümümüzde.bende 3 yıllık evliyim,2 yıldır korunmadığımız halde gebelik gerçekleşmedi.3 aşılamada böyle denk geldi.inşallah bu ay aşılama yaptıranlar tutar.

en güzeli özledikçe ona dua et kader böyle işte ne zaman gelir ölüm bilinmez inşallah rabbim sana bir melek verirde acına karşılık bir mükafat olur kaç günün kaldı

amin canım allah sanada kısmet kısmet eder inşallah.bugün 12. günüm herhangi bir belirti yok.sadece ara ara adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyo ve gögüs uçlarım sızlıyor,diğer aşılamalarda da böyle olmuştu.adet olana kadar beklicem test falan yapmıcam.

birgün arayla aşılamamız olmuş demek benimde 11. günüm bendede hiç belirti yok ne karın ne kasık ağrısı var sadece göğüs uçlarım dik ve acıyor okadar bende bekliycem günümü hatta geçsin bile geçenkinde 13. gün yaptım ama pişmanım hayırlısı olsun ikimiz içinde

cnm..aşılama yaptıralı bugün 11.gün..progesteron haplarım dün bitti..en son 8 temmuzda regl olmuştum..8 agustosta eğer hala regl olmadıysam doktor b-hcg istedi..hayırlısı bakalım..sen ne durumdasın? barmı bi gelişmeler..

Benimde 10. gün bugün. Benimde dokununca göğüs uçlarım sızlıyor. Allah hayırlısını versin

selam arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.. ben de 30-31 temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım. ve acaip korkuyorum, aşılama sonucu hamile kalanların mesajlarını okudukça umutlanıyorum gerçi ama ne kadar zor bir süreç, Rabbim hepimize yardımcı olsun... dualarınızı bekliyorum arkadaşlar, sağolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…