- Konu Sahibi vuslat2008
-
canım benimde 11. gün bitti ama ben tekrar aldım doktor 15 gün kullansın demiş sanada dedimicnm..aşılama yaptıralı bugün 11.gün..progesteron haplarım dün bitti..en son 8 temmuzda regl olmuştum..8 agustosta eğer hala regl olmadıysam doktor b-hcg istedi..hayırlısı bakalım..sen ne durumdasın? barmı bi gelişmeler..
bende hiç ama hiç birşey yok ne şişlik ne ağrı ne gösğüslerde sertlik hiçbirşey yok yarın regli günüm ama ben bir gün daha beklmek istiyorum geçenkinde çok üzüldüm çünkü allah yardımcımız olsuncanım..progestan içtim bende..sabah 1 akşam 2..toplam 30 adet vardı kutuda..dün bitti..
bana sadece 1 kutu vermişti..cuma gününe kadah halen regl olmazsam eğer b-hcg yaptıracağım.
sende belirti varmı? benim karnım çok şişti..göğus uçlarım çok acıyo..dün karnım ağrıdı bide sarı bir akıntım var..sanki regl öncesi belirtilerede benziyo ama..insan ümit ediyor işte :) hayırlısı hepimiz için canım...
bende hiç ama hiç birşey yok ne şişlik ne ağrı ne gösğüslerde sertlik hiçbirşey yok yarın regli günüm ama ben bir gün daha beklmek istiyorum geçenkinde çok üzüldüm çünkü allah yardımcımız olsun
merhaba,iyi akşamlar
inşallah iyi haberlerini alırız.:CüvCüv:
pitos naber? var mı bir gelişme canım? hakkında hayırlısı ne is o olsun
hayırlısı olsun canım ya..doktorda söylüyor..doğa eğer ürünü beyenmiyorsa direk eliyor..demekki hayırlısı ne zamansa ozaman olacak..allah yardımcımız olsun.benim bugün ile beraber adetim 3 gün geçti ama..aşımala 17.gün yapıldığı için gecikmiş olabilir belki..bakalım..görücez cuma günü..cuma sabahtan gidip test için kan vereceğim..tabi regl olmazsam bu aradabende hiç ama hiç birşey yok ne şişlik ne ağrı ne gösğüslerde sertlik hiçbirşey yok yarın regli günüm ama ben bir gün daha beklmek istiyorum geçenkinde çok üzüldüm çünkü allah yardımcımız olsun
kevser14 merhaba,ben siteye 2 gün önce üye oldum yani aranıza yeni katıldım. bende geçen ay 1.asılamayı yaptırdım ama sonuc negatif. Kısmetse Eylül'de 2. aşılama. Hepimiz için hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?