Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıcam allah izin verirse neler yapılıyo anlatırsanız çok sevinirim mesala adetten sonra kaçıncı gün yapılıyo aşılama nekadar sürüyo can acıtıyomu bu gibi şeylere cevap verirseniz sevinirim...allah yar ve yardımcınız olsun

merhaba firuzem, aşılamayı bende senin gibi çok merak edyordum, ama korkulacak bişey yokmuş, doktorun seni yönlendirecektir zaten, önce tüm tahliller yapılıyor eşine ve sana, hatta bir de rahim filmi çektirmen gerekiyor( asıl zor olan bu işte) eğer hiç bir problem yoksa yani en azından benim öyleydi adetinin 2.günü ultrasonla yumurtalarına bakılıyor ve gelişimi için klomen veya muadili ilaçları dr. un önerisine göre içiyorsun, yumurtaların yeterli büyklüğe gelince ( adet sonrası 14-18inci günleri arası) yumurta çatlatma iğnesi oluyorsun ve 16 saat sonra ilk aşılaman yapılmak üzere dr.a gidiyorsun. eşinden alınan sperm örneği özel işlemlerden geçirilerek rahim içerisine enjekte ediliyor, zor bir işlem değil ama benim sonrasında ağrım oldu, hala da var.. Allah yardımcımız olsun canım, inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın...:CüvCüv:

sağol canım allah razı olsun ben uzun zamandır tedavi görüyorum tahlillerin hepsini yaptırdım rahim filmini bile şimdilik bi aksilik yok geçen ay kist oluşmuştu bende eğer onlar geçmişse yapılacak bu ay aşılamam allah izin verirse tabi..rabbim hepimizin dualarını kabuleylesin inşallah...

selam arkadaşlar bende bu sitenin yeni üyelerindenim.İlk aşılamamı 26 haziranda yaptırdım fakat 7 temmuzda yani doğum günümden bir gün önce tutmadığını anladım hayatımın en kötü doğum günüydü bakalım bu ay 2.sine başlıcaz inşallah bu sefer tutar ve en kısa zamanda hepimiz hayatımızın en güzel haberini alırız.

canım üzme kendini, bunda da bir hayır vardır.. psikolojininde çok etlkisi var, olumsuz şeyler düşününce beyin hormonları etkiliyor ve tutmuyor, o yüzden her zaman pozitif düşünmeli.. bunun birçok örneği var etrafımda benim; arkadaşım yıllarca tedavi oldu, en sonunda kızdı ve tüm ilaçları çöpe attı, 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı...
morallerimizi yüksek tutalım arkadaşlar...:sm_cool:

canım benimde 11. gün bitti ama ben tekrar aldım doktor 15 gün kullansın demiş sanada dedimi
progestanı yoksa benmi yanlış anladım

canım..progestan içtim bende..sabah 1 akşam 2..toplam 30 adet vardı kutuda..dün bitti..
bana sadece 1 kutu vermişti..cuma gününe kadah halen regl olmazsam eğer b-hcg yaptıracağım.
sende belirti varmı? benim karnım çok şişti..göğus uçlarım çok acıyo..dün karnım ağrıdı bide sarı bir akıntım var..sanki regl öncesi belirtilerede benziyo ama..insan ümit ediyor işte :) hayırlısı hepimiz için canım...

bende hiç ama hiç birşey yok ne şişlik ne ağrı ne gösğüslerde sertlik hiçbirşey yok yarın regli günüm ama ben bir gün daha beklmek istiyorum geçenkinde çok üzüldüm çünkü allah yardımcımız olsun

merhaba,iyi akşamlar
inşallah iyi haberlerini alırız.:CüvCüv:

PİTOS'cum caannnııııımmm.sen ne kadar içli yazmışsın öyle.sevınçten ya da üzüntuden ölmezsem dıye.bıtanem senı çok ıyı anlıyorum.aynı şeyleri yaşıyoruz.bu kadar yıpratma güzelım.ben de sana dedıklerımı yapmaya çalışıyorum.allah hayırlısıyla ümıtlerımızı boşa çıkarmasın .herşeyde bı hayır vardır.senı sevgıyole kucaklıyorum canım.....

pitos naber? var mı bir gelişme canım? hakkında hayırlısı ne is o olsun

kevser14 merhaba,ben siteye 2 gün önce üye oldum yani aranıza yeni katıldım. bende geçen ay 1.asılamayı yaptırdım ama sonuc negatif. Kısmetse Eylül'de 2. aşılama. Hepimiz için hayırlısı olsun...

hayırlısı olsun canım ya..doktorda söylüyor..doğa eğer ürünü beyenmiyorsa direk eliyor..demekki hayırlısı ne zamansa ozaman olacak..allah yardımcımız olsun.benim bugün ile beraber adetim 3 gün geçti ama..aşımala 17.gün yapıldığı için gecikmiş olabilir belki..bakalım..görücez cuma günü..cuma sabahtan gidip test için kan vereceğim..tabi regl olmazsam bu arada hayırlsı olsun ..isteyen herkese sağlıkla naip etsin allah..

hoşgeldin canım, zaten ben de geleli 3-4 gün oldukaydirigubbakcemile2
ben de ilk aşılamamı 30-31 temmuzda yaptırdım, sabırla bekliyorum bakalım ne olacak sonuç, bana da açıklanamayan infertilite tanısı kondu :1no2: bugün progesteron hormonu tahlili yaptırdım yarın öğleden sonra alıcam sonucu, senin böyle bir tahlilin oldu mu? bana hap falan da vermedi doktorum.. canım birşey daha socam çok oldum ama benim aşılamadan beri hafif hafif ağrım var kasıklarımda sürekli, sende de olmuş muydu?:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…