- Konu Sahibi vuslat2008
-
Aşılama sonucu hamile kalan çok fazla olmuyormuş duyduğuma göre öyle mi? yani çok az şans varmış
Hayırlısı olsun güzelim benimde ilk aşılamam bende gonaphene kullandım.İğne işini hiç bilmiyorum.Ama o daha iyidir erhalde .Ağrı olmaz erhalde niye olsun sadece yumurta büyüynce rahatsız ediyor.Şişlik gibi.Hayırlısı olsun.İlk aşılamanda ağrı olmuşmuydu.Neler yaşadın anlatırmısın.kaydirigubbakcemile2Merhaba arkadaşlar.bende bu ay 2.aşilama için start verdim.şu an gonal f kullaniyorum,adetimin 3.günü başladim.5 gün 75 doz kullandim.bu iğneden kullanan var mi..ağri falan oldu mu iğnelere başladiktan sonra.bende hiçbir değişiklik yok.ilk aşilamamda,gonaphene kullanmiştim,5 gün. Yarin kontrole gideceğim.önümüzdeki hafta da aşilama yapilacak sanirim.umarim,artik bizlerde o mutluluğu yaşayabiliriz,allah yardimcimiz olsun.
Çok iyi ya inşallah Allah tamımına erdiri ve kucağına alırsın bebişini.İnşallah hayırlı bir evlat olur . Eşine yaptığında çok süper benim aklıma sadece bebek emziği gelmişti ama daha kısmet olmadı bende yarın kontrele gidiceğim az çok belli olacak.Hayırlısı bakalım. Bu arada senin kaç yıldır olmuyor çocuğun .Ben 14 aylık evliyim.Baştan beri korunmadık ama olmadı.hihoyyyt
Hayırlısı olsun güzelim benimde ilk aşılamam bende gonaphene kullandım.İğne işini hiç bilmiyorum.Ama o daha iyidir erhalde .Ağrı olmaz erhalde niye olsun sadece yumurta büyüynce rahatsız ediyor.Şişlik gibi.Hayırlısı olsun.İlk aşılamanda ağrı olmuşmuydu.Neler yaşadın anlatırmısın.kaydirigubbakcemile2
sanırım şu meşhur seval hanım yengem 2 tane tüp bebek uygulatı o kadına ama işleri güçleri para para için herşeyi yapıyorlar.daha doğrusu doğru düzgün araştırmıyor problemi bulmadağan uygulamı yapıyor.İnşallah tutar ama kesinlikle maddi durumun iyiyse bunu doktorun bilmesin.çünkü yengem çocuğum olsun para mühim değil demişti seval hanıma.merhaba,aşılaman hayırlı olsun,umarım ilk seferde olur,çünkü uzadıkça strese giriyosun.ilk aşılamamda,şişkinlik olmuştu çok,çatlatma iğnesini ollduğumda çok ağrım olmuştu.aşılamadan,16.gün sonra hastalandım.ve o gün,kan testi yaptırmaya hazırlanıyodum.benneyaptımkibu sefer doktorumu değiştirdim,seval taşdemir'e gidiyorum,inşallah bu sefer olur,bu mübarek günlerin hürmetine ,allah hepimizin muradını versin inşallah:CüvCüv:
sanırım şu meşhur seval hanım yengem 2 tane tüp bebek uygulatı o kadına ama işleri güçleri para para için herşeyi yapıyorlar.daha doğrusu doğru düzgün araştırmıyor problemi bulmadağan uygulamı yapıyor.İnşallah tutar ama kesinlikle maddi durumun iyiyse bunu doktorun bilmesin.çünkü yengem çocuğum olsun para mühim değil demişti seval hanıma.
hayırlısı olur inşallah.
slm güzelim sen nerde tedavi görüyorsun ben dorukta tedavi görüyorum aşılama yapıldı ama hamile olsamda olmasamda doktorumu değiştireceğim.memnun kalmadım doktorçok genç fazla bir şey biliyor gibi elmiyor.pitoscum canım banada ilk aşamada 3 kez klomen ile yumurta takibi yapıldı iğne vuruldu
sonra 1 kezde ganophene ile (klomenle aynı) yumurta takibi yapıldı iğne vuruldu
Bu 4 kezde hep doğal yolla gebelik sağlanmaya çalışıldı..
Normalde benimde herhangi bi sorunum yok yani yumurtayla ilgili.
Şuanda aşılama yolunda ilerliyoruz bu 2. cisi..
sanırım 2 cide 7 yada 8 taneydi yumurta..Anlıycan biri olmazsa diğeri hesabı..
Dr unu iyice araştır..
Hangi konuda daha uzman onu bi öğren..Mesela kimi doktor sorunlu gebelik de kimisi kadın hastalıklarında kimiside ınfertilitede daha iyi bence bunları iyi araştır tatlımmm
Ayyyyyyyyy ne kadar uzun oldu offffffffff:1hug:
LOTUSSSSSSSS nerdesin canım yaaaaaa.s.
Güzelim ne haber nasıl gidiyor hamilelik kaç gündür yoksun.Bende sabah kan verdim öğleden sonra alacağım sonucu.Nedense çok umutluyum.YA birde ne soracağım herkeze dünden beri beyaz bir akıntı gelmeye başladı .Çok beyaz yumurtlama dönemindeki gibi şeffaf değil tamammen beyaz bu nedir bilen varsa lütfen cevaplasın .:Saruboceq:
canım kan testide yaptırdım.kesın hamıleyım.zaten doktorda idara testınde pozıtıf cıktıysa kesındır,negatıf cıkarsa yanılma ıhtımalı vardır demıstı.ama ben yınede yaptırdım.ya ama hala ınanasım gelmıyor.eşimde cok sasırdı ve tabı cok mutlu oldu.nasıl haber verdıgıme gelınce birçift bebek patigi aldım ve paket yaptırdım.aksam ustu esımı aradım ıs yerınden cagırdım.kargodan sana bı paket geldi gelıp bi bak diye.oda hemen geldı ama hıc anlamadı tabi.sonra patıgı gorunce cok sasırdı."evılık yıldönümümüz kutlu olsun hamıleyım"dedımşoka gırdı.bana sarıldı ve yarım saat oyle kaldık.cok guzeldı o halı.sonra da basbasa yemege cıktık.ikimizde hala ruyada gıbıyız cok saskınız.ama cccooook mutluyuzALLAH insallah bir sorun cıkmadan tamamına erdirir.RABBİM ısteyen herkese nasıp etsın.sizde benım yasadıgım mutlulugu yasarsınız:Saruboceq:
Güzelim ne haber nasıl gidiyor hamilelik kaç gündür yoksun.Bende sabah kan verdim öğleden sonra alacağım sonucu.Nedense çok umutluyum.YA birde ne soracağım herkeze dünden beri beyaz bir akıntı gelmeye başladı .Çok beyaz yumurtlama dönemindeki gibi şeffaf değil tamammen beyaz bu nedir bilen varsa lütfen cevaplasın .
canım ya sorma cok kotu gecıyor hamılelik.cok bulantım var.yemek falan yapamıyorum.annemlerde kalıyoruz oyuzden.sana super bı haberım var doktora gıttım üçüz gozukuyor dedi.sok oldum.hala ınanamıyorum.ama tabı 2 ye yada 1 e dusme ıhtımalı varmış.daha cok kucuk oldugu ıcın sadece 3 tane kese gorunuyor.kac tanesının bebek oldugu daha gorunmuyor.o keseler bır sure buyuyup durabılıomus.o nedenle daha kesın olarak üçüz denemez.ama suan oyle gozukuyor.hayırlısı artık.ALLAH saglıklı versınde gerısı onemlı degıl.tabı üç bıraz fazla....:1shok::1shok:
canım ya sorma cok kotu gecıyor hamılelik.cok bulantım var.yemek falan yapamıyorum.annemlerde kalıyoruz oyuzden.sana super bı haberım var doktora gıttım üçüz gozukuyor dedi.sok oldum.hala ınanamıyorum.ama tabı 2 ye yada 1 e dusme ıhtımalı varmış.daha cok kucuk oldugu ıcın sadece 3 tane kese gorunuyor.kac tanesının bebek oldugu daha gorunmuyor.o keseler bır sure buyuyup durabılıomus.o nedenle daha kesın olarak üçüz denemez.ama suan oyle gozukuyor.hayırlısı artık.ALLAH saglıklı versınde gerısı onemlı degıl.tabı üç bıraz fazla....:1shok::1shok:
Arkadaşlar hepimizin Allah yardımcısı olsun.İnşallah güzel haberler gelir.Bu arada hepiniz aşılamayı hsg çektirdikten sonra mı oldunuz.Hsg çektirmeden aşılama denesek olmaz mı?
ayşegül ne haber nasilsin.en son 5 eylülde uğramişsin buraya.nasilsin bebişler nasil kaç tane olduğu belli mi.nasil gidiyor hamilelik.annemde kaliyorum demişsin ondan mi giremiyorsun internete.canım ya sorma cok kotu gecıyor hamılelik.cok bulantım var.yemek falan yapamıyorum.annemlerde kalıyoruz oyuzden.sana super bı haberım var doktora gıttım üçüz gozukuyor dedi.sok oldum.hala ınanamıyorum.ama tabı 2 ye yada 1 e dusme ıhtımalı varmış.daha cok kucuk oldugu ıcın sadece 3 tane kese gorunuyor.kac tanesının bebek oldugu daha gorunmuyor.o keseler bır sure buyuyup durabılıomus.o nedenle daha kesın olarak üçüz denemez.ama suan oyle gozukuyor.hayırlısı artık.allah saglıklı versınde gerısı onemlı degıl.tabı üç bıraz fazla....:1shok::1shok:
merhaba arkadaslar bende bu ay asilama tedavisi gorenlerdenim bu gun ignelerimde 10.gunum puregon pen ignenin ismi dun kontrolum vardi malesef fransizcam olmadigi icin kendi aralarinda soylediklerini anlamadim esimede bi sey demediler telefon edip bi sonraki randevunun zamanini soylediler baska bilgi vermediler pazartesi gunu tekrar gidicem buyuk bi ihtimal bayramin 1. Yada 2. Gunu asilama gerceklesicek bi sorun cikmazsa insallah
3 ay once gene asilama icin tedavi goruyodum ama asilama gunu cikan bi aksilik sebebiyle gerceklesmedi malesef asilamam yani ilk asilamam olacak bu su an bi sey hissedemiyorum sanki bosluktayim
insallah rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?