Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama sonucu hamile kalan çok fazla olmuyormuş duyduğuma göre öyle mi? yani çok az şans varmış

kimden duydun sen onu kişinin sorununa bağlı.Bizde sorun fazla değil o yüzden ben umutluyum.Geçen hafta cumartesi aşılama yapıldı.Sperm sayımızda ve hareketinde anormallik yok.Sadece ileri hareketli spermlerimiz normali %25 ve üzeri olması gerekiyordu bizde %15 idi.Aşılama öncesi sperm hazırlama işleminde 25 milyon tane en kaliteli %97 hızlı olanları seçildi.Ama bazı insanlarda sperm sayısı az hareket çok az ve de spermlerin morfolojisi bozok olduğunda aşılama ile hamile kalbilmen mümkün değil.O yüzden tüp bebek olabilir .Sen ne kadarlık evlisin .Probleminiz ne .
Hem ayşegül 87 nin yazılarını okumuyormusun.2.Aşılaması ve hamile onun gibi bir sürü kişi var aşılam ile hamile kalan.dediğim gibi herkezin sorunu başka o nedenlede sonuçlar farklı olabiliyor.Hayırlısı olsun herkez için.:jeyyar:

Hayırlısı olsun güzelim benimde ilk aşılamam bende gonaphene kullandım.İğne işini hiç bilmiyorum.Ama o daha iyidir erhalde .Ağrı olmaz erhalde niye olsun sadece yumurta büyüynce rahatsız ediyor.Şişlik gibi.Hayırlısı olsun.İlk aşılamanda ağrı olmuşmuydu.Neler yaşadın anlatırmısın.kaydirigubbakcemile2

canım bende 2 yıllık evlıyım bız ılk 10 ay korunduk.sonrada olmadı ıste.bızde hıc bır problem yoktu.oyuzden daha umutluydum.ALLAHa sukur bosa cıkarmadı RABBIM.ben gonal-f kullandım.ama ılk asılamada 75 di,ıkıncıde 150 cıkardı doktor veee sonuc pozıtıfff.insallah senınde pozıtıf cıkar.durumunu bıldır olurmu merak ederım.opuyorum

merhaba,aşılaman hayırlı olsun,umarım ilk seferde olur,çünkü uzadıkça strese giriyosun.ilk aşılamamda,şişkinlik olmuştu çok,çatlatma iğnesini ollduğumda çok ağrım olmuştu.aşılamadan,16.gün sonra hastalandım.ve o gün,kan testi yaptırmaya hazırlanıyodum.benneyaptımkibu sefer doktorumu değiştirdim,seval taşdemir'e gidiyorum,inşallah bu sefer olur,bu mübarek günlerin hürmetine ,allah hepimizin muradını versin inşallah:CüvCüv:

sanırım şu meşhur seval hanım yengem 2 tane tüp bebek uygulatı o kadına ama işleri güçleri para para için herşeyi yapıyorlar.daha doğrusu doğru düzgün araştırmıyor problemi bulmadağan uygulamı yapıyor.İnşallah tutar ama kesinlikle maddi durumun iyiyse bunu doktorun bilmesin.çünkü yengem çocuğum olsun para mühim değil demişti seval hanıma.

hayırlısı olur inşallah.

yaaaa:1shok:şimdilik memnunum ama,bazı şeyler de kafama takılmıyor değil.her soruma cevap veriyor,inşallah sonu iyi olur:çok üzgünüm:

slm güzelim sen nerde tedavi görüyorsun ben dorukta tedavi görüyorum aşılama yapıldı ama hamile olsamda olmasamda doktorumu değiştireceğim.memnun kalmadım doktorçok genç fazla bir şey biliyor gibi elmiyor.

takma kafana oradada hamile kalan var tabiki Allah istesin yeter.Diyorum ya sadece para mühim değil falan sakın deme bizimkinin en büyük hatası oydu.sen gençsin bizim yenge 43 yaşında onunda etkisi var tabi.

Dün doktora gittim geçen cumartesi aşılama yapınca gel kontrol edelim haftaya dedi.Bende çağırdığına göre anlayacak erhalde var mı tutunma diye hiç bir şey olmadı.yumurta çatlamış kendi yok sadece suyu var dedi. ne demek istedi anlamadım.Bir haftada da solda kist oluşmuş hamile kalırsan problem olmaz ama kalmassan adette gider büyük ihtimelle dedi.Adet olursan bitince gel kontrol edelim kist duruyormu dedi.Vallah bir önce sonuç alsak hepimiz çok süper olacak her ilecın bir yan etkisi var geçen ay mantar olmuştum ilaçlar yapar dedi.Şimdide kist yine ilaçlar yapar dedi.Ne olacak bizim halimiz kızlar.Allah herşeyin hayırlısını versin herkeze.

Güzelim ne haber nasıl gidiyor hamilelik kaç gündür yoksun.Bende sabah kan verdim öğleden sonra alacağım sonucu.Nedense çok umutluyum.YA birde ne soracağım herkeze dünden beri beyaz bir akıntı gelmeye başladı .Çok beyaz yumurtlama dönemindeki gibi şeffaf değil tamammen beyaz bu nedir bilen varsa lütfen cevaplasın .

Neyse sonuç olarak dün kan tahlili yaptırdım ve tabiki sonuç negatif.Allah aşkına kaç kişi var burda ilk aşılamasında hamile kalan %3 geçmez vallahi.Daha doğruus aşılama ile hamilelik oranı çok düşük.Hepimiz için hayırlısı olsun.Ramazanda bekleyip sonraki ay yine yaptırırım olaki oda tutmassa aşılama ile daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.Tüp bebek yaptırırım erhalde onda şanş çok yüksek.Çünkü bizde sayı çok iyi 86 milyon sadece ileri hızlı hareketli %15 ve morfoloji %4 buda aşılamda olmassa tüp bebek te şansımın yüksek olduğunu gösteriyor.Bir çok doktorla görüştüm böyle söylediler.Hayırlısı olsun çocuk sahibi olalımda önemli olan bu.Herkez için Allah hayırlısını versin.

canım ya sorma cok kotu gecıyor hamılelik.cok bulantım var.yemek falan yapamıyorum.annemlerde kalıyoruz oyuzden.sana super bı haberım var doktora gıttım üçüz gozukuyor dedi.sok oldum.hala ınanamıyorum.ama tabı 2 ye yada 1 e dusme ıhtımalı varmış.daha cok kucuk oldugu ıcın sadece 3 tane kese gorunuyor.kac tanesının bebek oldugu daha gorunmuyor.o keseler bır sure buyuyup durabılıomus.o nedenle daha kesın olarak üçüz denemez.ama suan oyle gozukuyor.hayırlısı artık.ALLAH saglıklı versınde gerısı onemlı degıl.tabı üç bıraz fazla....:1shok::1shok:

Olsun canım ya ne bir çok hmile bunları yaşıyor 3 aydan sonra geçtiği söyleniyor.Üç bencede biraz fazla hayırlısı olsun.Sağlıklı olsunlarda onlarında kolayı bulunur.Allah hayırlıısyla ilk 3 ayı atlatmayı nasip kısmet etsin.Benim ilk aşılamamdı biliyorsun olmadı.Dün adet oldum.Biraz üzüldüm ama çok değil.Her aya adet olduğumda bir dahaki ay için hayellere başlardım.Problem fazla olmayınca aşılama ile kesin hamile kalırım dedim ama olmadı.Artık hayal kurmayacağım artık Allah ' a havale ediyorum herşeyi uygun zaman kısmet ne zamansa o zaman olacak.Ben şimdilik bu ay durmayı düşünüyorum bir dahaki aya kısmetse.Senin için çok sevindim hayırlısı olsun canım Allah herşeyin hayırlıısını nasip kısmet etsin herkeze.Habersiz bırakma yaz ara sıra gelişmeleri.Görüşürüz.

Tamam canım ya anladım ben bu işi hamile kalan pek uğramıyor buraya.Bebeişlr 3 e benziyor demiştin sonuç nedir heber ver ara sıra.Güzel haberler alalımda 2. aşılamadada bize umut olsun.

Canım o iğneyi ben de kullanıyorum hatta az evvel yeni konu açmıştım.Ben de 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı bu kez başka doktora gittik kısmetse çarşamba ve perşembe 2 kez aşılama yapacak yumurta çatlamadan önce spermin hazır olması gerekiyomuş çünkü yumurta spermi beklemez, sperm yumurtayı beklemek zorunda dedi.Kendi kendime iğne vuruncağımı söyleseler çok değil bundan 1 yıl önce hayatta inanmazdım.Allah inşaallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.İnşaallah senin de gönlüne göre verir.

Canım eğer kanallarda ve tüplerde bi tıkanıklık varsa aşılama yaptırmanın hiç bir faydası olmaz diyorlar o yüzden mutlaka hsg 'yi istiyorlar.Ama hsg'den korkma ben de yaptırdım gerçekten korkulacak bir olay değil.Adet sancısı gibi bir sancı olmuştu o kadar.

Arkadaşlar hepimizin Allah yardımcısı olsun.İnşallah güzel haberler gelir.Bu arada hepiniz aşılamayı hsg çektirdikten sonra mı oldunuz.Hsg çektirmeden aşılama denesek olmaz mı?

ayşegül ne haber nasilsin.en son 5 eylülde uğramişsin buraya.nasilsin bebişler nasil kaç tane olduğu belli mi.nasil gidiyor hamilelik.annemde kaliyorum demişsin ondan mi giremiyorsun internete.

merhaba arkadaslar bende bu ay asilama tedavisi gorenlerdenim bu gun ignelerimde 10.gunum puregon pen ignenin ismi dun kontrolum vardi malesef fransizcam olmadigi icin kendi aralarinda soylediklerini anlamadim esimede bi sey demediler telefon edip bi sonraki randevunun zamanini soylediler baska bilgi vermediler pazartesi gunu tekrar gidicem buyuk bi ihtimal bayramin 1. yada 2. gunu asilama gerceklesicek bi sorun cikmazsa insallah
3 ay once gene asilama icin tedavi goruyodum ama asilama gunu cikan bi aksilik sebebiyle gerceklesmedi malesef asilamam yani ilk asilamam olacak bu su an bi sey hissedemiyorum sanki bosluktayim
insallah rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eder

anladiğim kadariyla fransadasin.hayirli olsun inşallah sende ilk aşilmada hamile kalanlardan olursun.sorun ne peki onu biliyormusun.biz türkiyede türk doktorlarin yazdiklarini anlamak için epey zaman geçiyor senin için daha zordur.şu ana kadar 3 tane doktor tahlilleri gördü ama tam olarak açiklama yapan yok.allah bizleri en kisa zamnda çocuklarimiza kavuşturur inşallah. Maddi manevi sikintiyi sokuyor insani

tesekkurler iyi dileklerin icin canim
bizim problemimiz esimde sperm sayisi az keci boynuzu kurunu uygulamak istiyordum ama turkiyeye gelince unuttum almayi olmadi yani doktorlar ona ilac filan vermiyorlar urolojiyede gondermiyorlar ben hic bi sey anlamiyorum bide profesore gidiyoruz yani
3 ay onceki kotrol eden kadin soyluyodu yumurtalik su kadar buyudu diye ama simdiki soylemiyo doktora gonderiyolar sonucu oda karar veriyo sonra bize bildiriyolar sadece ignelere devammi edilecek diye baska bilgi yok
bende yumuraliklari kontrol ederken ekrana bakiyorum ne anliyosam artik
3 ay once gittigimde sol tarafta pek bi buyume yoktu sag taraf taki buyuyodu 1 tane yuvarlak vardi
bu gittigimde iki taraftada birkac tane vardi anladigim kadariyla 15 taneyi geciyodu bana ignenin dozunu az veriyorlar 50 ml ama ben bu ay corek otu bal tarcinida denedim galiba onun yuzunden yumurtalar cok aklim o kadar karisikki anlatamam yazdiklarim bile cok karisik oldu
neren 1981 sende asilama yaptiriyosun galiba nasil gidiyor
insallah rabbim gondericek bize bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…