- Konu Sahibi vuslat2008
-
merhaba hicbir belirti olmamasi banada oldu ték bir agri sanci bisey hissetemedim diyebilrim..veee bugün o büyük gün kan testi icin...testin sonucu ögleden sonra belli oucak.
bu arada progesteron kullaniyomusun??? eger kullaniyosan agriyi kesici özelligi varmis..rahim kasilmalarini hafifletiomus..hakkinda hayirlisi
ayşegül ne haber nasilsin.en son 5 eylülde uğramişsin buraya.nasilsin bebişler nasil kaç tane olduğu belli mi.nasil gidiyor hamilelik.annemde kaliyorum demişsin ondan mi giremiyorsun internete.
merhaba hicbir belirti olmamasi banada oldu ték bir agri sanci bisey hissetemedim diyebilrim..veee bugün o büyük gün kan testi icin...testin sonucu ögleden sonra belli oucak.
bu arada progesteron kullaniyomusun??? eger kullaniyosan agriyi kesici özelligi varmis..rahim kasilmalarini hafifletiomus..hakkinda hayirlisi
cikti canim cikti negatif malesef...sitede problem vardi yazamadim
cikti canim cikti negatif malesef...sitede problem vardi yazamadim
sagolun kizlar zaten bugün adette oldum artik yeni bir ay basladi insallah kismet bu ayadir..tedaviye hemend evam etmeyi istemiyorum cok fazla hormona maruz kaliyoruz..birkac ay bitkisel kürler denemek istiyorum bakalim hayilrisi...
bu arada selected_79 zaten asilamanin yapildigi gün sayilmiyormus.. insallah sizinki tutar
kKARDELEN seninki de canim
ben benden gectim artik canim olursa olur olmazsa ALLAH in takdiri derdi verdi dermanini da verir insallah.. isyan edcek halim yok..sende durumlar nasil kacinci günün oldu??agrin sizin varmi
merhaba canım.iyiyim saol sen nasılsın.evet annemde kalıyorum hala gecmedı bulantılarım.ama eskıye gore daha az.su an 3 aylık hamıleyım.ucuzdu fakat kanamam oldu bebekler tehlıkeye gırdı o yuzden bırısını sonlandırmak zorunda kaldık.12. haftada ıgneyle bır bebegın kalbı durduruldu .su an 2 bebegım var ıkısıde ıyı durumdalar.bır kac hafta sonra cınsıyetlerı bellı olacak haber verırım ama cok fazla gıremıyorum nete.sende hamılesın sanırım cok tebrık ederım cok sevındım.ne kadarlık hamılesın nasıl gıdıyo?ınsallah gorusuruz tekrar kendıne ıyı bak.
gecmis olsun KARDELEN...kismetdegilmis demek ki..insallah birdahaki sefere..senin asilaman ne zaman olmustu ki nekadar cabuk adetin geldi
21/10/2008 aşılama oldum 13 günü hastalandım. ikinci aşılamamdı tutmadı arkadaşım kısmet değilmiş şimdilik doktora gitmeye niyetim yok beklemeyi düşünüyorum allah herkeze hayırlısını nasip etsin kısmetimiz varsa anne olur inşallah .
21/10/2008 aşılama oldum 13 günü hastalandım. ikinci aşılamamdı tutmadı arkadaşım kısmet değilmiş şimdilik doktora gitmeye niyetim yok beklemeyi düşünüyorum allah herkeze hayırlısını nasip etsin kısmetimiz varsa anne olur inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?