- Konu Sahibi vuslat2008
-
merhaba arkadaşlar bende dün 2. aşılamamı oldum inşallah allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun çabalarımız boşa gitmesin bu ay innnşalllahhhhhhh bol bol hamiş haberleri alıp mutlu olalım
aminn canım aynı gün aşılama yaptırmışız benimki ilk aşılamamdı henüz bişey hissetmiyorum umarım hepimizin hakında hayırlısı olur allah kucaklarımı evlatlarımızla doldurur.
tesekkurler iyi dileklerin icin canim
bizim problemimiz esimde sperm sayisi az keci boynuzu kurunu uygulamak istiyordum ama turkiyeye gelince unuttum almayi olmadi yani doktorlar ona ilac filan vermiyorlar urolojiyede gondermiyorlar ben hic bi sey anlamiyorum bide profesore gidiyoruz yani
3 ay onceki kotrol eden kadin soyluyodu yumurtalik su kadar buyudu diye ama simdiki soylemiyo doktora gonderiyolar sonucu oda karar veriyo sonra bize bildiriyolar sadece ignelere devammi edilecek diye baska bilgi yok
bende yumuraliklari kontrol ederken ekrana bakiyorum ne anliyosam artik
3 ay once gittigimde sol tarafta pek bi buyume yoktu sag taraf taki buyuyodu 1 tane yuvarlak vardi
bu gittigimde iki taraftada birkac tane vardi anladigim kadariyla 15 taneyi geciyodu bana ignenin dozunu az veriyorlar 50 ml ama ben bu ay corek otu bal tarcinida denedim galiba onun yuzunden yumurtalar cok aklim o kadar karisikki anlatamam yazdiklarim bile cok karisik oldu
neren 1981 sende asilama yaptiriyosun galiba nasil gidiyor
insallah rabbim gondericek bize bebislerimizi[/QUOTE
aynı sorun buradada var açıklama yapan yok sinir oluyorum vallah.Ben 23 ağustosta ilk aşılamamı yaptırdım.Ama maalesef tutmadı.bu ay ara verdim orucumu tuttum bayramdan sonrakiş salı günü adet tarihim eğer adet olursam ki büyük ihtimalle olacağım.Tekrar tedeviye devam edeceğiz.Hepimiz için hayırlısı ne ise öyle olsun.Allahım bizlerede o güzel annelik duygusunu en kısa zamanda yaşatır.bizde sayı iyide ileri hareketlilik ve morfolojide problem var.hayırlısı artık ne diyelim.
Canım hayırlısı olsun canım.sizin değerler iyi bence 1.aşılamada hamile kalırsın gibi geliyor.ama ben artık şunu anladım değer falan çok önemli değil.önemli olan Allah'ın bizler için belirlediği zaman.Çünkü sende görmüşsündür azospermle hamile kalan var sizde 110 milyon bizde 85 milyon var tabi bu ml de toplamda ben hesapladım 255 milyon .bizdede sizde de kruger %4 .buda 10 milyon sağlam sperm var demektir.ama benim ilk aşılmam tutmadı.inşallah senin tutar.güzel haberlerini bekliyorum.HERKEZE MERHABA....
YARIN SABAH İLK AŞILAMAMI YAPTIRIYORUM..ASLINDA KLOMEN KULLANDIM SADECE ,MALESEF GONAL F KULLANAMADIM...PAZARA DEN GELKİ ELİMDE DE KLOMEN VARDI....NEYSE ÇOK ŞÜKÜR Kİ 5 ADET 18 MM CİVARI YUMURTAM GELİŞTİ.AKŞAM ÇATLATMA İĞNEMİ YAPTIRDIM..YARIN SABAH TA AŞILAMAM YAPILACAK NASİP OLURSA..
:1hug:
Canım hayırlısı olsun canım.sizin değerler iyi bence 1.aşılamada hamile kalırsın gibi geliyor.ama ben artık şunu anladım değer falan çok önemli değil.önemli olan Allah'ın bizler için belirlediği zaman.Çünkü sende görmüşsündür azospermle hamile kalan var sizde 110 milyon bizde 85 milyon var tabi bu ml de toplamda ben hesapladım 255 milyon .bizdede sizde de kruger %4 .buda 10 milyon sağlam sperm var demektir.ama benim ilk aşılmam tutmadı.inşallah senin tutar.güzel haberlerini bekliyorum.
EVET CANIM HERŞEY ALLAHIN İZNİYLE OLUR...BİZİM DEĞERLERİMİZ YIKAMADAN ÖNCEKİ DEĞERLER...YIKAMADAN SONRA NE OLACAK ÇOK MERAK EDİYORUM..İNŞALLAH HAYIRLISIYLA OLUR CANIM...
HERŞEY ÇOK İYİ DE OLSA ALLAH NASİP EDERSE OLUR..BENİM BU AY 5 TANE YUMURTAM OLUŞTU 17-18 MM CİVARINDALAR...SPERM SAYIMIZ DA OLDUKÇA YÜKSEK VE %54 Ü HAREKETLİ YIKAMADANSONRA BU DEĞER YÜKSELİYOR SANIRIM...AŞILAMANIN BAŞARISI BİRAZ DA YAPAN DOKTORUN BAŞARISINA BAĞLI BENCE...
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN TATLIM.
SİZİN YIKAMADAN SONRAKİ DEĞERLERİNİZ NASIL:1hug:
kızlar bende pazar günü 3, kez aşılama olucam.umarım bu sefer on ikiden vururum.kaydirigubbakcemile5
arkadaşim bende öyle düşündüm ama aslinda alakasi yok hem bundan önceki sayfalara bakarsan ağrisi olupta hamile kalanda var ağrisi olmayipta.mesela ben geçen ay aşilama yaptirdiğim için hep kendimi dinledim ağri varmi sizi varmi senin gibi ağrim olmadi ama emindim hamile olduğumdan ama malesef. Bu ay doğal olarak deniyoruz hamile bile olmuş olsam belirti olmaz zaten.adet belirtisi ile hamilelik belirtileri ayni şeyler.o yüzden sen mecburen bekleyeceksin.kendini her ikisi içinde hazirla .olumluyada olumsuzada.çok oldu kisaca ağri olup olmamasi kriter değil.gerçekten beklemek zor bende hiç belirti yok aşılama yaptıralı 3 gün oldu ne ağrı ne sızı hiç bişey yok tutumadı herhaldeüzgünüm ne yapalım bidahaki sefere artık allahtan umut kesilmez hepimizin hakkında hayırlısı olsun
arkadaşim bende öyle düşündüm ama aslinda alakasi yok hem bundan önceki sayfalara bakarsan ağrisi olupta hamile kalanda var ağrisi olmayipta.mesela ben geçen ay aşilama yaptirdiğim için hep kendimi dinledim ağri varmi sizi varmi senin gibi ağrim olmadi ama emindim hamile olduğumdan ama malesef. Bu ay doğal olarak deniyoruz hamile bile olmuş olsam belirti olmaz zaten.adet belirtisi ile hamilelik belirtileri ayni şeyler.o yüzden sen mecburen bekleyeceksin.kendini her ikisi içinde hazirla .olumluyada olumsuzada.çok oldu kisaca ağri olup olmamasi kriter değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?