Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HERKEZE MERHABA....
YARIN SABAH İLK AŞILAMAMI YAPTIRIYORUM..ASLINDA KLOMEN KULLANDIM SADECE ,MALESEF GONAL F KULLANAMADIM...PAZARA DEN GELKİ ELİMDE DE KLOMEN VARDI....NEYSE ÇOK ŞÜKÜR Kİ 5 ADET 18 MM CİVARI YUMURTAM GELİŞTİ.AKŞAM ÇATLATMA İĞNEMİ YAPTIRDIM..YARIN SABAH TA AŞILAMAM YAPILACAK NASİP OLURSA..
:1hug:

merhaba arkadaşlar bende dün 2. aşılamamı oldum inşallah allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun çabalarımız boşa gitmesin bu ay innnşalllahhhhhhh bol bol hamiş haberleri alıp mutlu olalım

aminn canım aynı gün aşılama yaptırmışız benimki ilk aşılamamdı henüz bişey hissetmiyorum umarım hepimizin hakında hayırlısı olur allah kucaklarımı evlatlarımızla doldurur.

aminn canım aynı gün aşılama yaptırmışız benimki ilk aşılamamdı henüz bişey hissetmiyorum umarım hepimizin hakında hayırlısı olur allah kucaklarımı evlatlarımızla doldurur.

pardonya tarihlerde karışıklık olmuş ben daha bu ay yaptırdım ama umarım güzel olmuştur sonucu bu ay aşılama yaptıran varmı ?:teytey:

Canım hayırlısı olsun canım.sizin değerler iyi bence 1.aşılamada hamile kalırsın gibi geliyor.ama ben artık şunu anladım değer falan çok önemli değil.önemli olan Allah'ın bizler için belirlediği zaman.Çünkü sende görmüşsündür azospermle hamile kalan var sizde 110 milyon bizde 85 milyon var tabi bu ml de toplamda ben hesapladım 255 milyon .bizdede sizde de kruger %4 .buda 10 milyon sağlam sperm var demektir.ama benim ilk aşılmam tutmadı.inşallah senin tutar.güzel haberlerini bekliyorum.

EVET CANIM HERŞEY ALLAHIN İZNİYLE OLUR...BİZİM DEĞERLERİMİZ YIKAMADAN ÖNCEKİ DEĞERLER...YIKAMADAN SONRA NE OLACAK ÇOK MERAK EDİYORUM..İNŞALLAH HAYIRLISIYLA OLUR CANIM...
HERŞEY ÇOK İYİ DE OLSA ALLAH NASİP EDERSE OLUR..BENİM BU AY 5 TANE YUMURTAM OLUŞTU 17-18 MM CİVARINDALAR...SPERM SAYIMIZ DA OLDUKÇA YÜKSEK VE %54 Ü HAREKETLİ YIKAMADANSONRA BU DEĞER YÜKSELİYOR SANIRIM...AŞILAMANIN BAŞARISI BİRAZ DA YAPAN DOKTORUN BAŞARISINA BAĞLI BENCE...
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN TATLIM.
SİZİN YIKAMADAN SONRAKİ DEĞERLERİNİZ NASIL:1hug:

kızlar bende pazar günü 3, kez aşılama olucam.umarım bu sefer on ikiden vururum.kaydirigubbakcemile5

SAYI 25 MİLYON HAREKETTE %97 İDİ AMA TUTMADI.:1no2:VERMEYEN ALLAH VERMİYOR.BEN BU DEĞERLERİ GÖRÜNCE O SÜPER DEDİM AMA OLMADI.YÜCE YARADAN KISMET ETMEDİ Mİ OLMUYOR DEMEKKİ.VERECEK OLDUMUDA HER ŞEYE RAĞMAN VERİYOR.HAYIRLISI OLSUN CANIM.GÜZEL HABERLER VERİRİSİN BİZLERE İNŞALLAH.:ecrin_bebek:

darkinlife: 3.aşilamda hamile kaldi.
akman1981:4.aşilamada hamile kaldi.
ayaz26:1 aşilama yaptirdi tutmadi.ertesi ay doğal yoldan hamile kaldi.dediğine göre aşilamadan sonraki ay hamile kaln çok oluyormuş.
feraykanal:eşinde sperm sayisi ve hareketliliğinde problem vardi.1 kez aşilama yaptirdi tutmadi.2.ye tedaviye başlayacaklari ay hamile olduğunu öğrendi.
Kuzi : 2 aşilama 1 mikro tutmadi .dondurulmuş embriyo ile 2.mikro denemesinde hamile kaldi.ocak 2009 allahin izniyle anne olacak.
fokurfokur: 4.aşilamada ikizlere hamile kaldi.mucizelerden bir tane daha 1 hafta fark varmiş aralarinda diğeri 1 hafta sonra döllenmiş.
kapkara:2.aşilamada hamile kaldi.
e-u:2.aşilamada ikizlere hamile kaldi.şu an 2 aylik hamile .alllah tamamina erdirsin.
mehay:3.aşilamada hamile kaldi.
meral83:1 kez aşilama yaptirdi tutmadi.2 ay sonra normal yollarla hamile kaldi.
edefem:1.aşilamada hamile kaldi.
ayşegül87:2.aşilamada hamile kaldi.
gülan06: aşilama ile hamile kaldi.kaçinci olduğun yazmamiş.
BEN GEÇENLERDE GEÇMİŞ SAYFALARI OKUYARAK BUNLARI ÇIKARDIM BUNLAR DIŞINDA SİZİNDE GÖZÜNÜZE TAKILAN OLURSA EKLEYİN .MORAL OLUYOR BANA SİZEDE OLUR SANIRIM.

beyaz melek insallah hersey yolunda gider hamis kalirsin sende
benimde pazartesi randevum buyuk bi ihtimal sali yada carsamba asilama olucak
ya ben de heyecan filan hic bi sey yok sanki bi bosluktayim tuhaf duygular icindeyim ilk asilama ondan mi acaba

gerçekten beklemek zor bende hiç belirti yok aşılama yaptıralı 3 gün oldu ne ağrı ne sızı hiç bişey yok tutumadı herhalde üzgünüm ne yapalım bidahaki sefere artık allahtan umut kesilmez hepimizin hakkında hayırlısı olsun

arkadaşim bende öyle düşündüm ama aslinda alakasi yok hem bundan önceki sayfalara bakarsan ağrisi olupta hamile kalanda var ağrisi olmayipta.mesela ben geçen ay aşilama yaptirdiğim için hep kendimi dinledim ağri varmi sizi varmi senin gibi ağrim olmadi ama emindim hamile olduğumdan ama malesef. Bu ay doğal olarak deniyoruz hamile bile olmuş olsam belirti olmaz zaten.adet belirtisi ile hamilelik belirtileri ayni şeyler.o yüzden sen mecburen bekleyeceksin.kendini her ikisi içinde hazirla .olumluyada olumsuzada.çok oldu kisaca ağri olup olmamasi kriter değil.

haklısın aslında sadece burda yazılanları okuyorum ve bi süre sonra soru işaretleriyle doluyo kafam ve fazla umutlanmak istemediğim için sanırım ümitsizliğe kapılıyorum ama yinede desteğin için saol

slm arkadaşlar.2 yıllık evliyim. bende bu ay aşılama yaptıranlardanım.ilk aşılamam olacak.çok heyecanlıyım.bugün fostimona başlıyorum.allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…