Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadasım adacayını bastan kullanıyosun ama hatırladıgım kadarıyla bır donem azaltıcaksın ama yanlışım olabılr bununla ılgılı bı topıc vardı bır bak ıstersen........basagrısı bende reglı zamanları oluyor.ığne sana ağır gelmıstır o yapabılır.işlem esnasında caının yanıyor mu pekı???ben ılkınde agrı cektımde herkese soruyorum o yuzden cvap alamadım daha.........

kızlar ya göbekten yapılan iğneler can yakıyor mu? eşimde hareket azlığı ve morfoloji bozukluğu var direk aşılama dedi dr. sizce ne yapmalıyım?

canım asılamanın asıl amaclarından bırı spermden kaynaklı sorunları gıdererek gebelık elde etmektır zaten.bu yuzden cok sayıda denenebılır.bu durumda aşılama yaptırmalısın.gobek ıgnesı kullanmadım ama agrı bakımından cok bırsey farkettırecegını sanmıyorum..........

kızlar ya göbekten yapılan iğneler can yakıyor mu? eşimde hareket azlığı ve morfoloji bozukluğu var direk aşılama dedi dr. sizce ne yapmalıyım?

Tedaviniz hayırlı olsun canım. Korkmana hiç gerek yok acımıyor..Ben yaptırdım çünkü.Zaten tam göbekden değil göbek altından yapılıyor kendin bile yapabilrsin dr lar önce ilkini kendileri yapıyor dozunu falan gösteriyo nasıl yapcağını öğretiyo.Küçük ve incecik bi iğne.Ben yinede kendim yapmadım sağlık ocağında vurdurmuştum..Lotus arkadaşımında dediği gibi eşinde sperm hareketsizliği varsa direk aşılama yapılmalı..Eşinden alınan spermler özel kimyasallarla yıkanıyo ve canlı ve hareketli olanlar enjekde ediliyor...İnşallah hakkınızda hayırlısı olur tatlım:teselli:

evet canım adaçayını aşılamaya kadar içicem zaten ilk 5 iğneden sonra belli olur işe yarayıp yaramadığı bu baş agrısı çok farklı iğneden 1 saat sonra alnım yanıyo sanki bana iğnemi eşim yapıyo batırırken biraz acıtıyo tabi klava: ama ilkini doktorum vurmuştu göstermek için vurduğunu bile hissetmedim

pardon işlem esnasında demişin iğneden bahsedince aklım ona gitti spekulumu takarken acımıştı onun dışında 5 dk sürmedi bile bişey hissetmedim

mavi ay canım aşılama yolunda tecrübelerimizin son sayfasına yazdığım mesajı okursan cevap yaz canım

bebşkocum aşılaman hayırlı olsun canım ben de 3.aşılamanın6.günündeyim sonuç bekleyen tüm arkadaşlar inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız.bir kaç gündür foruma giremedim aşılamadan bir hafta sonra hcg ye bakılması gerektiği gibi bir şey okudum benim doktor öyle birşey demedi bana aşılama günü alttan baktı çatlamış mıdır diye sordum çatlamıştır dedi sonra da 14 gün sonra test yaptır dedi kafam karıştı biraz acaba çatlamamış olabilir miydi ya ada yarın yaptırsak bu testi çatlamamışsa ne gibi birşey yapılır anlamadım ben dark orda mısın kızlar bilginiz var mı bu konuda

canımbu mesajından bahsediyorsun sanırım...
Canım geçen Uludağ üniversitesinde işim vardı benim. ordayken tanıdık kadın doğumcu dr vardı ona dedimki aşılama yapıldıkdan sonra kaçıncı günü test yaptırsak daha sağlıklı olur dedim cevabı "14 gün olduysa eğer yaptır" dedi...doğru olanı bu aslında canım..Sen çatlatma iğnesi vurdurmadınmı tatlım zaten muayenede dr unun bunu görmüştür...Sıkma canını sen...Benim ilk aşılamam ama ben artık bu konular hakkında o kadar detaylı araştırma yapıp bilgi topladımki okusaymışım kesin dr olurmuşum heraldeyerimseniben...Seni biraz güldüreyim dedim.Kafana takılan bir şey varsa sor canım.Moralini yüksek tut Yüce rabbim nasıl isterse öle olacak..a.s.

Canım hayırlı olsun...İnşallah sonunda olumlu sonuç alırsın dileğimiz ve duamız budur canım...Hayırlısı Allahdan ..:teselli:

slm arkadaşlar bende ilk aşılamamı yaptıracam hayırlısıyla gece çatlatma iğnesi vuruldu yarın da aşılama olacak inşallah hepimizin birer birer yüzü güler
dualarım hepimz için arkadaşlar

hanice cim hayırlı olsun canım...Dualarımız hep birbirimizle...:teselli:

merhaba arkadaşlar.bende ilk aşılamamı yaptıracağım kafam çok karışık

Canım hayırlı olsun...Artık kafalarınızı karıştırıp durmayınnnnnnnnn....Olumlu düşününki olumlu olsun.Sadece sabır sabır başka yapacak bişeyimiz yok arkadaşlar...Bu şekilde sadece kendimizi sıkmakdan başka birşey yapmıyoruz..Meval görelim neyleri neylerse güzel eyler...a.s.
Hepinizi öptüm arkadaşlar...a.s.

bende ilk aşılamamı yaptıracağım bugün son iğnemi olacağım ve yarın kontrol var 5 tane yumurta oluşmuş bende ama en son kontrolde küçüktüler daha inş, büyümüşlerdir. dr. um cumartesi oulr aşılama dedi. bende çok heyecanlanıyorum. inş. olumlu sonuç alırız üstelik sorun iki taraflı bende pkos var eşimde hareket azlığı

arkadaşlar bende polistik overliyim bbebeğim olurmu ben glikopahge ve gynelli kullanıyorum.aşılamamı yapmak lazım yardım edin nolurrrrrrrrr

arkadaşlar bende polistik overliyim bbebeğim olurmu ben glikopahge ve gynelli kullanıyorum.aşılamamı yapmak lazım yardım edin nolurrrrrrrrr

arkadasım tabıkı olur nıye olmasın?pko lu olup sadece yumurtlama takıbıyle hamıle kalanlar var.dr u na danış,ılacların bıtınce asılamayla baslamakta fayda var ama dr un farklı bır tedavı onerır mı bılemem.moralını bozma sakın.a.s.

arkadasım hıc heyecanlanma hakkında hayırlısı olsun dıye dua et.masallah yumurta sayında guzelgelişirler merak etme.benımde ıkıncı asılamam yarın olacak.saatler kaldı.inş senin ılk ve son olur............a.s.

bugün saat 18:45 itibariyle aşılamam yapılmış bulunmakta hayırlısı olsun artık takdir ALLAHIN ve şu an çok kötü kasık ağrısı yaşıyorum tutsunda başka bişey istemem

bugün saat 18:45 itibariyle aşılamam yapılmış bulunmakta hayırlısı olsun artık takdir ALLAHIN ve şu an çok kötü kasık ağrısı yaşıyorum tutsunda başka bişey istemem

canım aşılaman hayırlı olsun arkadaşım.Herşey Allahın takdiri nasıl dilerse hakkımızda o olacak.Elimizden gelen şey sadece dua etmek..Hem kendim için hemde bebek isteyen tüm arkadaşlarım için dua ediyorum..Hakkında hayırlısı olsun canıma..İnşallah güzel haberlerini alırıza.s.:1hug:

çrşmb hsg çektirdim sol tüp tıkalı çıktı ama açma gereği duymuyorum belkide makinanın azizliğidir dedi dr. kafam karıştı bi anlamda weremedim ama kısmet olursa bu regl.den sonra banada aşılama yapılıcak we içim inanılmaz umut dolu hayırlısı allahtan inşlh.... hsg de inanılmaz canım yandı we problemler yaşamıştım aşılama stresi sardı şimdide siz tecrübelisiniz paylaşırmısınız benimle aşamaları neler iğne dediniz onu sizmi yapıorsunuz kaçgün sürüor we aşılama nasıl oluyor can yakan bi işlemmi.merak ediyorum acı limitimi hsg ile doldurdum kaldıramam gibi geliyor başka şeyleri... allah korusun yindede ve allahım hepimize önce sağlıklı gebelik sonrada sağlıklı doğum nasip etsin hayalini kurduğumuz herşeyi bebeğimizle yaşıycaz eminim ben buna ......a.s

selam canım ...aslında sol tüpünün acık olmasını tam tespit etmek durumunda doktorun,en azından benimde cekim esnasında aynı senin gibi sol tüpüm acık değildi ikinci salgılamadan sonra acıldı.doktorum bundan emin olmak durumundaydık ondan canının yanmasına tolerans veremedim demişti...artı benim mesela canım cok yanmadı gerçi evlenmeden evvel cok ağrılı olurdu regl sürecim,onun kadar ağrı hissetmiştim ben.bu arada asılamada ağrılı değil kafanı takma sakın ve lütfen rahat ol canım...sakın stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…