- Konu Sahibi vuslat2008
-
kızlar bu ay bende 2. ye başladım hepiminizin aşılaması hayırlı olsun inşallah bebişlerimize kavuşuruz burdan ögrendiğim kadarıyla adaçayınada başladım bakalım fark olacak yumurta artışında iğneden sonra bende başağrısı yapıyo sizdede oluyomu ?
kızlar ya göbekten yapılan iğneler can yakıyor mu? eşimde hareket azlığı ve morfoloji bozukluğu var direk aşılama dedi dr. sizce ne yapmalıyım?
mavı ay canım sana ozelden msj atmıstım bı ara bakarmısın?
kızlar ya göbekten yapılan iğneler can yakıyor mu? eşimde hareket azlığı ve morfoloji bozukluğu var direk aşılama dedi dr. sizce ne yapmalıyım?
arkadasım adacayını bastan kullanıyosun ama hatırladıgım kadarıyla bır donem azaltıcaksın ama yanlışım olabılr bununla ılgılı bı topıc vardı bır bak ıstersen........basagrısı bende reglı zamanları oluyor.ığne sana ağır gelmıstır o yapabılır.işlem esnasında caının yanıyor mu pekı???ben ılkınde agrı cektımde herkese soruyorum o yuzden cvap alamadım daha.........
mavi ay canım aşılama yolunda tecrübelerimizin son sayfasına yazdığım mesajı okursan cevap yaz canım
kızlar bu ay bende 2. ye başladım hepiminizin aşılaması hayırlı olsun inşallah bebişlerimize kavuşuruz burdan ögrendiğim kadarıyla adaçayınada başladım bakalım fark olacak yumurta artışında iğneden sonra bende başağrısı yapıyo sizdede oluyomu ?
slm arkadaşlar bende ilk aşılamamı yaptıracam hayırlısıyla gece çatlatma iğnesi vuruldu yarın da aşılama olacak inşallah hepimizin birer birer yüzü güler
dualarım hepimz için arkadaşlar
merhaba arkadaşlar.bende ilk aşılamamı yaptıracağım kafam çok karışık
arkadaşlar bende polistik overliyim bbebeğim olurmu ben glikopahge ve gynelli kullanıyorum.aşılamamı yapmak lazım yardım edin nolurrrrrrrrr
bende ilk aşılamamı yaptıracağım bugün son iğnemi olacağım ve yarın kontrol var 5 tane yumurta oluşmuş bende ama en son kontrolde küçüktüler daha inş, büyümüşlerdir. dr. um cumartesi oulr aşılama dedi. bende çok heyecanlanıyorum. inş. olumlu sonuç alırız üstelik sorun iki taraflı bende pkos var eşimde hareket azlığı
bugün saat 18:45 itibariyle aşılamam yapılmış bulunmakta hayırlısı olsun artık takdir ALLAHIN ve şu an çok kötü kasık ağrısı yaşıyorum tutsunda başka bişey istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?