- 9 Kasım 2023
- 294
- 112
- 23
- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
YaaRegl oldum insanın içini farklı bi his kaplıyor
İğneden 1 hafta sonra test yapmıştım iğnenin etkilediğini bilmiyordum çift çizgi çıkmıştı teste bakıp ağlamıştım eşimde aynı şekilde. Şuan duyguların tam tersini yaşıyorum farklı bir his bir yandan üzülüyor insan ama hayat uzun bi yol ve o yolda bi kere takıldım diye yürümekten vazgeçmeyeceğim.Allah çocuk isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahİnsan içini buraya dökünce rahatlıyormuş iyi ki varsınız
O kadar haklısın ki canım hepimiz aynı süreçten geçiyoruz bende bugün regl olucam sancım var şuan demek ki zamanımız var ya da kendi adıma konuşuyırum normal yolla hamile kalamıycam bu ay daha çok umutlanmıştım gene aynı hüsran hepimiz için en hayırlısını diliyorum sende iyi ki varsın canım gerçekten insan burda bi arkadaşıyla sohbet eder gibi içini döküyor iyi hissediyorRegl oldum insanın içini farklı bi his kaplıyor
İğneden 1 hafta sonra test yapmıştım iğnenin etkilediğini bilmiyordum çift çizgi çıkmıştı teste bakıp ağlamıştım eşimde aynı şekilde. Şuan duyguların tam tersini yaşıyorum farklı bir his bir yandan üzülüyor insan ama hayat uzun bi yol ve o yolda bi kere takıldım diye yürümekten vazgeçmeyeceğim.Allah çocuk isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahİnsan içini buraya dökünce rahatlıyormuş iyi ki varsınız
Ben 18 Mart saat 12.00de oldum iğneyi.Kızlar merhaba sizlere sorum olacakti öncelikle inşallah rabbim en kısa zamanda bizleri evlatlarımiza kavuştursun inşallah bugün çatlatma iğnemi oldum öğlen doktorunuz sizlere nasıl ilişki önerdi sizler nasıl yol izlediniz yardımcı olur musunuz bana doktorum iğne günü ilişki yok sonrası gün akşam ilişki sonrasında da gün aşırı ilişki dedi bir hafta ama ben daha önce letu ovitrelle tedavisi gördüm onda da bu şekilde söyledi doktor o tutmayınca ben bu sefer iğne günü yani bugünden başlayıp 3 gün ilişki sonrasında da gün aşırı değerlendirelim diyorum sizce nasıl olmalı yardımcı olur musunuz ?
Bi süre ara vermeyi düşünüyoruz yoksa her ay bu şekilde olunca insan daha çok üzülüyorRegl oldum bende
Teşekkür ederim canım bende 12. Saatini daha sonraada 36. Saati değerlendireyim bu sefer öyle deneyeyim daha sonra da gün aşırı birkaç gün daha devam ederiz bakalım artık inşallah sonucu güzel olur hepimizin adına rabbim kucaklarımızı boş birakmasin inşallahBen 18 Mart saat 12.00de oldum iğneyi.
İlk ilişki 19 Mart saat 00.00 (36 saat sonra)
Bana da sonrasında günaşırı demişti fakat ben bir sonraki günü de değerlendirdim.
Yani 20 Mart 00.00
21 mart boş gün
22 Mart, 24. Mart ilişki.
Ha ama sonuç ne olur onu bilemiyorum tabi
Bugün hayatım da ilk defa bu kadar agrılı regl oldum kemiklerim kırılıyor gibi hissettim bizde eşimle konuştuk artık zamana bırakıcam olmuyorsa da allahtanBi süre ara vermeyi düşünüyoruz yoksa her ay bu şekilde olunca insan daha çok üzülüyor
Ara ara çok sancı yapıyor ayakta duramayacak hale getiriyor sanırım iğnenin etkisidirBugün hayatım da ilk defa bu kadar agrılı regl oldum kemiklerim kırılıyor gibi hissettim bizde eşimle konuştuk artık zamana bırakıcam olmuyorsa da allahtan
Mrb ben de 25 Mart ta çatlatma iğnesi yapıldım ve bu benim ikinci denemem ilk vurulduğumda bende senin gibi çok şiddetli ağrı oldu ekstra kaşık bölgesinde sanıyordum böyle taş bağlamışlar yürüdükçe canımı fena yakıyordu doktora gittim o şikayet için kis oluşmu dediBenim ağrı baya şiddetli. yürümemi engelleyecek kadar. İlk sefer de çok şiddetliydi.
Benim daha önce hiç böyle olmadıAra ara çok sancı yapıyor ayakta duramayacak hale getiriyor sanırım iğnenin etkisidir
merhabaa verdiniz mi kan testiSelamm, 19 mart iğnemi oldu. Öncesinde gonal f kullandım. 1 nisan beta baktıracağımağrı sızı var mı?
Bende bu gün çatlama iğnesi vuruldum ve duphaston verdi ayrıcaMerhabaaa kızlar
Ben 18 martta ovitrelle yaptırdım yumurtam 18mmdi. Şuan beklemedeyim, beklenen adet tarihim 5/6 Nisan. Öncesinde femara kullandım bu arada.
Bu ay yaptıran benzer durumda olan varsa burda toplaşalım dedim :) bakalım olacak mı biraz heyecanlıym
Hadi bakalım güzel haberler alırız inş :)Bende bu gün çatlama iğnesi vuruldum ve duphaston verdi ayrıca
Kendim için umutlu değilim de inşallah sizlerin olurHadi bakalım güzel haberler alırız inş :)
Kız sen hala mı test yapmadın kalk test yap artık delircemHadi bakalım güzel haberler alırız inş :)
Yaaa pozitif görürsem yarını edemem ben kan vermek içinKız sen hala mı test yapmadın kalk test yap artık delircem
Takılıntılı insan bu kadar sabırlı olur muYaaa pozitif görürsem yarını edemem ben kan vermek içinhele silik falan çıktı ohooo yandım o zaman var mı yok mu uyduruyo muyum kimyasal mı falan filan.. takıntılı biriyim kendimi yer bitiririm
Yok valla yapmayacam gazlamayın beni hahahhsTakılıntılı insan bu kadar sabırlı olur mudelircem artık yap şu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?