- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
test yaptın mı son durumun nedir canımKızlar iyi akşamlar. 15 Mart'ta çatlatma iğnesi oldum. Çatlatma ignesinden bir gün önce yumurtalar 15.5 17.5 ve 17.8 mm idi. Çatlatma iğnesinin 13. Günü yani dün akşam test yaptım erken gebelik tertemiz negatifti gölge vs bile yok. Bugün yani çatlatma ignesinden 14 gün sonra sabahtan itibaren ara ara karnıma adet ağrısı gibi bir ağrı girip 5 saniye sonra kayboluyor gelen giden yok henüz. Normalde regl olmadan ağrım olmaz benim olmaya başladıktan sonra ağrım da baslar. Dün tamamen umudumu yitirmiştim. Ama bir gün boyunca ağrı gelip regl olmamak kafamı karıştırdı. Bu arada beklenen regl tarihime iğneyi yok sayarsak 4-5 gün var. Bu umut olabilir mi?
Bugün kaçıncı günün oldu kuzuBenim hiç göğüs hassasiyetim yok(bunu iyiye yormak istiyorum çünkü adetten önce oluyordu mutlaka) bir de birkaç günde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı sinir bozucu bi şekilde. Vücudumda farklı olarak bu iki şey var
İğne gününü saymadan 13Bugün kaçıncı günün oldu kuzu
Hala umut var canım inşallah güzel haberler alırsınİğne gününü saymadan 13
Amin inşallah, bakalım benim en net adet belirtim adet günü ya da bir gün öncesi başımın ağrımasıdırHala umut var canım inşallah güzel haberler alırsın
Canım dün sabah yani iğneden sonraki 15. Günde test yaptım tertemiz negatifti. Göğüslerim sis beyaz akıntım var onun dışında bişey yok. Geçen klomen kullandığımda da 17. Gün regl olmuştum bugün yapmam test 16. Gunum ondan dolayı.test yaptın mı son durumun nedir canım
Ben bugün tekrar test yaptım gene tek çizgi regl olmayı bekliyorumCanım dün sabah yani iğneden sonraki 15. Günde test yaptım tertemiz negatifti. Göğüslerim sis beyaz akıntım var onun dışında bişey yok. Geçen klomen kullandığımda da 17. Gün regl olmuştum bugün yapmam test 16. Gunum ondan dolayı.
Sen çatlatma iğnesini ne zaman yapmıştın canım. Valla bilmiyorum ki bende testi negatif görünce tamam yok diyorum. Sonra bişey oluyor yine bir umut Rabbim yardım etsin hepimizeBen bugün tekrar test yaptım gene tek çizgi regl olmayı bekliyorum
Bende 16 sında yaptırdım iğneyi yarın kan vermeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz insan öğrenmek istiyorBende 16 sında oldum 15 gun bugun ama kan vermeye korkuyorum negatıf cıkarsa akıntım sıfır ama baş ağrısı bel agrısı ve sıcak basmalarım cok var psikolojik mi bilmiyorum ama kanda veremıyorum negatıf yazısını gorursem diye gerci cuma gittim dahılıyeye hem değerlerime baktırayım hem beta baktırayım dedım doktor şaka gibi bakmamıs betaya tamam bakalımndedı bide tiroidlerim yukselmıs ilaç kullanıyorum 2-3 arasındayım genelde ilaçla anca duzene girdi ama baktırdıgomda 12 cıktı ipne etkisi olabılır mı dedım gebelıktese yukselıyormus herseyı ona baglayıp kendımı kandırıyorum ınsallah sonunda üzülmem Rabbim hepimizin gönlüne gore versın
15 mart canım valla iki kere negatif görünce artık umudum kalmadı olmadı bi kan vericem inşallah kist oluşmamıştırSen çatlatma iğnesini ne zaman yapmıştın canım. Valla bilmiyorum ki bende testi negatif görünce tamam yok diyorum. Sonra bişey oluyor yine bir umut Rabbim yardım etsin hepimize
Bence kan verme boşuna canım olunca bir kaç gün sonra idrarda da çıkıyor. Aynıymış tarihlerimiz. Ben yine test yaptım yine yok. Regl olunca doktora gidip kist olup olmadığına baktircam artık15 mart canım valla iki kere negatif görünce artık umudum kalmadı olmadı bi kan vericem inşallah kist oluşmamıştır
olmadı öyle yapıcam bekliycem canımBence kan verme boşuna canım olunca bir kaç gün sonra idrarda da çıkıyor. Aynıymış tarihlerimiz. Ben yine test yaptım yine yok. Regl olunca doktora gidip kist olup olmadığına baktircam artık
Ben şimdi verdim sonucları beklıyorumBende 16 sında yaptırdım iğneyi yarın kan vermeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz insan öğrenmek istiyor
Çıktı mı sonucunuzBen şimdi verdim sonucları beklıyorum
Sanırım regl oldumBen şimdi verdim sonucları beklıyorum
İnşalalh bende çok gecikme olmadan olurım 1.2 cıktı degerım negatıfSanırım regl oldum
1.2 negatıfÇıktı mı sonucunuz
Regl oldum insanın içini farklı bi his kaplıyorGünaydın kızlar nasılsınız ne durumdayızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?