- 22 Şubat 2022
- 452
- 185
- 53
- 35
- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
Bende adetin 5. Günü gideceğimmAdetin 4.günü ilaca başladım, 11.günü iğne oldum
Ay inşallah canimm inşallah bu sefer mutluluk gözyaşları olurCanım benimde bugün 14 günümdü tek çizgi çıktı sabah agrım vardı regl olacak gibi şuan agrı kesildi burda çok kişide negatif görüp pozitife dönen okudum regl olana kadar umudunuz kaybetme
Merhaba benimde cuma 13.gündü ve bende sizin gibi belirti yaşadım 2-3 gündür benimde beyaz akıntım var bilgisi olan yardımcı olabilir mi?Hanımlar bugün (cuma) iğnenin 12.günü benim iki gündür beyaz akıntım var. Birkaç saat önce de yine kasık batmalarım oldu. Bu arada iğneyi yaptığım zamanlarda hiç akıntım falan olmamıştı, acaba iyiye mi işaret kötüye mi sizce
Bence ver beta 5 te olsa cıkar adetınde duzenlıyse zaten olursun bugun ıdrarda cıkmayabılır zaten erken yanı az yukselmede cıkmaz16 martta ovitrella iğnesi yaptırdım reglim 29 mart gösteriyor fakat olmadım 11.gün çizgiler tamamen kayboldu. Şuan kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var 11.günden sonra beyaz akıntım var birde geceleri çok acıkıyorum. Bugün yani 30 mart 14.günüm sizce ne zaman kan vermeliyim ?
Bütün ovitrelle ile ilgili olan konuları sayfalarca okudum lütfen bilgilendirir misiniz
Bugün kahverengi gibi lekelenme olmuş peki bu normal miBence ver beta 5 te olsa cıkar adetınde duzenlıyse zaten olursun bugun ıdrarda cıkmayabılır zaten erken yanı az yukselmede cıkmaz
Hiçbir fikrim yok gebeliğin başında gelir mi adetiniz başlıcam olabilir mi yadaBugün kahverengi gibi lekelenme olmuş peki bu normal mi
Normalde direk regl olurum pembe kanama ile başlar ama pazartesiye kadar beklesemmi diye düşünüyorum kafam çok karışıkHiçbir fikrim yok gebeliğin başında gelir mi adetiniz başlıcam olabilir mi yada
Bekle olmazsan dorek kan ver çıkar zatenNormalde direk regl olurum pembe kanama ile başlar ama pazartesiye kadar beklesemmi diye düşünüyorum kafam çok karışık
Çok teşekkür ederim herşey içinBekle olmazsan dorek kan ver çıkar zaten
İnşallah kuzuAy inşallah canimm inşallah bu sefer mutluluk gözyaşları olur
Benim akıntı devam ediyor valla ben ümidi kesiyo gibiyim Regl olcam sanırımMerhaba benimde cuma 13.gündü ve bende sizin gibi belirti yaşadım 2-3 gündür benimde beyaz akıntım var bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Ne kadar var adetiniz geçtimiBenim akıntı devam ediyor valla ben ümidi kesiyo gibiyim Regl olcam sanırım
Yok bat 5-6 Nisan, çatlatma iğnesini 18 martta oldumNe kadar var adetiniz geçtimi
Benim de 14 gün tek çizgi çıktı hala regl olmadım ara ara sancı giriyor beyaz akıntım var çok az umudumu kaybetmek istemiyorum ama sanırım bende regl olcamYok bat 5-6 Nisan, çatlatma iğnesini 18 martta oldum
2 gün gecikme oldu bende ama ağrılar regl ağrısı gibi oluyor fakat gebeliğin ilk başındaki ağrı ve regl ağrısı hemen hemen aynıymış. Çok ümitlenmek istemiyorum ama hayırlısı olsun inşallah herkes için.yarında olmazsam pazartesi kan vereceğim daha net olsun kafamda sürekli düşünmeyeyim diyeBenim de 14 gün tek çizgi çıktı hala regl olmadım ara ara sancı giriyor beyaz akıntım var çok az umudumu kaybetmek istemiyorum ama sanırım bende regl olcam
Bende 16 sında oldum 15 gun bugun ama kan vermeye korkuyorum negatıf cıkarsa akıntım sıfır ama baş ağrısı bel agrısı ve sıcak basmalarım cok var psikolojik mi bilmiyorum ama kanda veremıyorum negatıf yazısını gorursem diye gerci cuma gittim dahılıyeye hem değerlerime baktırayım hem beta baktırayım dedım doktor şaka gibi bakmamıs betaya tamam bakalımndedı bide tiroidlerim yukselmıs ilaç kullanıyorum 2-3 arasındayım genelde ilaçla anca duzene girdi ama baktırdıgomda 12 cıktı ipne etkisi olabılır mı dedım gebelıktese yukselıyormus herseyı ona baglayıp kendımı kandırıyorum ınsallah sonunda üzülmem Rabbim hepimizin gönlüne gore versınYok bat 5-6 Nisan, çatlatma iğnesini 18 martta oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?