- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
13 Mart gece Ovitrelle oldum 15 martta aşılama oldum canım. 30 martta kan vereceğim bekliyorumMerhabaaa kızlar
Ben 18 martta ovitrelle yaptırdım yumurtam 18mmdi. Şuan beklemedeyim, beklenen adet tarihim 5/6 Nisan. Öncesinde femara kullandım bu arada.
Bu ay yaptıran benzer durumda olan varsa burda toplaşalım dedim :) bakalım olacak mı biraz heyecanlıym
Amiiin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz13 Mart gece Ovitrelle oldum 15 martta aşılama oldum canım. 30 martta kan vereceğim bekliyoruminşallah Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin şu mübarek ayda
Aynı şekildee. 2 seneye yakın korunduk. Ben nerden bileyim böyle olacağınıAynen bi de işten izin al git beni daha da yoruyor insanlara bi açıklama bile yapamıyorum, geçmiş olsun neyin var diyorlar önemli bişi yok yaaa kontrol diyorum djsjsj ben 2 sene kendim istemedim ha deyince oluyor gibi bir gaflete düşmüşüm de
Sizin çoğul gebelik olabilir o zamanBenmde 16 mmden bir sürü yumurtam oluştu klomen kullandım peşine ovitrelle çok agrım
Ben de aynı şekilde düşünüyorum bu arada ama doktorum sıkıştırıyor beni. İhmal etmeyin diyor sürekliİnşallah :) eğer olmazsa bir süre ara vereceğim sanırım şimdiden yorulmuş hissediyorum. Doktora gitsem aşılama yapalım diyecek ama bir süre dr yüzü göresim yok..
Klomenin işe yaramadığı durumlarda femara veriyorlarmış. Bir de öyle deniyorlarmış. Yumurtaların büyümesiyle ilgili sıkıntılarda tabii. Yumurta olgunlukları yerindeyse klomen ile 3-6 ay denedikten sonra aşılama dedi benim doktorum.Biz yeni adım attık tedaviye bende pcos var doktor Klomen ve iğneyle başlayalım bi bakalım dedi galiba sonra ki aşama aşılama bende hiç gitmek istemiyorum ama işte
Ben kesin yapacağım çünkü öncekinde 18 gün regl oldum hayatta bekleyememHanımlar günaydıniğneden 14 gün sonra test yapacak mısınız yoksa adet gecikmesini bekleyecek misinizzz
Benim yumurtalarım olgunlaşmıştı doktor şansın yüksek dedi ama tabiiki taktir Allah’ın hepimiz güzel haberler alırız umarımKlomenin işe yaramadığı durumlarda femara veriyorlarmış. Bir de öyle deniyorlarmış. Yumurtaların büyümesiyle ilgili sıkıntılarda tabii. Yumurta olgunlukları yerindeyse klomen ile 3-6 ay denedikten sonra aşılama dedi benim doktorum.
Annem dün kızım abartıyorsunuz artık hapşırmak gebelik belirtisi mi diyeceksin diye korkuyorum diyorKızlar geçen bir arkadaş gebelik belirtileri ile ilgili “büyük abdestimi yaparken ağrım oluyordu” gibi bir şey yazmıştı okudum ama kimdi hatırlamıyorum tabii. 2 gündür falan aynısı bende de oluyor ya, kasık batması gibi sıkıştırıyor gibi bir his. Valla normalde aklıma gelmezdi bu benim de o yorumu görünce yine kafamda deli sorular
Benimde iki üç gün önce boğazım agrimisti. Tarım kredi marketlerinde satılan zencefilli probolisli keçiboynuzu özü var. Onu iki üç kez içtim aralıklarla. Arkasından su vs. Gibi bişey içmedim iyi geldikızlar ben grip oldum yaa. İnternette bilgi kirliliği çok fazla. Boğaz ağrısına doğal bir yöntem var mı? Bu süreçte ilaç almak istemedim. Dr parol alabilirsin demişti ama aşırı sıkışmazsam almam
En iyisi bal zencefil zerdeçal bence şu durumdakızlar ben grip oldum yaa. İnternette bilgi kirliliği çok fazla. Boğaz ağrısına doğal bir yöntem var mı? Bu süreçte ilaç almak istemedim. Dr parol alabilirsin demişti ama aşırı sıkışmazsam almam
Ay vallahi ben öyle değildim aslında ama o yorumu hatırlayınca aaaa dedim kendimceAnnem dün kızım abartıyorsunuz artık hapşırmak gebelik belirtisi mi diyeceksin diye korkuyorum diyor
18 martta bende oldum çatlatma iğnesi 20 mart aşılamaydı bende çok yok kasık ağrısı bakalımAy vallahi ben öyle değildim aslında ama o yorumu hatırlayınca aaaa dedim kendimcebu arada bugün fazla kasık ağrım var bir iki saattir
Alerjim var propolise çok teşekkürlerBenimde iki üç gün önce boğazım agrimisti. Tarım kredi marketlerinde satılan zencefilli probolisli keçiboynuzu özü var. Onu iki üç kez içtim aralıklarla. Arkasından su vs. Gibi bişey içmedim iyi geldi
Çok teşekkürler inşallah geçerEn iyisi bal zencefil zerdeçal bence şu durumda
Kasık ağrısı bir geçiyor gibi oluyor bir çok şiddetleniyor. Ama şunu farkettim; ne kadar dinlenirsen o kadar ağrımıyor. Çok yürüyüp ya da arabada biraz sarsıntılı yolculuk yaparsam baya artıyor. Dizlerini karnına çek uzan baya iyi geliyorAy vallahi ben öyle değildim aslında ama o yorumu hatırlayınca aaaa dedim kendimcebu arada bugün fazla kasık ağrım var bir iki saattir
Aynı gün olmuşuz iğneyi ama biz ilişki ile denedik bakalım ben de beklemedeyim18 martta bende oldum çatlatma iğnesi 20 mart aşılamaydı bende çok yok kasık ağrısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?