- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.261
oldukta ama son ikide hep ikimiz variz yaw
hay ben bu connectinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn akslsknfcxcnmdfl;bm/fdmbcknvxcblscm.ascns clbas l,z\ca s kafayi yedirtti yaaaa.....yazamiyorum diye surada cildridimmmm...araplarin isi anca oyle sacma sapan.....eeee simdi kimse durduramazz beniii yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hay ben bu connectinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn akslsknfcxcnmdfl;bm/fdmbcknvxcblscm.ascns clbas l,z\ca s kafayi yedirtti yaaaa.....yazamiyorum diye surada cildridimmmm...araplarin isi anca oyle sacma sapan.....eeee simdi kimse durduramazz beniii yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biraz oyle oldu gecmısten suana geldıklerınde hemen arabaya atla canbonum
yoksa ıkımızıde yerler
hayalotum valaa bende kacmayi düsünüyom birazdan duyacam laflari biliyorum
wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww isteee kadro tamamammmm baslasinnnnnnnn gevezelikkkkkksen sus taaaaaaaaa gozlerin konussunnnn amaaa simdi sen sustaaa ellerin konussssunnnn kizlarr biz bir arada olsakkk nasill sohbet ederdikkk hahahaahah befbkd,vnp;sdv.vnzxlv,nvb cbxcv bxz,nc xbcvbc,vc ohh beee
meddcezırım hayalım scorpıonsum umudum gelınce ses verın bız benzın almaya gıtcez canbonumla
konususnnn hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmayaninnn kaynanasi 100 yil yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
konususnnn hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmayaninnn kaynanasi 100 yil yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiyim canbonum yemek yedimm koşa koşa geldimmm bu sefersen nasılsın
ellerine sağlık umudummmmmm ben de birazdan demlerimmmm boğazım çok acıyo bugün yaaa hasta olmasam barii:2:selam kızlar,. nabersiniz.. ben geldimm çayı demledim. az bakim dedimm
wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww isteee kadro tamamammmm baslasinnnnnnnn gevezelikkkkkksen sus taaaaaaaaa gozlerin konussunnnn amaaa simdi sen sustaaa ellerin konussssunnnn kizlarr biz bir arada olsakkk nasill sohbet ederdikkk hahahaahah befbkd,vnp;sdv.vnzxlv,nvb cbxcv bxz,nc xbcvbc,vc ohh beee
habibtem beni kimse tutamaz artikin
neguzel olurdu derken medd cezırımı beğen butonunda gordum:18::18::18::18:
kaçakhayal bın arabaya
süpürgene al benı ben heyecandan araba falan kullanamam
hayalimmmmmmmmmmmmmmmmm scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm medcezirimmmmmmmmmmmmmmmm bakkk kaynana 100 yil yasayacak haaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?