Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

rahat birakin yaaaa cocuklarin yaramazliklarini soracaklarrr ne olsunnn...degisik birsey duydularmiiiiiiii yaaa hoca hanimmm nasil yaptinizzz...bu velilerde birsey bilmiypr...cocuklar simden rusvetci anacimmm...

ya kuzum çok zor iş velilerle uğraşmak her kafadan bir ses yaaa... Adamın biriyle kavga etttim bugün, 1. sınıf çocuğunu almış gezmeye götürmüş 3 haftadır yok.. arıyorum arıyorum teli kapalı.. Bugün zorla teşrif etti beyefendi, çocuğunuz geri kaldı siizn yüzünüzden dedim bana kalkmış öğretmen değil misin öğret o zaman diyo.. Aptal şey yaa ben de suç ki senin çocuğunu senden çok düşünüyorum.. Bi ton laf saydı bana ayaküstü, bende seninle uğraşamıycam dedim aldığım gibi müdür yardımcısına götürdüm o da ağzının payını verdi

kızlar birazdan gelicem.. zaten kimseey laf yetistiremedim..esim içerde çay içiyo yalnız kalıd adamcağız.. beni çağırıyo..

sürekli koy hocammmmmmm topigimizin uguru olacak

umudum gülerken ağlattın beni yaaa
tam güle güle iniyodumki hurmalar ağlattı valla çok teşekkür ederim kuzum
allahım gonlunuzkeılerı en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah
bu hurmalar hepımızın uğuru olsun ınsallah bundan sonra
rabbım hepımıze bu hurmanın çekirdekleri gibi ailemize minik çekirdekçikler nasip etsinnn
hepınızı cok sevıyorummmmmm

Son düzenleme:
kıyamam ben sana kuzum ya sen ustesınden gelırsın bıtanem uzulme bızde senı cok ozledıkk.rabbım kolaylık versın inşallah

Sagolun canlarımmmidare ediyorum iste islerlebu arada benim kaynanam cok iyidir 100 yıl yasasın vallahi kabulumbu saat olmuş eve gidemedim yemeği yapmış bekliyor beniher isime koşuyor sagolsunvallahi yemek yapmayı unutacağım nerdeyse sizler ne yapıyorsunuz

nooolur söyleyinnnnn valla kafam 1 milyon bugün, kendini bilmez insanlar yüzünden.. Moralim çok bozuk yaa o yüzden anlayamıyorum yada gözden kaçrıyorum sanırım yazdıkalrınızııı:26:

meddcezirim valala önemli bisey degil hayalotumla birbirimize takiliyozhani biz hizlandikya simdi kizlar kizacak dedik..hayalotum meddcezirimiz yetisti dedikizarsin diye korktuk bizde bu ne hiz dersin diye

hayalim kaynanasini seviyo yasasin diyo

kusum ağlaman için yapmadım ki ben onu yaa.. sana biraz olsun moral olsun diye yapmak istedim..amin cnm amin insaAllahh biz de seni çok seviyoruzz balım benimm
geliyom kaçmayın bi yere

Son düzenleme:
meddcezirim valala önemli bisey degil hayalotumla birbirimize takiliyozhani biz hizlandikya simdi kizlar kizacak dedik..hayalotum meddcezirimiz yetisti dedikizarsin diye korktuk bizde bu ne hiz dersin diye

hızlanın kuzummmm ne kızması,aksine mutlu olurum vallaaaa :

nooolur söyleyinnnnn valla kafam 1 milyon bugün, kendini bilmez insanlar yüzünden.. Moralim çok bozuk yaa o yüzden anlayamıyorum yada gözden kaçrıyorum sanırım yazdıkalrınızııı:26:
kaçakhayalimin dedıklerıne katılıyorum doğrudur öğretmenim
melek kaynana mıinanımmı napsam kaynanama okutmam lazım
kusum ağlaman için yapmadım ki ben onu yaa.. sana biraz olsun moral olsun diye yapmak istedim..amin cnm amin insaAllahh biz de seni çok seviyoruzz balım benimm
geliyom kaçmayın bi yere

kuzum bırden boşaldım ama sevıncten sanırım
hayalot aklı ıste duygulandım ıste hurmaları nebılım bana yazınca hey allahım yarabbım yengeç burcunun nedır bu duygusallıgı
saol umudum hepımızın çekirdekçileri şans getırcek onlar bize rabbımın ıznıyle

hayalotum hayalimin kaynanasi hemide melekmiymisgözlerimi böyle acmaktan bi hal oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…