- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.301
rahat birakin yaaaa cocuklarin yaramazliklarini soracaklarrr ne olsunnn...degisik birsey duydularmiiiiiiii yaaa hoca hanimmm nasil yaptinizzz...bu velilerde birsey bilmiypr...cocuklar simden rusvetci anacimmm...
dokunma dokunma benım gonul yarama dokunma doktorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hocam mmmmmmmmmmmmasalalh rabbim hayailrar cikarsin insalalah
kimin topiginde hurmasi var hemide iki cekirdekli
Eki Görüntüle 593913 şimdiii bu hurma yine niye geldi diyeceksinizz
bu hurmaları da, Rabbim kabul eylesin insaAllah..ayalotumm için ekledimm.. u hurmalar da, hayalotumun uğuru olsun, e Rabbim hayırlısınla, tez zamanda, hayalotumunda kırmızıları düzenli bir sekilde gelmesi için dua da bulunmak istedimm..
eğer balım yalnıs bise yaptımsa, affolaaseni seviyorum kuzumm..
hayaloottt... :124: sen bizimm.. :124: herseyimizsinn..:124:
hiç bişeyyyynasılsıın meddcezırımm
canim benim, yerim seni
hocan sevsin seni evladımmgel bakim sen buraya yamacımaa
hemide iki çekirdekli he, Allah napmasın seni emi
Eki Görüntüle 593913 şimdiii bu hurma yine niye geldi diyeceksinizz
bu hurmaları da, Rabbim kabul eylesin insaAllah..ayalotumm için ekledimm.. u hurmalar da, hayalotumun uğuru olsun, e Rabbim hayırlısınla, tez zamanda, hayalotumunda kırmızıları düzenli bir sekilde gelmesi için dua da bulunmak istedimm..
eğer balım yalnıs bise yaptımsa, affolaaseni seviyorum kuzumm..
hayaloottt... :124: sen bizimm.. :124: herseyimizsinn..:124:
kıyamam ben sana kuzum yasen ustesınden gelırsın bıtanem uzulme bızde senı cok ozledıkk.rabbım kolaylık versın inşallah
iyiyizzz habibtem sen nasilsin...bizde seni cok ozledimkkkk hosgeldinn canim...
son gunlerde bende kaynanaya gicik oldummmmm simdilik araniza alin benii....bizim esasoglanla isbirlikci olmusss ben yapacagimi bilirim sizeeeeeee korkun bendennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nooolur söyleyinnnnn valla kafam 1 milyon bugün, kendini bilmez insanlar yüzünden.. Moralim çok bozuk yaa o yüzden anlayamıyorum yada gözden kaçrıyorum sanırım yazdıkalrınızııı:26:
hayalim kaynanasini seviyo yasasin diyoSagolun canlarımmmidare ediyorum iste islerle bu arada benim kaynanam cok iyidir 100 yıl yasasın vallahi kabulum bu saat olmuş eve gidemedim yemeği yapmış bekliyor beni her isime koşuyor sagolsun vallahi yemek yapmayı unutacağım nerdeyse sizler ne yapıyorsunuz
kızlar birazdan gelicem.. zaten kimseey laf yetistiremedim..esim içerde çay içiyo yalnız kalıd adamcağız.. beni çağırıyo..
umudum gülerken ağlattın beni yaaa
tam güle güle iniyodumki hurmalar ağlattı valla çok teşekkür ederim kuzum
allahım gonlunuzkeılerı en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah
bu hurmalar hepımızın uğuru olsun ınsallah bundan sonra
rabbım hepımıze bu hurmanın çekirdekleri gibi ailemize minik çekirdekçikler nasip etsinnn
hepınızı cok sevıyorummmmmm
Kim onlar balimnooolur söyleyinnnnn valla kafam 1 milyon bugün, kendini bilmez insanlar yüzünden.. Moralim çok bozuk yaa o yüzden anlayamıyorum yada gözden kaçrıyorum sanırım yazdıkalrınızııı:26:
meddcezirim valala önemli bisey degil hayalotumla birbirimize takiliyozhani biz hizlandikya simdi kizlar kizacak dedik..hayalotum meddcezirimiz yetisti dedi kizarsin diye korktuk bizde bu ne hiz dersin diye
hızlanın kuzummmm ne kızması,aksine mutlu olurum vallaaaa :
kaçakhayalimin dedıklerıne katılıyorum doğrudur öğretmenimnooolur söyleyinnnnn valla kafam 1 milyon bugün, kendini bilmez insanlar yüzünden.. Moralim çok bozuk yaa o yüzden anlayamıyorum yada gözden kaçrıyorum sanırım yazdıkalrınızııı:26:
melek kaynana mıSagolun canlarımmmidare ediyorum iste islerle bu arada benim kaynanam cok iyidir 100 yıl yasasın vallahi kabulum bu saat olmuş eve gidemedim yemeği yapmış bekliyor beni her isime koşuyor sagolsun vallahi yemek yapmayı unutacağım nerdeyse sizler ne yapıyorsunuz
kusum ağlaman için yapmadım ki ben onu yaa..sana biraz olsun moral olsun diye yapmak istedim.. amin cnm amin insaAllahh biz de seni çok seviyoruzz balım benimm
geliyom kaçmayın bi yere
hızlanın kuzummmm ne kızması,aksine mutlu olurum vallaaaa :
kaçakhayalimin dedıklerıne katılıyorum doğrudur öğretmenim
melek kaynana mıinanımmı napsam kaynanama okutmam lazım
kuzum bırden boşaldım ama sevıncten sanırım
hayalot aklı ıste duygulandım ıste hurmaları nebılım bana yazıncahey allahım yarabbım yengeç burcunun nedır bu duygusallıgı
saol umudum hepımızın çekirdekçileri şans getırcek onlar bize rabbımın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?