Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

napıyosunuz kızlar
bugün çarşıya gttm bişeyler aldım ev için kendime pınar altuğun küpesinden aldım
ama kendmi cok çirkin hissediyorum ya bi sorun var bende saçımı düzleştiremedim diye galiba:26:
cokda başım ağrıdı halada ağrıyo yumurtlama günümdeyim cok sıkı çalışıyorum sonucu görecez

canimmm eminimki coktatli ve guzelsin kendini sakin oyle dusunme...hadi bakalim kolay gelsinnn sana esin seni her halinle seviyordur cok kafana takma bitanemm

canimmm eminimki coktatli ve guzelsin kendini sakin oyle dusunme...hadi bakalim kolay gelsinnn sana esin seni her halinle seviyordur cok kafana takma bitanemm
valla mutevazi olamıycam güzelim sokakta her bakanın bi daha bakabilceği kadar güzelim ama kendimi iyi hissetmiyorum nedense uzun zamandırda bakım yok makyaj yok makyajsız halıme alıştım makyajla bi tuhafıma gidiyo heralde
cok kendimi övdüm ama neyse
sen napıyosun canım hamilelik nasıl gidiyo

eeee guzele bakmak sevaptirr canim benimmmm...allah esirgesin seni...bu arada evine yerlesmiissin hayirlisiyla oturursunuz canim..allahim evinizdeki mutlulugu neseyi eksik etmesin..en kisa zamanda evinizi senlendirecek bir bebis gelir o zaman tam olur...suan iyi gidiyor hafif bulantilarim basladi...ama hala inanmiyorum hamile gibi degilim yani ama kocami deli edecem and icmistim...

sağol canım abarttım heralde ama neyse ben dünyanın en güzel karısıyam
ayy bulantı deme cok fena bilirim 1 hafta sürer benm bulantım 1 haftada 3 4 kilo veririm cok şiddetli oluyo ama 1 haftanın sonunda yediğim yemekleri ben bilirim
bulantı iyi bişey aslında bebeğin senle olduğunu hatırlatıyo sana doktora gittinmi keseyi görmeye
deli et kız hakkın valla bende cinsiyeti öğrenince söylemycem kudurtcam tabi çenemi tutabilirsem

hayirlisi allahimmm bebegimi bana bagislasin...keseyi 8 ocakta gomryee gidecezz allah kismet ederse...vallahiiii elimden gelen her deliligi yapacammmmm...az cektirmedi banaaaa

ne güzel olurdu habıbtem ya bebek hayallerımden sonra ılk sırada bu gelıyo valla
habibteeeennnn yesinnnn seniiiii canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmm canbonummmm bonibonummmmm

hadi inşallah gümüşümmmmmm sen güzelsindir benim canbonlarım hem gonlu güzel hem kendılerı
hayirlisi allahimmm bebegimi bana bagislasin...keseyi 8 ocakta gomryee gidecezz allah kismet ederse...vallahiiii elimden gelen her deliligi yapacammmmm...az cektirmedi banaaaa

amınnn bıtanem rabbım meleklernızı sızlere bagıslasın ınşallahçektir habıbtem çektir kız benım yumurtam varkene neler yapıyodum adama bıde hamıle olsam vay halıne

kızlar çok başım ağrıyoooooooakşam gelmeye çalışıcam yanınızaaa..şimdi geçmişi okumaya çalışayım birazzz:26::26:

aynen katılıyorummmmhabıbtelerın habıbtesııı

hoşgeldinnnn
bende sımdı koydum ocağa pişiyolarrr

hoşbuldum şekerim, yemeğimi yedim geri geldimm nasılsın hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oyyyyyyyy ben sana kurban olurum kuzummmmmmmmmmm, hala içim içime sığmıyor HEPİMİZE IŞIK OLDUN HABİBTEMMMM
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
inşallaaahh arkadandan bizde teker teker hamiş oluruz kuzummmm

iyiyim canbonum yemek yedimm koşa koşa geldimmm bu sefersen nasılsın

selam kızlar,. nabersiniz.. ben geldimm çayı demledim. az bakim dedimm

çıtırlarım bende çıkıyorum çok kötü oldum öksürük bogduu yatıcam az hepinizi öpüyorum ALLAHIMA emanetsiniz:2::2::2:bende yasağımın süpürgeyi emanet alim bari daha hızlı giderim

ahanda bi ırsız daha ciktine bu süpürgemin cektigicanim süprgemyatamin bas ucuna sakliycam bundan sonra olmadi yatamin icinede alirim

Son düzenleme:
gönlumuzun hocasi olmussun canim senin hocalik öyle kolay kolay bitecek hocalik degil

ben geldim sen gidiyorsunnnn iyi öyle olsunnnnn sonra görusemiyoruz deme bana öpuldun sekerrr hocaaa

ya napim, esim geliyodu o anda, mtfağa geçmem gerekiyordu.. o yüzden.. yoksa kimse tutamaz beni içerdee

selam kızlar,. nabersiniz.. ben geldimm çayı demledim. az bakim dedimm

az bakma umudum
çağır bakım şu eniştemi pc ye yazdıklarımı hele bi okuyversın

öhe öhe eniştebey ben hayalot umudumun ballı balı duydunmu bakem sen beni
bizumudumun süreklı bu topıkte kalmasını ıstıyoruz doyamıyoruz ona lütfen sen çayını iç tvni izle
yoksa kkdan cıkamassın
eger melek enişte olmak ıstıyosan umudum burda kalacak
saygılarımmla
arz ederım

Son düzenleme:
ayyy tamm mahalle teyzesi tiplemeleriiii..kızzz bunlar senin arkandan da geçen hayalota gittiydikk şöyleydi böyleydi diyivermesinlerrrrryolarım vallaha onlarıııı
8scorpions balımm sende hggeçmişemi daldın gülüm
kuzum yolda bakayım dedim ama otobüste rahat olmuyo biliyon muuuuuo yüzden yazamadımmmmm
kız sende çok hamaratsın karılar seni bulmuş bırakır mııııııama istersen onlar varken sen beni bi çağır bak nasıl kaçıyolarrrr..bi daha da gelmezler heeeee
özlettin kendini cnmmm..hiç olmaz sa arada selam verr yahuuubiz seni seviyoruz zaten tatlımmm

kız bu yastan sonra zar zor bi hocalık bulmuşumm.. onuda sen yersen elimde bise kalmaz, kuru muru bi umut olurum anca benn
anammmm umut hoca olmuşşşşşşşşşşşşşşşş
yaw bu habbite loori ne zaman gelecek cok özledim mesaj kutusuda dolu mesajda atamiyoruminsallah hamileyim haberiyle gelir...
bende looriyi özledimmm..tr den dönmedi heraldeee..eee laylam nerelerde ki aceppp belki o konuşuyordurrrr:26:
inş canım benim rabbim hepimize göstersin inş,hepimiz sevinç gözyaşları dökelim

bizi bırakma katremmmm..valla biz kararlıyız bu topik hiççç kapanmayacakkkkmedd ciğim adını değiştirir ilerde hepğimiz doğurmuş falan oluruzz..ohh bebişli bebişliii
katrem bende bi cikim agrilarim basladi:26: galiba icerdeki kan parcalari sökülüyo igne olmustum zaten kasilma olup disari ciksinlar diyeyatimda belki agrilar hafifleröptüm seni kendine iyi bak
ayy kuzumm tez zamanda geçer inşallahh canım dünürüm benimmmmm

yaw ben niye düsünemedim bunlari hic:84::84::84::84:tamamm yavrulamizin resimlerini görürüz diye düsündüm ama bu kadar ayrintili düsünmemistim

hayalotum valla hayal gücüne oha falan oldum heeeeee
kız ne güzel yazmışsın hikayeyiiiii
okurken koptummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…