- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.221
napıyosunuz kızlar
bugün çarşıya gttm bişeyler aldım ev için kendime pınar altuğun küpesinden aldım
ama kendmi cok çirkin hissediyorum ya bi sorun var bende saçımı düzleştiremedim diye galiba:26:
cokda başım ağrıdı halada ağrıyo yumurtlama günümdeyim cok sıkı çalışıyorum sonucu görecez
valla mutevazi olamıycam güzelim sokakta her bakanın bi daha bakabilceği kadar güzelim ama kendimi iyi hissetmiyorum nedense uzun zamandırda bakım yok makyaj yok makyajsız halıme alıştım makyajla bi tuhafıma gidiyo heraldecanimmm eminimki coktatli ve guzelsin kendini sakin oyle dusunme...hadi bakalim kolay gelsinnn sanaesin seni her halinle seviyordur cok kafana takma bitanemm
valla mutevazi olamıycam güzelim sokakta her bakanın bi daha bakabilceği kadar güzelim ama kendimi iyi hissetmiyorum nedense uzun zamandırda bakım yok makyaj yok makyajsız halıme alıştım makyajla bi tuhafıma gidiyo heralde
cok kendimi övdüm ama neyse
sen napıyosun canım hamilelik nasıl gidiyo
sağol canım abarttım heralde ama neyse ben dünyanın en güzel karısıyameeee guzele bakmak sevaptirr canim benimmmm...allah esirgesin seni...bu arada evine yerlesmiissin hayirlisiyla oturursunuz canim..allahim evinizdeki mutlulugu neseyi eksik etmesin..en kisa zamanda evinizi senlendirecek bir bebis gelir o zaman tam olur...suan iyi gidiyor hafif bulantilarim basladi...ama hala inanmiyorum hamile gibi degilim yani ama kocami deli edecem and icmistim...
sağol canım abarttım heralde ama neyse ben dünyanın en güzel karısıyam
ayy bulantı deme cok fena bilirim 1 hafta sürer benm bulantım 1 haftada 3 4 kilo veririm cok şiddetli oluyo ama 1 haftanın sonunda yediğim yemekleri ben bilirim
bulantı iyi bişey aslında bebeğin senle olduğunu hatırlatıyo sana doktora gittinmi keseyi görmeye
deli et kız hakkın valla bende cinsiyeti öğrenince söylemycem kudurtcam tabi çenemi tutabilirsem
ne güzel olurdu habıbtem ya bebek hayallerımden sonra ılk sırada bu gelıyo vallavallahiiiii bende dun buyuk tencere sarma sardimmmm...sandimki hepsini yiyecemmm o kadar canim cekti ama birkac tane yedim sadecemeyhane pilavi yaptim abbaganuuccc gelin birlikte yiyelimmm habibtelerrrrr...ay kessskeeee yakin olsak eslerimiz gelse birlikte yemek yesek herkes birseyler getirseee....ayyy hayali bile heyecan verici
habibteeeennnn yesinnnn seniiiii canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmm canbonummmm bonibonummmmm
hadi inşallah gümüşümmmmmmnapıyosunuz kızlar
bugün çarşıya gttm bişeyler aldım ev için kendime pınar altuğun küpesinden aldım
ama kendmi cok çirkin hissediyorum ya bi sorun var bende saçımı düzleştiremedim diye galiba:26:
cokda başım ağrıdı halada ağrıyo yumurtlama günümdeyim cok sıkı çalışıyorum sonucu görecez
hayirlisi allahimmm bebegimi bana bagislasin...keseyi 8 ocakta gomryee gidecezz allah kismet ederse...vallahiiii elimden gelen her deliligi yapacammmmm...az cektirmedi banaaaa
kızlar çok başım ağrıyoooooooakşam gelmeye çalışıcam yanınızaaa..şimdi geçmişi okumaya çalışayım birazzz:26::26:
aynen katılıyorummmmhabıbtelerın habıbtesııı
hoşgeldinnnn
bende sımdı koydum ocağa pişiyolarrr
kurban olurum sanaaa habibtemmmmm...mesaj attim canimmmm geldimi sanaaa...vallahi ailemden sonraaa mutlulugu siizinle paylasmak icin can atiyordumm...ve buir baktim vinn bitmiss...hemen kontur aldim haber verdim...sizinle olmak cok guzell iyiki tanimisim sizi yaaa...
hoşbuldum şekerim, yemeğimi yedim geri geldimmnasılsın hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oyyyyyyyy ben sana kurban olurum kuzummmmmmmmmmm, hala içim içime sığmıyor HEPİMİZE IŞIK OLDUN HABİBTEMMMM
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
inşallaaahh arkadandan bizde teker teker hamiş oluruz kuzummmm
aradan topige sivisim yemekten önce
çıtırlarım bende çıkıyorum çok kötü oldum öksürük bogduu yatıcam az hepinizi öpüyorum ALLAHIMA emanetsiniz:2::2::2: bende yasağımın süpürgeyi emanet alim bari daha hızlı giderim
gönlumuzun hocasi olmussun canim senin hocalik öyle kolay kolay bitecek hocalik degil
ben geldim sen gidiyorsunnnn iyi öyle olsunnnnn sonra görusemiyoruz deme banaöpuldun sekerrr hocaaa
sen gel benım yerme otur ben yer bulurum kendıme
selam kızlar,. nabersiniz.. ben geldimm çayı demledim. az bakim dedimm
ayyy tamm mahalle teyzesi tiplemeleriiii..kızzz bunlar senin arkandan da geçen hayalota gittiydikk şöyleydi böyleydi diyivermesinlerrrrrbunlar yemeğe gelmez bıtanem kocaları evde ya akşam..kaldığım yerı sevıyorum eglencelı bıyer
ama içlerinde olunca bazen dıyorum ya konusuyolar konusuyolar hepsi kendı dertlerını anlatıp duruyo kımı geınını kımı kızını kımı oglunu
ben ağzımı bıle acamıyom bıde dedıkoduları var aaaaa ayse doğum yapmış Mehmet karısını aldatmış selmanın cocugumu olmuyomus
böyle kalıyorum kal gelıyo bana
kuzum yolda bakayım dedim ama otobüste rahat olmuyo biliyon muuuuu8scorpions balımm sende hggeçmişemi daldın gülüm
kız sende çok hamaratsın karılar seni bulmuş bırakır mııııııbende ıyıyım bıtanem mıdem bulanıyo bıraz dakka bası bırılerı gelıyo
onlara bısey çıkartırken 7 24 caydı kahveydı içim dışıma cıktı.
ya işin kotusu bebegım olduğunda ne kkya gırebılcem ne bebegımle başbaşa kalabılcem
onun dışında ıyıyım kkdayım mutluyummmmmmmmmmmmmm
özlettin kendini cnmmm..hiç olmaz sa arada selam verr yahuuuben yaziyorumda canim sitede bugun sorunmu var neee donup duruyor gitmedi diger msjlarim canim benim senden baska kimse söylemedi özledigini Umutcugumda sitem etti gitti anlamadim ben niye bu kadar alingan oldun bugun beni sevin cok ihtiyacim varr
anammmm umut hoca olmuşşşşşşşşşşşşşşşş
kız bu yastan sonra zar zor bi hocalık bulmuşumm.. onuda sen yersen elimde bise kalmaz, kuru muru bi umut olurum anca benn
bende looriyi özledimmm..tr den dönmedi heraldeee..eee laylam nerelerde ki aceppp belki o konuşuyordurrrr:26:yaw bu habbite loori ne zaman gelecek cok özledimmesaj kutusuda dolu mesajda atamiyorum insallah hamileyim haberiyle gelir...
inş canım benim rabbim hepimize göstersin inş,hepimiz sevinç gözyaşları dökelim
bizi bırakma katremmmm..valla biz kararlıyız bu topik hiççç kapanmayacakkkkyok kaçmam dye düşünüyorum,işyerinden falan girmeye çalışırım benhamilelik belirtileri için girmiştim siteye ama amacını aştı benim için artık çünkü sohbet hoşuma gitti acık acık herseyi konuşabiliyosun herkes anlayışlı,kimse kimseyi kırmak istemiyo, dışarda kurulmak istenipde yapılamayan arkadaşlıklar dostluklar var burda oyüzden inş daha uzun seneler koparmayız bağları inş ve bebeklerimizin resimlerini de paylaşırız burdan
ayy kuzumm tez zamanda geçer inşallahh canım dünürüm benimmmmmkatrem bende bi cikim agrilarim basladi:26: galiba icerdeki kan parcalari sökülüyo igne olmustum zaten kasilma olup disari ciksinlar diyeyatimda belki agrilar hafifler öptüm seni kendine iyi bak
yaw ben niye düsünemedim bunlari hic:84::84::84::84:tamamm yavrulamizin resimlerini görürüz diye düsündüm ama bu kadar ayrintili düsünmemistim
bende nefretle kınıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
şimdik hepimiz hamıle kalcaz ya bızımkıler dogcak yurucek başlıcaz artıkın ay benım cocugum cok yaramaz ay benımkı cok uslu ay benımkı cok akıllı cok zekı
sonra umudum gelcek evımde kırılmadık esya kalmadı bu veledın yuzunden dıcekkk bu seferde bu yuzden kk kıtlencek yıne
sonra burda boy boy bebeklerımızın resımlerı sergılancek ınsallahhh
meddcezerım dıcekkı okulda cocuk evde cocuk allahım yardım et dıye cıglık atcak
suedam selencelkı dertsız basımıza dert aldık hey allahım dıceklerbıde hnkcık vardı oda ıkıncıyı dusunuyodu
katremı asetonumu habıbtemı bebekımı aybıshımı kısaca hamıslerı dogumda gormek ısterdım
çok komık olucaz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?