- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.501
konusuyom ya hayalotumm
Rachid Taha 'nın o sarkısını indirdim de,. onu tele aktardım.. o çalıyo smdi zil sesi:
hurmalı topikk.. hay ben seni seviim emii, tutmayın yicem hayalotumu, gözüme kestirdim en sonundaa
canım gelıcektın ama canın sıkkındı nasıl oldunkı acep:26::26::26:
burdayim canim benim korkmayin dusmedim hic bir yere..
hahahah bilirim canim o sozuuuudusmedim saglam leptobum.
biseyi mi vardı thb83 ün :26:
ben çok takip edemedim sizleri son zamanda, maalesef sayfalar geç açıldı sinir etti benii
yav umudum alemsın ya
umudum bu hurma çekirdekleri uğruna 30 gun boyunca çalışma yapsak nasıl oluracaba sonucunda boylemı oluruz yoksam boylemı
yap kuzum, niyetimiz belli, Rabbim kabul eylesin insaAllah, yapılıpta kabul olunan dualar hürmetine
artık ay sonu ne sekle girdiğini dersin bida
hay allah ne tatlıymışım ben yahu
önüne gelen beni yiyor
yıyın benı yıyın benı
canbonum galıba batından dolayı stres yaptı kendıne canı sıkkındı umudum
konuşamadan cıktı hemen gelıcem dedı ama uyuya kaldı herjhalde
Canim birsey soracam duvar kagitlari pahali mi turkiyede `? biliyorsan ne kadar?
yaw yapamıyoz umudum benımkının daha sımdıden tıpı böyle oldu
kolay degıl 2 gun ustuste olunca adam 28 gunu dusunemıyo garıbım
sanırım 14 güne dusecezbunada sukur bulamayanlarda var ..şu tatlıları stoklayayaım ben yıne
bu aksam, iki tane kızçe de beni gözüne kestirmislerdi, az daha yiceklerdi. zor kaçtım ellerinrden
inşallahhmm.. insaAllah atlatır güzelce.. :26:
kizlarrrrr ne yapiyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cildirdim suradaaa yaaaa...baglanti gittti gelirmisonunda yere attim vini kendine geldi sanirim siddeti seviyorrr
kız yazık adama beee
e ben sana bosuna yazmadım hayalotum.....
çalıs hayalot çalıss ...
sen tatlıları hazır et kusum.. nolur nolmazz
valla gecen gun gözüme carpmıstı bıyerde 70 tl ıdı bı topu galıba kaç metre var ıcınde bılmıyorum ama %20de ındırım vardı ..tabı kalıtesıne gore degısıyodur canbonum .evemı yapcanız
kizlarrrrr ne yapiyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cildirdim suradaaa yaaaa...baglanti gittti gelirmisonunda yere attim vini kendine geldi sanirim siddeti seviyorrr
cok istiyorum canimda, hele bi tasinalim ondan sonra dusunuyorum , simd degmez yapmaya tasinmayi dusunurken ,, esim diyor internetten bir yatak odasi model beyen ona gore dose evini diyor bende onlara bakiyom birsey bulamadim haa..
eee ben bal sen kaymak olunca cok zor umudum cokkk
inşallah
bende pc bozdum yınene çok benziyoruz senle habıbtem
napam gonzalezım
yaw yumurtasız bı deli varmıdır benım gıbı acaba bu pkolular nasıl hamıle kalıyolar acep:44::44::44:
çok zor hayalotumm çok zorr..
birazdan pc yi esime devredeceğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?