Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

haalotum nasi yazdin bunlariokuyamadim ama begendim sen yazdiysan iyi ve doru biseyler yazmisindir
anammm çenesi düşük gelinnnnnnnnnn
allaalal scorpionsum mu carsambalari burda olmazdi bugün hep aktif

sülümani terketti galiba bize döndü

yokkk şu anki halimi anlatayımm..salonda tekli koltuta yayıldım.ayaklarımı pufa uzattım..laptop koltuğun kolçağında duruyo..kucağıma almama neme lazımmmm..televizyonda da sülüman açıkkk

beni coktan gecti hayalotumyani yine sülümandan ayrilmadinhürreme diyecem seni

doğru buda bi ihtimallllllllllll

bak .. sen orda.. ben burda...
bende içmeye basladım bu ay hayıt suyu ama benim ki ..

bunu içen kisilerin topiğinde okudum, sisenin yarısına geldiğinde hamile olduğunu öğrenmis..
bnde diyorum ki... sisenin dibini bulurummm hahhahaha
artık sisenin dibini bulduğumda, bi yerler de sızmasam iyidir

Son düzenleme:
linki at dinleyelimmm tatlimmmmmmmmmmmm o zaman anlarim ne demek istedigini belkide anlyamammm

ya kusum link atmak sakıncalı olmuyor mu.. aklıma geldi de.. o yüzden koymadım, sadece ismini koydumm.. :26:
bu msja da anca yarımsaat sonra cvplarım heralde.. pc tıkandı. itele itele anca bu kadar oluyo.. kastı kaldı..

ya kapatıp açacam, yada böyle krizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
mscorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hic sevemedimmm sulumaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bir ferhundemizzz eksiktiii dizideeee tum cadilarrr toplandiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...allahimmm sulumani korusunnnnnn

canlarım ben çıkıyom artık yatayım bennnn..öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz
az konuşun da sabah rahat okuyayım anacımmmmmmmmmmm

heh .. geldim kızçelerimm ..
pc yeniden baslattım.. anca sayflar açılır. simdi yetisirim hızınıza.. hızlı gonzaleslerim benimm
bu arada. sarkıyı tam koyayım .. bunu alın dinleyinn.
[h=1]Rachid Taha - Ya Rayah (Spanish Sub)[/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…