- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.541
dualarım senınle kuzum allaha emanet ol yıne gelll canbonummm
gecmis olsun bitanemmm cok sukur sana birsey olmamiss...cana gelen mala gelsinn...canin sagolsunnn habibte,,.,,allahim en kisa zamandaaa bebisini sana gonderir insss
ah balım annemde bana öle dedi onlar bana yapmadıgını koymadı aman kızım hizmetini esirgemenoldu esirgemedik olan bana olduu sıkıntıdan göğsümden kitle aldırdım aman balım yavaş yavaş azalt birden kes,lmez tab,kide gelen boş oturmaz ama sen fazla yüz verme eşinin dedgi gibi tatlım ki,mse anlamıyo
inş canım dualarımız seninle RABBİM gönlüne göre verir inş
Allah razi olsun Alppinim evet sukur birsey olmadi insallah canim yaa insallah suan öyle karmasik duygular icindeyikmi anlatamam yarin ola hayr ola heyecandanmi yada korkudanmi bilemiyorum ama cok fazla uykum olmasina ragmen uyuyamiyorum insallah Rabbim isteyen butun kullarina o guzelligi nasip eder
Rabbim tez zamanda sifa versin insallah canim kendine iyi bakkkkkkk ve sagligina hemencecik kavusçıtırlarım bende çıkıyorum çok kötü oldum öksürük bogduu yatıcam az hepinizi öpüyorum ALLAHIMA emanetsiniz:2::2::2: bende yasağımın süpürgeyi emanet alim bari daha hızlı giderim
amin canimmm amin...yarin ne olacak ben kacirmisim canimmmm
Bugun benim BAT gunumdu olmadim canim yarinida atlatirsam cok rahat edecegim aslinda ayin 1 benim batimdi ama ben ne olur ne olmaz diye 2si diye yazdim o yuzden yarinida sabirsizlikla bekliyorumm
Alppinim senin söyleyebilecegin buyuk bir belirti varmiydiii
ins habibtem kiyi haberlerle gelirsinnn..varmi belirtiler peki?
Valla canim suan ne desem yalan olur arada sol kasigima batmalar oluyor birde belim agriyor akinti olarakta nasil desem normal akinti gibi degilde tuvalete gittigimide degisik kati kivamda bir akinti geliyor ama herzaman degil bilmiyorumki yine umutlanmak istemiyorum ve bu ay benim simdiye kadar gecirdigim en umutsuz aydi hayirlisi bakalim yarinda bekleyecegim sonraki gun test yapacagim hayal kirikligina ugramak istemiyorumm
canim benimmm kasiklarim cok agirdi benim yumurtalar sag tarafta 2 tane vardi...sag tarafim cok agiriyordu birden geliyordu agrimmm..gogus agirisi ve idrara cok cikiyordum...idrar rengimmm cok acikti...gogus uclarim cok acidi...adet olunca bu sekilde agirmazdi...tabiki beklemiyordumm...ama oldu hayirlisiiyla keseyi gorsem kalp atsini icim rahatliyacak...hayirlisini versin allahim...sende en kisa zamanda mutlu haberi verirsin,.,.,
istersen bir kac gun bekleee kan testi yaparsin cunku kesin sonuc veriyor...vallahi bende kuruluk vardi ve kabizlik sorunu cektimm..alllah gonlune gore versin canim...
Insallah canim görursun Rabbim kucagina almayida nasip eder insallah sen kac gunde adet oluyorsun ve kacinci gun test yaptin canim ayrica benim idrar normaline göre suan koyu ve sadece sol gögsumde agri oluyor bilmiyorum canim bekleyip görecegiz artik hayirlisi olsun Rabbim butun kullarini sevindirsin insallah
vallahiii 9 ekimde oldummm daha sonraaa 9kasim ve 29 kasimda oldum...sonra catlatma ignesi vuruldum...30 gunde bir oluyorum bazen uzuyor bazen erken geliyor cok dengesiz bende pko var adetlerim duzensiz geliyor...29 aralikta test yaptimmm kan testi pozitif cikti canim benim...catlatma ignesi yaptirdigim icin doktorumm 14.gunu yaptir demisti ben 5 gun bekledim gelir diye dusnuyordummm..gelmeyince kanda baktirdim..bende kesin kist vardir o yuzden gelmedi deim esimee...bir baktik hamileymisim...allahim tum isteyenlere versinnnn...agladimmm guldummm hastanede..doktoruma gectik 8 ocakta yanina gidecez allahim kismet ederse...
tahmin edebiliyorum o anki halini ne guzel yaa Rabbim insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh saglikli bir sekilde evladini kucagina almayi nasip eder insallahhhhben sizlerin mutlulugunu okurken bile kendim olmus kadar seviniyorum agliyorumm ben her ay duzenli olurum canim bekledigim tarihde tam gelir 26 gunde bir oluyorum bazen 27 olabiliyor bakalim habibtemmmm mevlam elbet bir zaman bicmistir bizler icinde Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?