Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh yarabbbim insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Allahım herseyden bisiler çıkartıyorum gülüncekk
habiptem doğru diyor selencikim..
başı dik ama gururlu bi kız vardı desinler .. hahaha
he bu arada habipteme katılıyorumm
habiptem banada bi akıl ver hocamm.. bnde hiç ısınamadım bizim tayniye, bu arada esimle aramızda, tayni diyoruz ona, o da biseyden çıkdı da öyle diyoruz..
nyse bu benim taynimm.. hahaha beni sinir ediyorr..napim kusum sen söylee,

Son düzenleme:

benim ne haddimeee hocammmm...ablamsin herseyin en iyisini sen bilirsin habibtemmm hurma gozlummmmmmmmmmmallahimmm yuzundeki gulucugu hic soldurmasin her zaman gul vallahi icim aciliyor sen guluncee habibtemm... bu arada tayniyee ne ayy cokk guldummmmm yaaaaaaaaaa

anam telefonda konuşmaktan size yazamadım gııhabibtem gülüm çok saol balım dedigin gibi eşimn ailesii fazla kalmam yarım saat anca dururum benm küs olmamın nedeni agır kızlar yani ben haklıyım gitmesemde akrabaları neden gelmedi die sormazlar
saol umudum balımbakalım denicem gitmeyi

selencelkim de burdanassin selencelkim benim

simdi selencelkim demezmi bu kiz nerden cikti kim okuyacak simdi cogalacak sayfalari diye

git tatlım git ama misafir gibiotur..şimdi kurana katılmasan olmaz..arkandan onuşcaklar kurana bile gelmedi falan diye..git bi nabız ölç bakalım iki yılda değişen bişey olmuşmu
benşm bat 10 ocak canm

benim de bat 11 ocak kln tatlımm:26:

scorpionsum yilbasi bitt resim kalacakmisapkasini sevsinler bebisinin emi

Son düzenleme:
habinbtelerrrr kisisel temizlikkk yapiyorummm arada yazarim sizee....doktorun yanina gidecemmm cunku...temiz gitmeliyim herzamanki gibi

evet balım gitsemde misafir olarakyüzlerini görmeye dayanamıyorumbakalım ne deişmiş evlerinde
hosbuldum bitanembenimi yiyecen
evet napim kızım bukadar dadlı olma sende:125::125::125::125::125::118::118::118::119::124::119::124:
habinbtelerrrr kisisel temizlikkk yapiyorummm arada yazarim sizee....doktorun yanina gidecemmm cunku...temiz gitmeliyim herzamanki gibi
kolay gelsin gülümmm

selencelkimde avatar degistirmisyaw sürekli avatar degistrenler nasi hosuma gidiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…