- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.821
sorma kuzum ya.. bende o kadar saskın kaldım ki..
bi yandan tv bakıom havai fiseklere, yeni yıla giridğimizin ilk dakikaları böyle
bi ısırdım koydum çekirdğei snar bida ısırdım ..a dedim bunda sert bise var, esime bakıyom snra o bana bakıo
bi baktım çekirde..snra esime dedim ben bundan demimn çekirdek almadım mı ? o da nebilim yiyen sensin görmedin mi diyo
artık o anda öyle hissettim.. yada bana öyle geldi desek .. ayy bilemedim ki simdi..
ama her ne ise, tam bu dileği diledim bizler için, ikiz olun dedim.. gittim içerde hurma yerkene böyle oldu..
artık ya nasip diyecez kusum
hg gurbetim nasılsın gülümbişi sorcam offff ben validegille küsüm yaa az önce geldi yarın evlerinde kuran okunakmış beni onun için çagırdı ve ben 2 yıldır evlerine hiç girmedim ayagım hiç gitmiyoo napcam gııı eşimde illa gidiceksin dio napim bi yardım:44::44:
tatlimmmm bn yerinde olsammm esim icin giderimmm...baktim yanasiyorlar bir sekilde sneinle konusmak istiyorlarr sende tavrini koru saygini goster...birak herkes ettigini bulurr..en azindan 1 saat olsa dahi git bencee...ne olursa olsun o senin esinin ailesi...et tirnaktan ayrilmazz...cahilliklerine ver sana yapilanlari..sonucta annee..sende bir annesin..sen kendini goster..basin dik git pisman olduklarini elbet anlaayacaklar habibtemmmm...benim fikrim bu canim benimm...gidersen onlar utanir...ama gitmezsen kaynana konusur bven cagirdim gelmedi senin kin dolu bir insan olarak etrafta anlatacak kimseye laf verme..herkes kimin nasil oldugunu biliyor...esin icin gitmelisin bence...ama tabiki yinede sen bilirsin tatlimmmm...
Allahım herseyden bisiler çıkartıyorum gülüncekk
habiptem doğru diyor selencikim..
başı dik ama gururlu bi kız vardı desinler .. hahaha
he bu arada habipteme katılıyorumm
habiptem banada bi akıl ver hocamm..bnde hiç ısınamadım bizim tayniye, bu arada esimle aramızda, tayni diyoruz ona, o da biseyden çıkdı da öyle diyoruz..
nyse bu benim taynimm.. hahahabeni sinir ediyorr.. napim kusum sen söylee,
anam telefonda konuşmaktan size yazamadım gııtatlimmmm bn yerinde olsammm esim icin giderimmm...baktim yanasiyorlar bir sekilde sneinle konusmak istiyorlarr sende tavrini koru saygini goster...birak herkes ettigini bulurr..en azindan 1 saat olsa dahi git bencee...ne olursa olsun o senin esinin ailesi...et tirnaktan ayrilmazz...cahilliklerine ver sana yapilanlari..sonucta annee..sende bir annesin..sen kendini goster..basin dik git pisman olduklarini elbet anlaayacaklar habibtemmmm...benim fikrim bu canim benimm...gidersen onlar utanir...ama gitmezsen kaynana konusur bven cagirdim gelmedi senin kin dolu bir insan olarak etrafta anlatacak kimseye laf verme..herkes kimin nasil oldugunu biliyor...esin icin gitmelisin bence...ama tabiki yinede sen bilirsin tatlimmmm...
saol umudum balımAllahım herseyden bisiler çıkartıyorum gülüncekk
habiptem doğru diyor selencikim..
başı dik ama gururlu bi kız vardı desinler .. hahaha
he bu arada habipteme katılıyorumm
habiptem banada bi akıl ver hocamm..bnde hiç ısınamadım bizim tayniye, bu arada esimle aramızda, tayni diyoruz ona, o da biseyden çıkdı da öyle diyoruz..
nyse bu benim taynimm.. hahahabeni sinir ediyorr.. napim kusum sen söylee,
git tatlım git ama misafir gibiotur..şimdi kurana katılmasan olmaz..arkandan onuşcaklar kurana bile gelmedi falan diye..git bi nabız ölç bakalım iki yılda değişen bişey olmuşmuhg gurbetim nasılsın gülümbişi sorcam offff ben validegille küsüm yaa az önce geldi yarın evlerinde kuran okunakmış beni onun için çagırdı ve ben 2 yıldır evlerine hiç girmedim ayagım hiç gitmiyoo napcam gııı eşimde illa gidiceksin dio napim bi yardım:44::44:
benşm bat 10 ocak canm
kız seni cidden yicemselencelkim de burdanassin selencelkim benim
simdi selencelkim demezmi bu kiz nerden cikti kim okuyacak simdi cogalacak sayfalari diye
nassiniz gurbanlar
tatlımmmmmmm
yengem çok sevdiklerine kurbankiii hayrankiiii derdiiiiiibende sana diyommmmmmm..kurbankii hayrankiiii hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
habinbtelerrrr kisisel temizlikkk yapiyorummm arada yazarim sizee....doktorun yanina gidecemmm cunku...temiz gitmeliyim herzamanki gibi
scorpionsum yilbasi bitt resim kalacakmisapkasini sevsinler bebisinin emi
kız seni cidden yicemALLAH senin iyiligini versin emiii koptum gülmekten
evet balım gitsemde misafir olarakgit tatlım git ama misafir gibiotur..şimdi kurana katılmasan olmaz..arkandan onuşcaklar kurana bile gelmedi falan diye..git bi nabız ölç bakalım iki yılda değişen bişey olmuşmu
benim de bat 11 ocak kln tatlımm:26:
hosbuldum bitanem benimi yiyecen
habinbtelerrrr kisisel temizlikkk yapiyorummm arada yazarim sizee....doktorun yanina gidecemmm cunku...temiz gitmeliyim herzamanki gibi
heee dur bakim de değiştireyim..seni mı kırıcam kızzzzzz
evet balım gitsemde misafir olarakyüzlerini görmeye dayanamıyorum bakalım ne deişmiş evlerinde
evet napim kızım bukadar dadlı olma sende:125::125::125::125::125::118::118::118::119::124::119::124:
kolay gelsin gülümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?