Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hay deli kız
kız kırılcak bise yok ortada, sen rahat ol balım, sakın üzülme böyle ufak tefek seylere ..
tamam saka olsun da, ben karıstırdım konu neydi simdii derrmişimm
öyle kuzum daha çok gir sende, arıyoruz seni bak, hatta kim gelmiyor. rapor verecek bana bundan sonra, yok öyle yağma,
snde seviliyosun, kuzum da, daha çok gelebilsen, daha çok sevilecen de..
şeyy güzel kadın ben miyimm, görmeden nasıl bildin hahahaha

Son düzenleme:
hoşgeldın canım aramıza rabbım herşeyden önce hayırlısını versın inşallah
sende hoşgeldın canım aramıza amın bıtanem rabbım cok beletmeden melegını gonderır ınsallah
arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar benim kalkmam lazım en kısa zaman da görüşmek üzere öpüyorum sizi dualarınızda unutmayın benide :)
yaw zeynepnurum sana bişey demeyede korkuyorum şimdik geldın kafanıda karıstırdık ıyımıyıne gel bıtanem soz busefer sakın konusacam
tamamdır sağol cnm..tam da çalışma haftası nerden çıktı bu hastalık
sende hoşgeldın kızçem aramıza çok geçmiş olsun korkma allahın ıznıyle hıc bısey olmaz
he oyleyse tamam kuzum sevındım senın adına dur numaramı atımda sana 05.......... konusalım balım:102::102::102::102::102:
slmm millett nasılsınız
ya kızlar bişi sorcam idrarım koyu idi şimdi rengi açıld
hamilelik belirtisi deill demi bu
klnım hoşgeldın ama ben bılmıyorum hıc hamıle kalmadımkiinşallah bı belırtıdır ama boyle bısey duymustum

Son düzenleme:
ne var ne yok kızlar
ayy yoruldum yine elimide kestm kilerimiz yapıldıda camıelimi kesti kan durmuyo ya aspirinden kaynaklı heralde diyorum 3 aydır içiyorum baya kan sulandı tabi

ne var ne yok kızlar
ayy yoruldum yine elimide kestm kilerimiz yapıldıda camıelimi kesti kan durmuyo ya aspirinden kaynaklı heralde diyorum 3 aydır içiyorum baya kan sulandı tabi

gecmis olsunnn tatlimmm...dikkat et birdahaa...doktorum banada aspirin verdi anlamadim neden...hayirlisi bakalimm..

Gunum gecti canim ama suan beklemedeyim biraz daha gecsin diyorum zaten eger hamile isem biliyorsun ne yapacaktik bizim sogan suyunun havasini atacaktik bu arada sen nasilsin canim

kuzum günün geçti, hadi İNSAaLLAH Rabbim güzel haber vermeyi nasip eylesinn
kuzum bide sen, soğan suyu mu yaptın :44:
bned ekim ayında yaptıydık havamı atacakdım da, olmadı rüya yüzünden
artık olursa bu ay hayıt suyunla havamı atarım, artık kısmet

gecmis olsunnn tatlimmm...dikkat et birdahaa...doktorum banada aspirin verdi anlamadim neden...hayirlisi bakalimm..
canım benm içmem pıhtılaşma olmasından kaynaklanıyo
ama senin içme nedenin bebeğin daha iyi beslenmesi korkma kanın sulanması ve damardan bebeğe daha iyi oksijen gitmesi

zavallım sizi ayırt edicem diye uğrasıyordur..
işin içinden çıkamayınca gelemiyordur

zeynepnurum bak ben hayalot bende sadece bıtane var
yasakhayalin ıkı nıckı var dıgerıde kaçakhayal
allpının ıkı nıckı var dıgerı habıbte
umudumun saymakla bıtmez kızlar genelde hocam der ama benim kaymaklı gonzalezım
bide genelde butun kızlara ya kızçem derim ya canbonum ..canbon derken anlamı ne bılmıyorum ama bonıbon sekerlerden yola cıktım sanırsam
öylem iştem bidem kaçakhayalimle beni gördüysen sen yandın demektir çünkü ozaman isyanlar başlar biz kaçıcak yer ararız
yine aklın karıştıysa vallahada sakin sakin yazdım anca bukadar oldu

Son düzenleme:
ne var ne yok kızlar

hoşgeldın gumuşum
gecmıs olsun babanem olsaydı git üstüne idrarını yap derdısen yapma tabı bastır bıseyle üstüne cabuk durur ınsallah

canbonlarım ben cıkıyorum artık yıne gelıcem yemek yapmam lazım
bıde bugun dualarımın son gunu dualarımı bıtırınce anca gelırım canbonlarım
hepınızı opuyorum
bol sohbetler

hoşgeldın gumuşum
gecmıs olsun babanem olsaydı git üstüne idrarını yap derdısen yapma tabı bastır bıseyle üstüne cabuk durur ınsallah
bizdde işe yaramayan insanlara bi yaralı parmağa işemedi derler
şu an kan durdu tabi geçti bile acısı
ama hala umuttan cevap alamadım beni görmezden geliyo hiçbi anlam veremiyorum

aynen selencim yaa.. alıntı yapa yapa, yazdıklarım o yüzden bitmiyor benim de
kuzum hadi ins. ehliyetin için hayırlısınla alırsın ..
bu kızçeleri bırak. beni gezdir sen, hurma var isin içinde bak
saol kusum, insaAllah Allahım şu küçücük ama tatlı umudumuz olan hurmacıklarımızın hürmetine bizlere de yaşatır o duyuguyu

umudumummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ikinci ismi hurmaaaa gozlummm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

umudumummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ikinci ismi hurmaaaa gozlummm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

geçmisten geleceğe..
geçmisten gelece..
cvp ver gelecek..
hahahah buna döndüm valla
kusum hepinize cvp verecem, ben uyumustum 2den sonra, ne çok yazmışsınız yaww, geriden geliyorumm

Allahım Allahım şu yasağıma bak yaaa
açılın vede kaçılın umud hoca geldii hahahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…