- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.781
Umudummmm canimmmmmm gulummmm hocam benimm birsey yokkk ben dun saka yaptimmm Umudum sitem etti gitti diye kirilmadim yanlisda anlamadim canim ben birseyii seni uzduysem ben özur dilerim o arada hayalotuma öyle yazdimm sen bana cok girmiyorsun demistinya o yuzden baska bir durum yok canimmm yanlis anlasilacagini dusunsem yazarmiydim hicc evet dun biraz duygusalligim ustumdeydi ama inan seni uzecek birsey demek istemedimmmmm seviliyorsun unutma guzel kadinnnn
zeynebnurum senmi geldin bi ses verbende gelmezsin bi daha sanmistim dün gelmeyince
hoşgeldın canım aramıza rabbım herşeyden önce hayırlısını versın inşallahselam kizzlarrrrr bende bebeeeek istiyooooom6 ay oldu ve her ay hüsranla bitiyo... cumartesi regl olmam gerekiyor, ama bu ayda tutturamadim gibi geliyor bana. Bir kac gün önce gögüslerim agriyordu dokunamiyordum uclarina.. ama bugün hic birsey kalmadi.. akintimda vardi ama oda azaldi.. Bide bugün ikitane kocaman sivilce cikti yüzümden, yani regl olucam
her yeni ayda bu ay stres yapmicam olacagina varsin diyorum, ama yine dayanamayip yumurtlama tarihimi hesapliyo sonrada kendi kendime stres yapiyorum..
istemeyenler hemen hamile kaliyo, cocuk aldiriyo... isteyenlerde böyle bekliyooooo...
allahimmmmm güzel allahimm isteyen herkese kisa zamanda nasip eder insallahhhhhh
sende hoşgeldın canım aramızamerhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.Bizde iki yıldır uğraşıyoruz olmuyor.Öncesinde prolaktinim yüksekti şuanda düştü ama yine olmuyor.En son doktorum hsg istedi doktorum çektirdim bakalım hayırlısı.Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.
yaw zeynepnurum sana bişey demeyede korkuyorum şimdik geldın kafanıda karıstırdık ıyımıarkadaşlarım hepinize iyi akşamlar benim kalkmam lazım en kısa zaman da görüşmek üzere öpüyorum sizi dualarınızda unutmayın benide :)
sende hoşgeldın kızçem aramıza çok geçmiş olsun korkma allahın ıznıyle hıc bısey olmaztamamdır sağol cnm..tam da çalışma haftası nerden çıktı bu hastalık
he oyleyse tamam kuzum sevındım senın adına dur numaramı atımda sana 05.......... konusalım balımcanı sıkkın olduğuunu anladım da, o okuduklarımdan sanki ben birsey demisim gibi geldi de, anlıyamamıstım onu sordum kuzum..
cnm arkadaslar toplanıyomus, pazar gidicem birsey çıkmazsa..pazar-pazartesi buluscaz..salı günüm var memleket de yani..evimde olmayınca buraya girmek zor oluyor her yerden..ağlama kusum benim.. ara beni konusalım, buradaki yokluğumu aratmam
klnım hoşgeldın ama ben bılmıyorum hıc hamıle kalmadımkislmm millett nasılsınız
ya kızlar bişi sorcam idrarım koyu idi şimdi rengi açıld
hamilelik belirtisi deill demi bu
ne var ne yok kızlar
ayy yoruldum yine elimide kestm kilerimiz yapıldıda camıelimi kesti kan durmuyo ya aspirinden kaynaklı heralde diyorum 3 aydır içiyorum baya kan sulandı tabi
Gunum gecti canim ama suan beklemedeyim biraz daha gecsin diyorum zaten eger hamile isem biliyorsun ne yapacaktik bizim sogan suyunun havasini atacaktik bu arada sen nasilsin canim
canım benm içmem pıhtılaşma olmasından kaynaklanıyogecmis olsunnn tatlimmm...dikkat et birdahaa...doktorum banada aspirin verdi anlamadim neden...hayirlisi bakalimm..
zavallım sizi ayırt edicem diye uğrasıyordur..
işin içinden çıkamayınca gelemiyordur
ne var ne yok kızlar
ayy yoruldum yine elimide kestm kilerimiz yapıldıda camıelimi kesti kan durmuyo ya aspirinden kaynaklı heralde diyorum 3 aydır içiyorum baya kan sulandı tabi
bizdde işe yaramayan insanlara bi yaralı parmağa işemedi derlerhoşgeldın gumuşum
gecmıs olsun babanem olsaydı git üstüne idrarını yap derdısen yapma tabı bastır bıseyle üstüne cabuk durur ınsallah
Bir saattir alıntılara cevap yazmaya çalışıyorum deli oldum yazdıklarım sayfaya gitmiyoherkese slm kızlar nasılsnız şükür ben iyiyim akşam acile gittim iğneyi yiyince kendime geldim yasagım balım senin süpürge olmasa naparık gıı biz bak bende sana arabamı veririm az kaldı ehliyetimi alim12 ocakta sınavım var umudum balım inş 2 çekirdekli hurma uğur getirir hepimize eline sağlık çok güzel olmuş liste
sayın kk uyelerıııı sımdı alppın ınıse gecmektedır lutfen pıstı bosaltınnn..
umudumummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ikinci ismi hurmaaaa gozlummm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yerim senin pistini laağğğnnnnnnnnnnnn , habipteme bak yaa süpersin kusumm
DUR IYICE ANLATIM OZAMAN
simdi bizim bu topigin bi umud hocasi var cok süküro yilbasi günü hurma yerken osirada duada ediyomus bebek iicn hurmayi bi isirmis bi cekirdek bi daha isirmis bide ne görsün ikinci cekirdegi görmüs ben hic duymamistim bu zamana kadar hocamizda ikiz bebekelrimiz olsun diye buraya hem resmini koydu hurmanin hemde anlamini yazdi..bizde bunu rabbimden bi isaret olarak yorum yaptik hurmali topik oldu buranin ismi hem ugur hemde ikizler getirecek insalah hepimize sende gitme baska yerlere bura sanada ugur getirecektir buna kalpten inan ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?