- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.801
slmm millett nasılsınız
ya kızlar bişi sorcam idrarım koyu idi şimdi rengi açıld
hamilelik belirtisi deill demi bu
neden benle konuşmuyosun anlamadım görmedinmi acaba diğer topkte bişey yazmıştım:26::26:
zeynepnurum bak ben hayalot bende sadece bıtane var
yasakhayalin ıkı nıckı var dıgerıde kaçakhayal
allpının ıkı nıckı var dıgerı habıbte
umudumun saymakla bıtmez kızlar genelde hocam der ama benim kaymaklı gonzalezım
bide genelde butun kızlara ya kızçem derim ya canbonum ..canbon derken anlamı ne bılmıyorum ama bonıbon sekerlerden yola cıktım sanırsam
öylem iştem bidem kaçakhayalimle beni gördüysen sen yandın demektir çünkü ozaman isyanlar başlar biz kaçıcak yer ararız
yine aklın karıştıysa vallahada sakin sakin yazdım anca bukadar oldu
canbonlarım ben cıkıyorum artık yıne gelıcem yemek yapmam lazım
bıde bugun dualarımın son gunu dualarımı bıtırınce anca gelırım canbonlarım
hepınızı opuyorum
bol sohbetler
bizdde işe yaramayan insanlara bi yaralı parmağa işemedi derler
şu an kan durdu tabi geçti bile acısı
ama hala umuttan cevap alamadım beni görmezden geliyo hiçbi anlam veremiyorum
umudumummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ikinci ismi hurmaaaa gozlummm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm bi kızın yazdığını okmustum, rengi açık simdi fln snra batı gelincede test yapmıs pozitifti diye anlatmıs.
artık herkes de ne sekil değisir bilmiyorum.
yinede hayırlısı olsun.
neyse konuş yada konuşma bana farketmez
kizlar ben cikiyorummm birazdan gelirimmmm..esime yemek hazirliyimmm...geldiginde surati asikti...sanirim esasoglan birseyler demis yine konusmadi,.,.benimle ilgilenmesi hosuna gitmiyor kahrolasicaa....sevmiyorummm bu adami yaaaa nefret ediyorum artikkkk...
inşallahhhhhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaa
evet tedavi gordummm esime bakildi banada..benim yumurtalarim gelismiyordu,,.doktorumun tedavisi sonunda suan sanirim 1 aylik hamileyim 29 araliktaa hamile oldugumu ogrendim darisi basinizaaaa....dualarim sizinle canlarimmmmm
sagolll habibtemmm allaim esini ve cocuklarini sana bagislasinn...allah gonlune gore versin canim benimmmm
tamam canimmmm geldigin zaman konusuruzzz...optummm seniiii
haklisin canimmm bende oyleydimm..ama allahim en kisa zamanda bebgini sana gonderecekkk..sadece dua et allah sigin...hic ummadigin anda bebegin seninle olacakkk..sen beklee biraz adetin gecsin cunku suan idrarda cikmayabilir..
çok geçmiş olsun tatlım:26::26::26:ne var ne yok kızlar
ayy yoruldum yine elimide kestm kilerimiz yapıldıda camıelimi kesti kan durmuyo ya aspirinden kaynaklı heralde diyorum 3 aydır içiyorum baya kan sulandı tabi
kız ALLAH senin iyiligini versin emi koptum gülmektenhoşgeldın gumuşum
gecmıs olsun babanem olsaydı git üstüne idrarını yap derdısen yapma tabı bastır bıseyle üstüne cabuk durur ınsallah
heya tatlım öle valla[/CENTER]
aynen selencim yaa.. alıntı yapa yapa, yazdıklarım o yüzden bitmiyor benim de
kuzum hadi ins. ehliyetin için hayırlısınla alırsın ..
bu kızçeleri bırak. beni gezdir sen, hurma var isin içinde bak
saol kusum, insaAllah Allahım şu küçücük ama tatlı umudumuz olan hurmacıklarımızın hürmetine bizlere de yaşatır o duyuguyu
hg gurbetim nasılsın gülümbişi sorcam offff ben validegille küsüm yaa az önce geldi yarın evlerinde kuran okunakmış beni onun için çagırdı ve ben 2 yıldır evlerine hiç girmedim ayagım hiç gitmiyoo napcam gııı eşimde illa gidiceksin dio napim bi yardım:44::44:
alpinim testi batından öncemi yaptın?
benşm bat 10 ocak canmbatın ne zamandı senin cnm..
sayfayı birazdan öne alim en iyisi
heya tatlım öle vallaçok saol canm inş hayırlısyla alırım:26: araba hizmetinizde hocam ALLAHIM inş gönlümüze göre verir....AMİNNNN...umudum hala düşünüp şaşırıyorum senin o dilegi di,ledigin anda hurmadan iki tane çıkması heyy kurban oldugum ALLAHIM sen nelere kadirsin duyyy sesimiziiii inşşş tez vakit gelir müjdeli haberin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?