Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

kizlar ben cikiyorummm birazdan gelirimmmm..esime yemek hazirliyimmm...geldiginde surati asikti...sanirim esasoglan birseyler demis yine konusmadi,.,.benimle ilgilenmesi hosuna gitmiyor kahrolasicaa....sevmiyorummm bu adami yaaaa nefret ediyorum artikkkk...

slmm millett nasılsınız
ya kızlar bişi sorcam idrarım koyu idi şimdi rengi açıld
hamilelik belirtisi deill demi bu

cnm bi kızın yazdığını okmustum, rengi açık simdi fln snra batı gelincede test yapmıs pozitifti diye anlatmıs.
artık herkes de ne sekil değisir bilmiyorum.
yinede hayırlısı olsun.

neden benle konuşmuyosun anlamadım görmedinmi acaba diğer topkte bişey yazmıştım:26::26:

kız yok ne konusmaması, görmedim, 15sayfa geriden geliyorum bikaç saatdir yokdum, diğer tarfda da bildirimler karısıyo göremiyorum bazen..
ama bakıcam burası bitiyor birazdan bakarım insaAllah ok.

Son düzenleme:

bu kızçe en çok beni karıstıracak Allah bilir de
he bu arada ALPPINM de hurma gözlüm diyor..
kaç etti sen say

canbonlarım ben cıkıyorum artık yıne gelıcem yemek yapmam lazım
bıde bugun dualarımın son gunu dualarımı bıtırınce anca gelırım canbonlarım
hepınızı opuyorum
bol sohbetler

afiyet olsun tatlı kusum benim.. bende çıkıcam birazdan yemek işi malum

bizdde işe yaramayan insanlara bi yaralı parmağa işemedi derler
şu an kan durdu tabi geçti bile acısı
ama hala umuttan cevap alamadım beni görmezden geliyo hiçbi anlam veremiyorum

gumuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssssssssssssssssss
yaw dur gelecem sana , sayfaları bitirdim iki sayfam kaldı
bi sayfa ayırcam sana

afiyet olsun balıma..
ama no panik, no stress.. bebis istemez bakk

kaç msj yazdım, ama cvp vermedin, belkide görmeden çıktın bilemiyorum..

eğer msjıın görmediğim birisi olursa, hani cvp verilmedi fln olmaktansa, özel msi atın haberim olsun.
özel msj attınız diyelimm... umud ben bunu yazdım göremdin mi deyin meselaa ..nebilim.. haberim olmus olur en azından dimi..?
bazen gözden kaçabiliyo, bazen sayfalar karsıyo bende, açılmıyo, zorlanıyo , bi bisiler oluyo..
hemen alınganlık yapıp, farklı anlasılcak seyler yazılmasın..

neyes ben yemek hazırlamaya mtfağa geçiyorum.. tkrar girebilirsem, görürüz.. öpüldünüzz

saol habibtem balım amin inş aynı dilekler senin içinde geçerli kuşum

ne var ne yok kızlar
ayy yoruldum yine elimide kestm kilerimiz yapıldıda camıelimi kesti kan durmuyo ya aspirinden kaynaklı heralde diyorum 3 aydır içiyorum baya kan sulandı tabi
çok geçmiş olsun tatlım:26::26::26:
hoşgeldın gumuşum
gecmıs olsun babanem olsaydı git üstüne idrarını yap derdısen yapma tabı bastır bıseyle üstüne cabuk durur ınsallah
kız ALLAH senin iyiligini versin emi koptum gülmekten
heya tatlım öle valla çok saol canm inş hayırlısyla alırım:26:araba hizmetinizde hocamALLAHIM inş gönlümüze göre verir....AMİNNNN...umudum hala düşünüp şaşırıyorum senin o dilegi di,ledigin anda hurmadan iki tane çıkması heyy kurban oldugum ALLAHIM sen nelere kadirsin duyyy sesimiziiiiinşşş tez vakit gelir müjdeli haberin

hg gurbetim nasılsın gülüm bişi sorcam offff ben validegille küsüm yaaaz önce geldi yarın evlerinde kuran okunakmış beni onun için çagırdı ve ben 2 yıldır evlerine hiç girmedim ayagım hiç gitmiyoo napcam gııı eşimde illa gidiceksin dionapim bi yardım:44::44:

tatlimmmm bn yerinde olsammm esim icin giderimmm...baktim yanasiyorlar bir sekilde sneinle konusmak istiyorlarr sende tavrini koru saygini goster...birak herkes ettigini bulurr..en azindan 1 saat olsa dahi git bencee...ne olursa olsun o senin esinin ailesi...et tirnaktan ayrilmazz...cahilliklerine ver sana yapilanlari..sonucta annee..sende bir annesin..sen kendini goster..basin dik git pisman olduklarini elbet anlaayacaklar habibtemmmm...benim fikrim bu canim benimm...gidersen onlar utanir...ama gitmezsen kaynana konusur bven cagirdim gelmedi senin kin dolu bir insan olarak etrafta anlatacak kimseye laf verme..herkes kimin nasil oldugunu biliyor...esin icin gitmelisin bence...ama tabiki yinede sen bilirsin tatlimmmm...

alpinim testi batından öncemi yaptın?

habibtemmm doktorum benim adetimin 11.gunu catlatma ignesi vurdu..igneden sonraaa 14.gun bana test yapmai soyledi ben dayanamdim 10.gunumde test yaptimmm negatif cikti..dedimki karnim agiriyo kistten sanirim..sonraaa adetimin gelmesini bekledimmm...dedimki bugun yarin gelecek zaten ne gerek kan testi yapayim diyee..babamin yanina gittikk...geldikkk ertesi gun esim dediki gel gidelim kan testi yapalim adet gunumdu yaptirdigimdaa..kist falan varsa doktora geceriz dedi...gittik yaptirdikkk pozitif dedilerr...oyle hayatimm....adet gunumde yaptirdimm canim benim...

sorma kuzum ya.. bende o kadar saskın kaldım ki..
bi yandan tv bakıom havai fiseklere, yeni yıla giridğimizin ilk dakikaları böyle
bi ısırdım koydum çekirdğei snar bida ısırdım ..a dedim bunda sert bise var, esime bakıyom snra o bana bakıo
bi baktım çekirde.. snra esime dedim ben bundan demimn çekirdek almadım mı ? o da nebilim yiyen sensin görmedin mi diyo
artık o anda öyle hissettim.. yada bana öyle geldi desek .. ayy bilemedim ki simdi..
ama her ne ise, tam bu dileği diledim bizler için, ikiz olun dedim.. gittim içerde hurma yerkene böyle oldu..
artık ya nasip diyecez kusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…