- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.901
yasağımm.. adam öyle oldu çalısmaktan diyosun ya..
hele biz.. onun beteri oldukk..ben artık bi tasla kaç kus vursak bilemedimm
görüsürüz kusum.. yine gel tamam mıı
yok ben agda yapamiyorum yaw canim cok yaniyo...epilasyon aletiyle hemen aliyorum
kız ALLAH seni emiii kucagını ikizlerle doldursunadam napsin böyle oldu calismaktanbi tasla iki kus vurmak istiyo
güle güle şekerimcanlarım ben çıkıyom bıcı bıcı yapayımm
yarın akşam burada olamıycam eşimin halasına gitcez..yatmadan tekrar gelmeye çalışıcam..öpimm siziiiii
offf of umudun derdi bitmez ..
yerim senisana rabbim 3 üz verir inslalah
kız ALLAH seni emiii kucagını ikizlerle doldursunbi taşla iki kuş haaa
güle güle şekerim
bu kızçelerin yüzünden ne var ne yok hersey döküldü ortayae bizde öğrenmis olduk böylece
bir keresinde besiz doğmus gösteriyordu tv de haberde..
heh dedim böyle olacak.. daha bebis istemezsin dedim de esime..
sen delirdin heralde diyoo
he dedim bunca yıl canıma yetti ondan böle deli deil gonusuyom dedimm
oyy kuzumm inş RABBİM sanada şöle ikizmi üçüzmü beşizmi ne olursa inşşşşşşşşşşşş veriryasağımm.. adam öyle oldu çalısmaktan diyosun ya..
hele biz.. onun beteri oldukk..ben artık bi tasla kaç kus vursak bilemedimm
görüsürüz kusum.. yine gel tamam mıı
yok ben agda yapamiyorum yaw canim cok yaniyo...epilasyon aletiyle hemen aliyorum
oyy kuzumm inş RABBİM sanada şöle ikizmi üçüzmü beşizmi ne olursa inşşşşşşşşşşşş verir
ondan çabuk bitiyoo
heya o yönden iyi oluyo 1 saatimizi alıyosada o işe yarıyoama sizinkide daha gec cikar
geçmiş olsun canım dinlen birAZ sana ihtiyacımız varkızlar ben biraz çıkıyorum.. belim ağrıdı.. uykum geldi sanki.. sıkıldım birazz bu halimden, az uzaniyim görüsürüz sonraa
kızlar ben biraz çıkıyorum.. belim ağrıdı.. uykum geldi sanki.. sıkıldım birazz bu halimden, az uzaniyim görüsürüz sonraa
hocam gitmeden kutunu bi bosalt yawyazilarim heslenecek yosam
:84::84::84::84:kimse benim kutuma bişi yazmıyooo:84::84::84::84:hocam gitmeden kutunu bi bosalt yawyazilarim heslenecek yosam
:84::84::84::84:kimse benim kutuma bişi yazmıyooo:84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?