- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.921
:84::84::84::84:kimse benim kutuma bişi yazmıyooo:84::84::84::84:
kimse yazmıyo
yaz doldur canım yeterki sen bıktır beniiiyazar kutunu doldururum sonrada yeter yasagim biktim deme ama
yaz doldur canım yeterki sen bıktır beniii
sen görecen selencelkimbende senin kutunu mesaj yagmuruna tutmazsam banada hizli yasak demesinler
ben biliyom sonrada bana yasagim mesajinada ayy yetisemiyorum diyecen ama
oyy canım benim
:124::124::124::124::124::124::124taam bu kadar dedinyasimdi yazamiyorum bi mesajdan sonra 10 dk beklemem lazimmis
oyy canım benim
:124::124::124::124::124::124::124lleyyyyyy
napim anam belkim süpürgeynen yetişirim hızınaallahim ben napim simdi bu kizibide süpürgeye atladi gidiyo
:18::18::18::18::18:simdi sevin bakalimhergün mesajlari görünce napacan mesaj okumaktan topigede gelemen artikin
napim anam belkim süpürgeynen yetişirim hızına
:18::18::18::18::18:kesin derim yasagım yoruldum anam yeter die okumaktan böle oldu derim
beni görünce heemen süpürgesine atliyo yerim seniyoracam seni
bizdde işe yaramayan insanlara bi yaralı parmağa işemedi derler
şu an kan durdu tabi geçti bile acısı
ama hala umuttan cevap alamadım beni görmezden geliyo hiçbi anlam veremiyorum
ben bu esas oglanınkizlar ben cikiyorummm birazdan gelirimmmm..esime yemek hazirliyimmm...geldiginde surati asikti...sanirim esasoglan birseyler demis yine konusmadi,.,.benimle ilgilenmesi hosuna gitmiyor kahrolasicaa....sevmiyorummm bu adami yaaaa nefret ediyorum artikkkk...
çok var umudum çokkkkkkk...bu kızçe en çok beni karıstıracak Allah bilir de
he bu arada ALPPINM de hurma gözlüm diyor..
kaç etti sen say
gül bıtanem gülsaol habibtem balım amin inş aynı dilekler senin içinde geçerli kuşum
çok geçmiş olsun tatlım:26::26::26:
kız ALLAH senin iyiligini versin emi koptum gülmekten
heya tatlım öle vallaçok saol canm inş hayırlısyla alırım:26: araba hizmetinizde hocam ALLAHIM inş gönlümüze göre verir....AMİNNNN...umudum hala düşünüp şaşırıyorum senin o dilegi di,ledigin anda hurmadan iki tane çıkması heyy kurban oldugum ALLAHIM sen nelere kadirsin duyyy sesimiziiii inşşş tez vakit gelir müjdeli haberin
gıt bıtanem gıt eşinin anasıdır nedemısler kopruden gecene kadar ayıya dayı de demıslerhg gurbetim nasılsın gülümbişi sorcam offff ben validegille küsüm yaa az önce geldi yarın evlerinde kuran okunakmış beni onun için çagırdı ve ben 2 yıldır evlerine hiç girmedim ayagım hiç gitmiyoo napcam gııı eşimde illa gidiceksin dio napim bi yardım:44::44:
taynimiAllahım herseyden bisiler çıkartıyorum gülüncekk
habiptem doğru diyor selencikim..
başı dik ama gururlu bi kız vardı desinler .. hahaha
he bu arada habipteme katılıyorumm
habiptem banada bi akıl ver hocamm..bnde hiç ısınamadım bizim tayniye, bu arada esimle aramızda, tayni diyoruz ona, o da biseyden çıkdı da öyle diyoruz..
nyse bu benim taynimm.. hahahabeni sinir ediyorr.. napim kusum sen söylee,
ooo iyiyiz gurbane sen nasssın caaaaanummmmmmmnassiniz gurbanlar
başının agrısı nasıl oldu acep gectımı canbonumgit tatlım git ama misafir gibiotur..şimdi kurana katılmasan olmaz..arkandan onuşcaklar kurana bile gelmedi falan diye..git bi nabız ölç bakalım iki yılda değişen bişey olmuşmu
benim de bat 11 ocak kln tatlımm:26:
senın bundan haberın yokmuydu vallahıde bıdahada davosa gelmem şaka dealalala avatar topigidemi varmisbenim hic haberim yoktu
sen yor anammmm başka secenegim yok senin hızına yetişmem için şimdilik bunla idare edim olmadı yetişemiyom arabama atlarım
kuzum bende gecen gun kaynana kaynana dort bacaklı dana dıye sarkı varyatayniye değil kuzum.. tayni .. taynii.. tayniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o da öyle birsey iste..
ama napim, ne kayınvaldie demek içmden gelmiyor..
kaynana desem ağızda hos durmuyor..
o yüzden en iyisi tayni, ama bun bskalarının yanında demiyoruzz cünkü bilmiyorlarr ..birr keresinde esim annesinin yanında bnde bska yerdeyim telefonda bana diyor ki.. bak taynin de.. dedi gerisi gelmiyor.. adamda ses yok.. aloo alo diyorumm.. sesi çıkmiyir adamınn..dedim konussana noldu niye sustun.. annesi yanındaymıs da o anda, ağız alıskanlığı tayni demis.. o da ona bakıyomus o anda,. banada sonnradan anlatıyorda.. nerdeyse ele veriyordum senin yüzünden dedi..
bende merak edıyorum kusum ya nerde bunlaralalal bu habbite loori dönmedimi daha:44::44::44:laylada gelmiyoki sorum
gurbaneler dıye gırıs yapmamlazım ozaman artıkahanda olsunvatana millete hayırlı olsun topigimizin 2. adı KURBANLIKLAR TOPİĞİ
bu ballı hayalotum niye gelmedi yaww :44::44:
ay gümüşüm alemsın ya
ben bu esas oglanınhabıbtem şu teyzoşum dogunca allah askına çocugun altını acık bırakta su esas oglan kucagına aldıgında teyzos onun suratına yapıversın
çok var umudum çokkkkkkk...
bak gordunmu zeynepnurumu esas oglanı esas eltıyı falan anlatmayı unutmuşum
gül bıtanem gül
gıt bıtanem gıt eşinin anasıdır nedemısler kopruden gecene kadar ayıya dayı de demıslerboşver buyukluk sende kalsın kuzum
taynimine güzel isimmiş tayni tayni
ooo iyiyiz gurbane sen nasssın caaaaanummmmmmm
başının agrısı nasıl oldu acep gectımı canbonum
senın bundan haberın yokmuydu vallahıde bıdahada davosa gelmem şaka de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?