Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

masallah

masllah nasida okumus gecmisivalla haberim yoktuyaw bide benim adim gezginciydisizin benden daha cok haberiniz var bu kk da ne var ne yok diyeben kendimi buraya adadim baska yerlere gitmiyom artikin
geçmiş okumak gonzalezımle benim işim anında sorun cevaplıyalımbende gıtmıyom kuzum oyle denk gelmişti onceden he bıtek dua topıgım var

gercek hayalotummus

işte benim canbonum:125::125::125::125::119::119::119:

geçmiş okumak gonzalezımle benim işim anında sorun cevaplıyalımbende gıtmıyom kuzum oyle denk gelmişti onceden he bıtek dua topıgım var

işte benim canbonum:125::125::125::125::119::119::119:

hayalotum yaw neye güldüm hani bu bisey smile varya bunun diside eksikmis hemide siyah renk

doru sende hep burdasin baska yere gitmezszn gtmede hemidebaskalariyla paylasamam

demekki süpürgeye atlaya atlaya başaracam bu işi anam msj geldimi benm ilk denemem

masallahdemekki isin sirri süpürgedeymis sen cözdün bunu selencelkimkuzum benim geldide ama mesala bi mesaj yazinca 10 dk beklemek zorundayiz..sana yazamdim dakikam dolmadi daha bide simdi bakim dolmustur herhalde

Son düzenleme:
mşllh balım nasılda sıkılmadan usanmadan geçmişi okuya okuya günümüze gelmişben iki okuyunca içinden çıkamıyorumben okuyana kadar sayfaa 10 daha ileri gitmiş oluyo

mşllh balım nasılda sıkılmadan usanmadan geçmişi okuya okuya günümüze gelmişben iki okuyunca içinden çıkamıyorumben okuyana kadar sayfaa 10 daha ileri gitmiş oluyo

canbonum ben gecmısı okumadan eksıkmış gıbı oluyorum ya
hatta kımse yokken tek kaldıgımda bıde enbastan okuyorum eskı yazdıklarımızı okumaktan oluyorum ılk tanısma fasılları varya cok komıgıme gıdıyo

acaba dişimi eksik yada bisküvimi yapışmış canbonum

gercektenmiyaw bana eksikmis gibi geldibidaha bi bakim

selencelkim bide sen baksana su smileye:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:iyice bi inceleyelim

masallahdemekki isin sirri süpürgedeymis sen cözdün bunu selencelkimkuzum benim geldide ama mesala bi mesaj yazinca 10 dk beklemek zorundayiz..sana yazamdim dakikam dolmadi daha bide simdi bakim dolmustur herhalde
hea senin süpürgenin sayesinde oldutamam balım bakalım bende 10 dk dinlenirim o arada
hayalotum yaw neye güldüm hani bu bisey smile varya bunun diside eksikmis hemide siyah renk

doru sende hep burdasin baska yere gitmezszn gtmede hemidebaskalariyla paylasamam
bende paylaşamammmmsizlerii çokkk kıskancımdırbende burdayım bi yere gidemiyom

yaw bende SIKILIYORUM cogunlukla okuyamiyorum

selencelkim bide sen baksana su smileye:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:iyice bi inceleyelim

vala pcyı alıp gozbebegımın içine kadar soktum dişi yokmus canbonum
eee tabı çikolatlı pisküvitleri yıye yıye curumustur kesin

bende kimse yokkene okuyorum yoksam sabaha çıkamam burdan

tatlım bakıyım biii:126:evett araştırmam sonucundaaa dişşş eksikligi tehşisi koydummdişi yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…