- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.941
hayalotum senmisin sahte hayalotmusunses ver gerceksen yada benim senin söyledigin adimi söyle gerceksen
kuzum bende gecen gun kaynana kaynana dort bacaklı dana dıye sarkı varyatam onu dınlerken son ses kayınpederım geldı ananı kızım kaynananı cokmu ozledın bına yıkılıyo demezmı renkten renge gırdım ama oda cok sevdı tam 3 kez dınledı peşpeşe tabı ben kızarıp kızarıp durdum
bende merak edıyorum kusum ya nerde bunlar
gurbaneler dıye gırıs yapmamlazım ozaman artık
ben geldım gonzalezım anca bıttı dualarım
bu arada aybıshımle konustuk :18:ugrucam topıge artık sadece okuyorum dedı..teyzosumuzda cok ıyıymıshepınıze selamı var
kaçakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş okumak gonzalezımle benim işim anında sorun cevaplıyalımmasllah nasida okumus gecmisivalla haberim yoktu yaw bide benim adim gezginciydi sizin benden daha cok haberiniz var bu kk da ne var ne yok diye ben kendimi buraya adadim baska yerlere gitmiyom artikin
masallah
gercek hayalotummus
demekki süpürgeye atlaya atlaya başaracam bu işiama bugün iyi oldun selencelkim hep yetistin bana
geçmiş okumak gonzalezımle benim işim anında sorun cevaplıyalımbende gıtmıyom kuzum oyle denk gelmişti onceden he bıtek dua topıgım var
işte benim canbonum:125::125::125::125::119::119::119:
demekki süpürgeye atlaya atlaya başaracam bu işianam msj geldimi benm ilk denemem
hayalotum yaw neye güldümhani bu bisey smile varya bunun diside eksikmis hemide siyah renk
doru sende hep burdasin baska yere gitmezszngtmede hemide baskalariyla paylasamam
mşllh balım nasılda sıkılmadan usanmadan geçmişi okuya okuya günümüze gelmişben iki okuyunca içinden çıkamıyorum ben okuyana kadar sayfaa 10 daha ileri gitmiş oluyo
acaba dişimi eksik yada bisküvimi yapışmış canbonum
masallahdemekki isin sirri süpürgedeymis sen cözdün bunu selencelkim kuzum benim geldide ama mesala bi mesaj yazinca 10 dk beklemek zorundayiz.. sana yazamdim dakikam dolmadi daha bide simdi bakim dolmustur herhalde
bende paylaşamammmmhayalotum yaw neye güldümhani bu bisey smile varya bunun diside eksikmis hemide siyah renk
doru sende hep burdasin baska yere gitmezszngtmede hemide baskalariyla paylasamam
canbonum ben gecmısı okumadan eksıkmış gıbı oluyorum ya
hatta kımse yokken tek kaldıgımda bıde enbastan okuyorum eskı yazdıklarımızı okumaktan oluyorum ılk tanısma fasılları varya cok komıgıme gıdıyo
gercektenmiyaw bana eksikmis gibi geldi bidaha bi bakim
selencelkim bide sen baksana su smileye:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:iyice bi inceleyelim
vala pcyı alıp gozbebegımın içine kadar soktum dişi yokmus canbonum
eee tabı çikolatlı pisküvitleri yıye yıye curumustur kesin
yaw bende SIKILIYORUM cogunlukla okuyamiyorum
bende kimse yokkene okuyorum yoksam sabaha çıkamam burdancanbonum ben gecmısı okumadan eksıkmış gıbı oluyorum ya
hatta kımse yokken tek kaldıgımda bıde enbastan okuyorum eskı yazdıklarımızı okumaktan oluyorum ılk tanısma fasılları varya cok komıgıme gıdıyo
tatlım bakıyım biii:126:evett araştırmam sonucundaaa dişşş eksikligi tehşisi koydummgercektenmiyaw bana eksikmis gibi geldi bidaha bi bakim
selencelkim bide sen baksana su smileye:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:iyice bi inceleyelim
hea senin süpürgenin sayesinde oldu tamam balım bakalım bende 10 dk dinlenirim o arada
bende paylaşamammmmsizlerii çokkk kıskancımdır bende burdayım bi yere gidemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?