Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben geldim kizlarrr....özledimmm sizleriiii Naparsiniz?
iyiyiz gurbet kızçem sen nasılsın bende senı cok ozledım
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

kızlar hayırlı geceler cokı yorgunum agrım var bacaklarım vucudum bıraz tutuk gıbı dınlenmelıyım eve yarım saat once geldım zatı
operım hepıcıgınızı

kuzum kıyamam sana umarım toplantnda ıyı gecmıstır tatlı ruyalar suedamı op yerıme

var canbonum allah bagıslasın bıtanem tatlı oglu var daha ufak..
ama nezaman benım kıstlerım gıtse 2ciyi düşünüyo kıstlerım geri geldıgınde oda bebek ıstemıyo

gercektenmi hayret bisey nekadar kisaknc ve hasetmisinsalah rabbim sanada nasip eder bi an önce

iyiyiz gurbet kızçem sen nasılsın bende senı cok ozledım

kuzum kıyamam sana umarım toplantnda ıyı gecmıstır tatlı ruyalar suedamı op yerıme

bak yine gözlerine bak yemekten bitirecem kocanada kalmayacan adam nerde benim hayalotum diyecek kim bitirdi diyecek

bende daha agri ve kanamalarla mücadele ediyom gurbetkizimburaya gelince sizlerin sayesinda kafam dagiliyo gülüyorum iste
bitanem hiçmi azalma olmadı kuzum ya :26::26::26:kıyamam canbonum benım inşallah kurtulursun bıan oncede normal yaşamına donersın canbonum
gercektenmi hayret bisey nekadar kisaknc ve hasetmisinsalah rabbim sanada nasip eder bi an önce
sana yemın ederımkı ben bunu cozemedımkı canbonum..amın ınsallah cumlemıze nasıp etsın ınsallah
Insallah gecer canim hemen canim benim , ne guzel nesen yerine geliyorsa burda... Hayalot naparrrrr ?

ben gorunmuyomuyumkı acep:44::44::44:
gurbet kızımbende cok ıyıyım sen naparsın

hayalotum bi kanama azaliyo doktorum demisti zaten icerde kan birikintileri var onlarda sökülecek diyeonlar sökülmeye baslayinca kanamada oluyo agrimdainsalalh gececek hayalotum

bak yine gözlerine bak yemekten bitirecem kocanada kalmayacan adam nerde benim hayalotum diyecek kim bitirdi diyecek
ay kuzum ya benım kocam suan ne bakıyor bılıyonmu netten spoş arttırıı bıtkısel ot şurubuadam benıde solladı
Bende tam seni sormustum yasakhayalime , icimden dedim bu kiz beni gormedi kesin sukur iyiyim yaa derslerle filan ugrastim bugun, ama bugun sol kasigimda agri var neden se ..:44::44::44:

farketttım bıtanem
allah allah nıye agrıyo acep daha 1 haftada fazla var batına dıme 16sımıydı kuzum:26:

aman nazar degmesin hep böyle olun o isin pesine düsün

hayalotum bi kanama azaliyo doktorum demisti zaten icerde kan birikintileri var onlarda sökülecek diyeonlar sökülmeye baslayinca kanamada oluyo agrimdainsalalh gececek hayalotum

canbonum az kalmıstır inşallah bıraz daha sık dişini geçicek rabbımın ıznıyle dualarım senınle kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…