- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.001
anam kan ter içinde kaldımm yatarmıyım kaç gündür az kalabilyodum eşimde daha gelmdi
iyi cok yüz verme suna küsmede ama yüzde vermehayalotum bebesi varmi onun:44::44::44:
hg kuzum bizde seni özledik nerelerdesin gııı:26::26::26:Ben geldim kizlarrr....özledimmm sizleriiiiNaparsiniz?
Hosbuldukk canim benim naparsin???
hg kuzum bizde seni özledik nerelerdesin gııı:26::26::26:
iyiyiz gurbet kızçem sen nasılsın bende senı cok ozledımBen geldim kizlarrr....özledimmm sizleriiiiNaparsiniz?
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
kızlar hayırlı geceler cokı yorgunum agrım var bacaklarım vucudum bıraz tutuk gıbı dınlenmelıyım eve yarım saat once geldım zatı
operım hepıcıgınızı
var canbonum allah bagıslasın bıtanem tatlı oglu var daha ufak..
ama nezaman benım kıstlerım gıtse 2ciyi düşünüyo kıstlerım geri geldıgınde oda bebek ıstemıyo
bende daha agri ve kanamalarla mücadele ediyom gurbetkizimburaya gelince sizlerin sayesinda kafam dagiliyo gülüyorum iste
iyiyiz gurbet kızçem sen nasılsın bende senı cok ozledım
kuzum kıyamam sana umarım toplantnda ıyı gecmıstır tatlı ruyalar suedamı op yerıme
iyiyiz gurbet kızçem sen nasılsın bende senı cok ozledım
bitanem hiçmi azalma olmadı kuzum ya :26::26::26:kıyamam canbonum benım inşallah kurtulursun bıan oncede normal yaşamına donersın canbonumbende daha agri ve kanamalarla mücadele ediyom gurbetkizimburaya gelince sizlerin sayesinda kafam dagiliyo gülüyorum iste
sana yemın ederımkı ben bunu cozemedımkı canbonum..amın ınsallah cumlemıze nasıp etsın ınsallahgercektenmihayret bisey nekadar kisaknc ve hasetmis insalah rabbim sanada nasip eder bi an önce
Insallah gecer canim hemen canim benim , ne guzel nesen yerine geliyorsa burda... Hayalot naparrrrr ?
bitanem hiçmi azalma olmadı kuzum ya :26::26::26:kıyamam canbonum benım inşallah kurtulursun bıan oncede normal yaşamına donersın canbonum
sana yemın ederımkı ben bunu cozemedımkı canbonum..amın ınsallah cumlemıze nasıp etsın ınsallah
ben gorunmuyomuyumkı acep:44::44::44:
gurbet kızımbende cok ıyıyım sen naparsın
ben gorunmuyomuyumkı acep:44::44::44:
gurbet kızımbende cok ıyıyım sen naparsın
:26::26:hımm allahım zihin açıklıgı versin tatlımm bende napim azcık iyileşince kendimi buraya attımBuralardayimm....sabah yazmistim bugun derslerimle meskul olurum diye odan yoktum siz neler yapiyorsunuz nasilsiniz?
ay kuzum ya benım kocam suan ne bakıyor bılıyonmu nettenbak yine gözlerine bak yemekten bitirecemkocanada kalmayacan adam nerde benim hayalotum diyecek kim bitirdi diyecek
Bende tam seni sormustum yasakhayalime , icimden dedim bu kiz beni gormedi kesinsukur iyiyim yaa derslerle filan ugrastim bugun, ama bugun sol kasigimda agri var neden se ..:44::44::44:
ay kuzum ya benım kocam suan ne bakıyor bılıyonmu nettenspoş arttırıı bıtkısel ot şurubu adam benıde solladı
farketttım bıtanem
allah allah nıye agrıyo acep daha 1 haftada fazla var batına dıme 16sımıydı kuzum:26:
hayalotum bi kanama azaliyo doktorum demisti zaten icerde kan birikintileri var onlarda sökülecek diyeonlar sökülmeye baslayinca kanamada oluyo agrimda insalalh gececek hayalotum
:26::26:hımm allahım zihin açıklıgı versin tatlımm bende napim azcık iyileşince kendimi buraya attım
canbonum az kalmıstır inşallah bıraz daha sık dişini geçicek rabbımın ıznıyledualarım senınle kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?