- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.041
bilmiyomki çeviriden girmiştim tatlım şekerim yazdım bu çıkmıştıda
yanlışmı olmuş
dualarımdasınız güllerim benimmaman sakın az sabredinn bebiş olana kadar
aslinda tahmin etmistimmeine süß olacak canim hayalotum meine doru süß yaklastin bravo:13:
Amin insallah canim benimbirde ben hamile kalirsam esime demiyecem 3 ayima kadar..
Sagol allah razi olsun hersey karsilikli insallah..sabrediyoruz bakalim, bir hafta gecsede gebelik testini yapsam, o evde durdukca ben rahatsiz oluyorum ,..
şey aslında ordada oyle yazıyoduda ben ß bunu bulamadım bıandirek b yaptım
Amin insallah canim benimbirde ben hamile kalirsam esime demiyecem 3 ayima kadar..
yeme zamani:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
yinemiiii
nee 3 ayymııı kızzz nasıl dayanacann yazık deilmi adamcaza
hadiii inşşş sayılı günler kaldı bu ayy iyi çalıştın gurbetim
onu nasi yapacan kiadam yine güresmek ister bogusmak ister yinede haberi olsun ters bi hareket ne yapmasin cünkü
malesef :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:sende bu kadar aciktirma beni napim
hahaha aynen 3 ayyy zaten hamis kaldiysam 4 hafta i gitmis oluyor geriye 8 hafta kaliyorama dayana bilecem mi onu bilmiyorum , ben pat diye soylemek istemiyorum degisik bir sekilde ve supriz yaparak soylemek istiyorum yeni yila girdigimizden beri ara verdik beyfendi cok yorulmus
Bakalim canim selencelk dedigim gibi dayana bilirsem demem .. zaten o ters hareket ler yuzunden derim birde rahatsiz olup kotu olmazsam..
yinemiii dedigin için bende yiicemmmmmmmmyinemiiii
hayalotum scorpionsum avatarini degistirdi gördünmühemide ikizle
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:86::86::86::86:
hadi ye beni beklıyorum
yinemiii dedigin için bende yiicemmmmmmmm:125::125:yasagım gel aramızda pay edelimm
yinemiii dedigin için bende yiicemmmmmmmm:125::125:yasagım gel aramızda pay edelimm
hayalotum osmileyide hic farketmemistim
yine yiyecem tabi bide yeni smile bulmusun :125::125::125::125::125::125::125::125::125:
hahaha aynen 3 ayyy zaten hamis kaldiysam 4 hafta i gitmis oluyor geriye 8 hafta kaliyorama dayana bilecem mi onu bilmiyorum , ben pat diye soylemek istemiyorum degisik bir sekilde ve supriz yaparak soylemek istiyorum yeni yila girdigimizden beri ara verdik beyfendi cok yorulmus
Bakalim canim selencelk dedigim gibi dayana bilirsem demem .. zaten o ters hareket ler yuzunden derim birde rahatsiz olup kotu olmazsam..
hayalotum scorpionsum avatarini degistirdi gördünmühemide ikizle
bide bulantin kusman olursa hic saklayamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?