Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Amin insallah canim benim birde ben hamile kalirsam esime demiyecem 3 ayima kadar..
nee 3 ayymııı kızzz nasıl dayanacann yazık deilmi adamcaza
Sagol allah razi olsun hersey karsilikli insallah.. sabrediyoruz bakalim, bir hafta gecsede gebelik testini yapsam, o evde durdukca ben rahatsiz oluyorum,..
hadiii inşşş sayılı günler kaldı bu ayy iyi çalıştın gurbetim

nee 3 ayymııı kızzz nasıl dayanacann yazık deilmi adamcaza

hadiii inşşş sayılı günler kaldı bu ayy iyi çalıştın gurbetim

hahaha aynen 3 ayyy zaten hamis kaldiysam 4 hafta i gitmis oluyor geriye 8 hafta kaliyor ama dayana bilecem mi onu bilmiyorum , ben pat diye soylemek istemiyorum degisik bir sekilde ve supriz yaparak soylemek istiyorum yeni yila girdigimizden beri ara verdik beyfendi cok yorulmus

onu nasi yapacan kiadam yine güresmek ister bogusmak ister yinede haberi olsun ters bi hareket ne yapmasin cünkü

Bakalim canim selencelk dedigim gibi dayana bilirsem demem .. zaten o ters hareket ler yuzunden derim birde rahatsiz olup kotu olmazsam..

hayalotum scorpionsum avatarini degistirdi gördünmü hemide ikizle

bide bulantin kusman olursa hic saklayamazsin

Son düzenleme:
demek yoruldunuzgurbetim sana anlatmıştımyaa biri var bana hava atar gibi ben hemen hamile kalırım demişti gerçektende kalmışşşşbir ayy çalışma yapmış ama15 kezşimdik hamileymiş bugün bana dioo duydunmu ben hamileyim diooo

hayalotum scorpionsum avatarini degistirdi gördünmü hemide ikizle

bide bulantin kusman olursa hic saklayamazsin

Aynen canim birde ic bulanti filan yandik insallah oyle derdim filan olmaz evde yatmak icin zamanim yok, okul ile is var vay halimize o zaman

Hahahah benim gibi sende mi istahlisin canim bende cok yerim geceleri , o yuzden sisip giderim scorpionsnum neden ikiz koydi ki ihmmmm dusunmemiz lazim, batisina bir hafta var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…