- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.021
balım benimmm innşş çabucak düzelirsin tatlımhayalotum bi kanama azaliyo doktorum demisti zaten icerde kan birikintileri var onlarda sökülecek diyeonlar sökülmeye baslayinca kanamada oluyo agrimda insalalh gececek hayalotum
ay kuzum ya benım kocam suan ne bakıyor bılıyonmu nettenspoş arttırıı bıtkısel ot şurubu adam benıde solladı
farketttım bıtanem
allah allah nıye agrıyo acep daha 1 haftada fazla var batına dıme 16sımıydı kuzum:26:
bu arada pc m geldı tamırden şükürler olsun
kk hızmetınde
aman nazar degmesinhep böyle olun o isin pesine düsün
balım benimmm innşş çabucak düzelirsin tatlımsenii çokkk seven ve yemek isteyen arkadaşın selenclk
eşiyinde mşllh varmışş
:
hey allahım sen aklımıza mukayyet ol allahım
saglıklı evlatlar nasıp eyle her bırımıze bu cuma gecesı hurmetıne
balım benimmm innşş çabucak düzelirsin tatlımsenii çokkk seven ve yemek isteyen arkadaşın selenclk
eşiyinde mşllh varmışş
ben yumoş derdındeyım adam spoş derdinde
:26::26:hımm allahım zihin açıklıgı versin tatlımm bende napim azcık iyileşince kendimi buraya attım
farketttım bıtanem
allah allah nıye agrıyo acep daha 1 haftada fazla var batına dıme 16sımıydı kuzum:26:
Sagol canim bol dua edin benim icin hafta cuma teslim edecem dersiaman yine dikkat et canim kendine , nane limon ic herseye faydasi var:44::44::44::44:
Bir haftam kaldi tam canim ..insallah hamisimdir 10-11 ocak batim canim benim .. esimle bile bogusmadik hihihi yerlerde bogusurduk biz esim diyor gunun gelene kadar bogusmak yokkk
bak güldürdü beni bide baslik yaziyo kendi adina
tekrar yiyecem böyle:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:senin hizmetini sevsinler emi
amin marim amin
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
insalah hamilesindirdoru bogusmayin aman
zor tutuyorum kendimi saldirmamak icin, saldirsam bile yine ben eleniyoruminsallah canim yaa nedense cok umutluyum bu sefer
Sagol canim bol dua edin benim icin hafta cuma teslim edecem dersiaman yine dikkat et canim kendine , nane limon ic herseye faydasi var:44::44::44::44:
Bir haftam kaldi tam canim ..insallah hamisimdir 10-11 ocak batim canim benim .. esimle bile bogusmadik hihihi yerlerde bogusurduk biz esim diyor gunun gelene kadar bogusmak yokkk
rabbim insallah kimsenin hevesini kursaginda komasin gurbetim benim
amin meine sübem
oldumu acep dogrumu yazdım
:26::26:burdayımmm kuzummmselencelkimburdamisin acep benmi yanlis anladim:44::44::44::44::44:
gözün aydın canımbu arada pc m geldı tamırden şükürler olsun
kk hızmetınde
saol bitanem bende seni cok seviyom
dualarımdasınız güllerim benimmSagol canim bol dua edin benim icin hafta cuma teslim edecem dersiaman yine dikkat et canim kendine , nane limon ic herseye faydasi var:44::44::44::44:
rabbim insallah kimsenin hevesini kursaginda komasin gurbetim benim
hayalotum sen alamanca biliyonyalniz sübemi anlayamadim
:26::26:burdayımmm kuzummm
gözün aydın canım
dualarımdasınız güllerim benimmaman sakın az sabredinn bebiş olana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?