Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum bi kanama azaliyo doktorum demisti zaten icerde kan birikintileri var onlarda sökülecek diyeonlar sökülmeye baslayinca kanamada oluyo agrimdainsalalh gececek hayalotum
balım benimmm innşş çabucak düzelirsin tatlımsenii çokkk seven ve yemek isteyen arkadaşınselenclk
eşiyinde mşllh varmışş

bu arada pc m geldı tamırden şükürler olsun
kk hızmetınde

bak güldürdü beni bide baslik yaziyo kendi adina

tekrar yiyecem böyle:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:senin hizmetini sevsinler emi

Son düzenleme:
:26::26:hımm allahım zihin açıklıgı versin tatlımm bende napim azcık iyileşince kendimi buraya attım

Sagol canim bol dua edin benim icin hafta cuma teslim edecem dersi aman yine dikkat et canim kendine , nane limon ic herseye faydasi var:44::44::44::44:

farketttım bıtanem
allah allah nıye agrıyo acep daha 1 haftada fazla var batına dıme 16sımıydı kuzum:26:

Bir haftam kaldi tam canim .. insallah hamisimdir 10-11 ocak batim canim benim .. esimle bile bogusmadik hihihi yerlerde bogusurduk biz esim diyor gunun gelene kadar bogusmak yokkk

insalah hamilesindirdoru bogusmayin aman

inşallah hem dersını verırsın hemıde teyzosum gırer göbişininin içine

selencelkim burdamisin acep benmi yanlis anladim:44::44::44::44::44:
:26::26:burdayımmm kuzummm
bu arada pc m geldı tamırden şükürler olsun
kk hızmetınde
gözün aydın canım
saol bitanem bende seni cok seviyom

dualarımdasınız güllerim benimmaman sakın az sabredinn bebiş olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…