- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.401
sen gecersın selencelkım yuppıherkese slmm nasılsınz şekerlerim arabamı sürdüm hocam beyendi 1 aydır kullanmıyodum ocanın gösterdigiyle gittim bakalım haftaya nasıl geçicek sınav artıkın ehliyeti alınca hepinizi bogaza yemege götürim
benım kocamıda dov nolurrrrtmm senin işin bitti esilam
bizim adamlar, en sonunda isyan çıkaracaklarr.. bu kk yüzündenn
ya diyom dur daha hepsine cvp vermedim, aksam kaldıracak ya beni basından..
bide biseyi farkettim, ben bunun basınageçsem, ya bunu sunu yap, yok bana salep yap, yok bana bisey getir..hep biseyler buyuruyo..
dedim hep bunun basından kaldırmak için yapıyosun..aksamda tv nin kumandasını bulamamıs,. bana soruyo gelmiste..her yere baktım yok diyo.. içeri bi gittim, al bak burdaymıs dedimm.. hani her yere bakmıstın.. ya bu tarafanıa baktım o tarafa bakmadım dedi.. zaten dedim o zaman ne her tarafa bakdım diyosunn durun hazır burda sinirim aklıma gelmisken az daha dövimm .. al sana al sana
hsgledin hayalotumm...valla işin içinden çıkarsın sen, bak bak kusum
dimi yapcak bisey yok..önce o baslattı
yasağım doğru diyor.. geçmis.. karısıkk
yazdım ya okadar sey once bı okuyuverın bakembu arada 4 kalbim olmuss yaşasınn..
kk ya katkılarından dolayıçok tsk ederimm
e 1 kalple yaşamak zor oluyor..biri benim kalbim..
biri de esimin olsun hadi..ikisi de ikizlerimin . . hahahahaha
bosuna gitti hayalotumcikamaz gecmisin icinden
tühh nası kaçırdın onu..gelir gene gelirr.. sen bi telepati kur ona o kadar da yazıp durdun anlattın onada
olsun yasağımm..
kaçan balık büyük olur. kaçamayan ızgara,esilam yandın, piştin sen..
bu hayalotla yasağım da yemeğe hazırlar, yerler senii
hocammmm sen cok yasa emi güldüm sana iyice kiz sen hani 2 sat önce gidiyorum demistin
dur yiyecem iyice :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
dur bakıyorum hemen kuzumfincanım soğudu bekliyo seni unutma ltfn bebek haberleri duymak istiyorum
evet esilammı yenıyo sırada ona kıbar davranmak lazım kaçmazın canbonumtühh nası kaçırdın onu..gelir gene gelirr.. sen bi telepati kur ona o kadar da yazıp durdun anlattın onada
olsun yasağımm..
kaçan balık büyük olur. kaçamayan ızgara,esilam yandın, piştin sen..
bu hayalotla yasağım da yemeğe hazırlar, yerler senii
masalalh hayalotumafatmagülün bilem sucu yokmus hep benim sucum
zaten demin anlattım dün aksam ki olayımı, bu aksam zor girerim buraya, o zamanda ..yarın cumartesi az girerim heralde bilmiyom.. cünkü yine oturdun kaldın basında dicek biliyomm ..
ama çıkmam lazım yemek yapçam..hadi kovalayın benii .. yosam gidemiyom
herkese slmm nasılsınz şekerlerim arabamı sürdüm hocam beyendi 1 aydır kullanmıyodum ocanın gösterdigiyle gittim bakalım haftaya nasıl geçicek sınav artıkın ehliyeti alınca hepinizi bogaza yemege götürim
dur bakıyorum hemen kuzum
evet esilammı yenıyo sırada ona kıbar davranmak lazım kaçmazın canbonum
acaba kızın suçu neydi yaw:44::44::44:
selencim hsgeldin kuzu..o hocayı gezdirmişin arabanla, biraz da bu hocayı gezdir bakam
acıkdım hadi yemeğe gidelimm , mtfaga gitmesi zor geldi de
........................
aynen umudum balım ahh bu merak yokmuah selencikimm.. geçmiste kim ne yazmıs, merakı olmasa bizde, vallah her giriste gelecekten başlardıkk... dimi hayalotummm
bide insan istedikten sonra yapamayacağı birsey yok..sayfa 10 geri de gitse, 10 ileri de gelse.. pesinden gidecezzzzzz
hayır olsun inşallah rüyamda aşılama yapılıyodu ama ben hamile kalabiliyorum diyodum bu ay zor fln diyolardı bayan bi doktor beyaz önlükle aşılama yapıcaktı
aynen umudum balım ahh bu merak yokmuama harbiden haylotuma hayranım okumadan gelmiyo seninde mşllhın var anam siz yetişiyonuzda ben yetişemiyom
selencim hsgeldin kuzu..o hocayı gezdirmişin arabanla, biraz da bu hocayı gezdir bakam
acıkdım hadi yemeğe gidelimm , mtfaga gitmesi zor geldi de
doru bak ben onu anlamadim hocamselencelkim önemli olan bizim hocayi gezdirmen
bende yazmıyodum bozulmasın umudumun yaptıgı dıyem
negüzel işte balım gıt eglenırsın bıraztel verıcem ben sana
süper süper süperçok tatlılar yaaa
sen gecersın selencelkım yuppı
benım kocamıda dov nolurrrr
yazdım ya okadar sey once bı okuyuverın bakem
geldım bılem
inşallah öyledir canım bide yumurta toplıycaklardı narkoz verip tüp bebekteki gibitersi cikabilir hamile olacan belki bu ay
zaten demin anlattım dün aksam ki olayımı, bu aksam zor girerim buraya, o zamanda ..yarın cumartesi az girerim heralde bilmiyom.. cünkü yine oturdun kaldın basında dicek biliyomm ..
ama çıkmam lazım yemek yapçam..hadi kovalayın benii .. yosam gidemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?