Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy ne güzel olurduhayalotumda gelir esilamida aliriz bebelerimizde yok öyle yaslaniriz birlikte

hocammmm sen cok yasa emi güldüm sana iyice kiz sen hani 2 sat önce gidiyorum demistin

dur yiyecem iyice :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

herkese slmm nasılsınz şekerlerimarabamı sürdüm hocam beyendi1 aydır kullanmıyodum ocanın gösterdigiyle gittim bakalım haftaya nasıl geçicek sınavartıkın ehliyeti alınca hepinizi bogaza yemege götürim

bende öyleyim kızlar.daha yeni katıldım ama eşim arıyor napıyosun kk deyim sürekli böle ama.diyoki bu ne böle ya pcnin başından kalkamıyon.

tmm senin işin bitti esilam
bizim adamlar, en sonunda isyan çıkaracaklarr.. bu kk yüzündenn

ya diyom dur daha hepsine cvp vermedim, aksam kaldıracak ya beni basından..
bide biseyi farkettim, ben bunun basınageçsem, ya bunu sunu yap, yok bana salep yap, yok bana bisey getir.. hep biseyler buyuruyo..
dedim hep bunun basından kaldırmak için yapıyosun..aksamda tv nin kumandasını bulamamıs,. bana soruyo gelmiste.. her yere baktım yok diyo.. içeri bi gittim, al bak burdaymıs dedimm.. hani her yere bakmıstın.. ya bu tarafanıa baktım o tarafa bakmadım dedi.. zaten dedim o zaman ne her tarafa bakdım diyosunn durun hazır burda sinirim aklıma gelmisken az daha dövimm .. al sana al sana

ben geldımmmm
kaçakhayalim alıntılarımı yaparken konutunuz ya onlara bakamadıgımdan esılamın yazdıklarını goremedım ben
tekrar ge.çmişe gıtmelıyım gelıyorum hemen

hsgledin hayalotumm...valla işin içinden çıkarsın sen, bak bak kusum

doru önce suedam baslatti
hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dimi yapcak bisey yok.. önce o baslattı

yaw gel gitmebi yüzünü görelim gecmis karisik

yasağım doğru diyor.. geçmis.. karısıkk

bu arada 4 kalbim olmuss yaşasınn..
kk ya katkılarından dolayı çok tsk ederimm
e 1 kalple yaşamak zor oluyor.. biri benim kalbim..
biri de esimin olsun hadi.. ikisi de ikizlerimin .. hahahahaha

Son düzenleme:

yine yeme zaamni:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

şuna bi bakıverin bebek fln varmı:26::26::26:

ikiside olmasın umudum yakaymaklı gonzalezımsen işi blirsin
benimde senden farkim yok hocammmmmmmmmesim diyoki yaw alisverise gittim geldim keske bi masayi kursaydin bari diyobende kapinin önüne koyulursam sasirmayin
bende oyleyım
bende öyleyim kızlar.daha yeni katıldım ama eşim arıyor napıyosun kk deyim sürekli böle ama.diyoki bu ne böle ya pcnin başından kalkamıyon.

yaw gel gitmebi yüzünü görelim gecmis karisik
geldım yetıstım sıze çözüldünüz hepiniz
pofff hanı hanı balın nerde
ayy ne güzel olurduhayalotumda gelir esilamida aliriz bebelerimizde yok öyle yaslaniriz birlikte
buda korkudan yazmış benıkız bebeler nıye yokmuş alaalaaa olcek işte hepimizin bebesi
esilam benzedi bilem bizeaama hocammmmm zeynebnurumu kacirdim galiba iyice

zeynepnurda benım sucum yok
esilam alısmıs desteklıyorum kaçakhayalim

esilam benzedi bilem bizeaama hocammmmm zeynebnurumu kacirdim galiba iyice

tühh nası kaçırdın onu..gelir gene gelirr.. sen bi telepati kur ona o kadar da yazıp durdun anlattın onada
olsun yasağımm..
kaçan balık büyük olur. kaçamayan ızgara, esilam yandın, piştin sen..
bu hayalotla yasağım da yemeğe hazırlar, yerler senii

masalalh hayalotumafatmagülün bilem sucu yokmus hep benim sucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…