- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.381
esimde öyle elinde bisiler alıp gelmisse eve, veriyo bana kapıda, hemen elimden oracığa bırakıyorum, snra kosa kosa kk basına
ama snrada kalkıyorum, mtfaaakkkkkk
artık senlebi evde otururuz yasağımm.. bi ev tutarık.. kk dan ayrılamayıp, kendi evin de oturanların yeri yazarızz..
esilamı da bize benzetecen sonunda he,
doru önce suedam baslatti
hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kiz neyi baslattim
Duymamisim yasagimin alengirli kelimesini hic :26::26:
Olsun umudum en buyuk hoca
bende öyleyim kızlar.daha yeni katıldım ama eşim arıyor napıyosun kk deyim sürekli böle ama.diyoki bu ne böle ya pcnin başından kalkamıyon.
ben geldımmmm
kaçakhayalim alıntılarımı yaparken konutunuz ya onlara bakamadıgımdan esılamın yazdıklarını goremedım ben
tekrar ge.çmişe gıtmelıyım gelıyorum hemen
doru önce suedam baslatti
hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaw gel gitmebi yüzünü görelim gecmis karisik
herkese slmm nasılsınz şekerlerim arabamı sürdüm hocam beyendi 1 aydır kullanmıyodum ocanın gösterdigiyle gittim bakalım haftaya nasıl geçicek sınav artıkın ehliyeti alınca hepinizi bogaza yemege götürim
tmm senin işin bitti esilam
bizim adamlar, en sonunda isyan çıkaracaklarr.. bu kk yüzündenn
ya diyom dur daha hepsine cvp vermedim, aksam kaldıracak ya beni basından..
bide biseyi farkettim, ben bunun basınageçsem, ya bunu sunu yap, yok bana salep yap, yok bana bisey getir..hep biseyler buyuruyo..
dedim hep bunun basından kaldırmak için yapıyosun..aksamda tv nin kumandasını bulamamıs,. bana soruyo gelmiste..her yere baktım yok diyo.. içeri bi gittim, al bak burdaymıs dedimm.. hani her yere bakmıstın.. ya bu tarafanıa baktım o tarafa bakmadım dedi.. zaten dedim o zaman ne her tarafa bakdım diyosunn durun hazır burda sinirim aklıma gelmisken az daha dövimm .. al sana al sana
şuna bi bakıverin bebek fln varmı:26::26::26:
şimdi gördüm bitanem benımcanbonum yapıyorum zaten oylede en az 15 karakter daha gırın dıyo bu pc yaw anlamadım
amın inşallah kuzum tekede razıyım rabbım nasıp etsın inşallah saglıklı bır evlat hepımıze
gonzalezım sımdıde ben gecmısten gelene kadar sen gıttın sanırsam
şa şır dımmmcanbonum benım nasılsın varmı agrın boncugum:26:
hayalotum görmemisin ben esilama dedim hayalotumla bi tanis vazgecemen demistim ama görmemisin
bende yazmıyodum bozulmasın umudumun yaptıgı dıyem
balkusum.. öle alıntı ile yapıca bnde de öyle oluyor..herkeste öyle olur..bu kk nın bir özelliği..
sen alıntı yap bi bakim kusum..bide alıntıdan sonar altına sen ya biseyler yaz, bikaç smiley fln koy.. o zaman olur
negüzel işte balım gıt eglenırsın bırazhe yaw kopamıyom.. smdi hoca olmayınca baslarında ne ederler diyom hepp
tmm ben sifre verimm. sende bana tel ver .. hah haaha
basım sismesinden ziyade..çoluk çocuk pek yokda..lise arkadaslarım..arada biz toplanırız böyle
snden de Allah razı olsun balkusum,. islerime yardımcı oluyon..tel verıcem ben sana
olcak bıtanem olcak bundan sonra rabbım kucagını boş bırakmıcak inşallahvalala bittik iyiycerabbim yardimcimiz olsun yaw adam diyoki %80 hastam cocugunu ignelerle dogurdu seni bi basaramadik diyo acaba baska bisey daha mi var diyo aama bbende herseye bakildi bi pihtilasma cikti dedim adamin kafasi karisik iyice ne yapacagini sasirdi i benim icin
süper süper süperkızlarrr.. yeni resmim nasıll amaçok tatlılar yaaa
ikiside olmasın umudum yasize cvp verecem diye telef oldum bu topiğin sayflarında.. hüüüü hüüüüüüüüüüüü
sizin yüzünüze mtfağa yemek yapmaya gidemiyom beee.. basımın belalarıııııııııııı
vallah dün aksam esimden fırçayı yedim.. ama tadını beğenmedim hiçç..
diyo gündüz kk dasın geldim servis gelicek diye..pc basındaydın..
aksam oldu yinebasındasın.. yaza yaza bitiremedin bi türlü diyo..
iyice yapıstın kaldın diyo..ama ben naaptım simdi suçum ne anlamadım halenn
ya sizi boşıycam.. yada kapıpıp önünne koyulcam..
bende oyleyımbenimde senden farkim yok hocammmmmmmmm esim diyoki yaw alisverise gittim geldim keske bi masayi kursaydin bari diyo bende kapinin önüne koyulursam sasirmayin
bende öyleyim kızlar.daha yeni katıldım ama eşim arıyor napıyosun kk deyim sürekli böle ama.diyoki bu ne böle ya pcnin başından kalkamıyon.
geldım yetıstım sıze çözüldünüz hepinizyaw gel gitmebi yüzünü görelim gecmis karisik
pofff hanı hanı balın nerde
esimde öyle elinde bisiler alıp gelmisse eve, veriyo bana kapıda, hemen elimden oracığa bırakıyorum, snra kosa kosa kk basına
ama snrada kalkıyorum, mtfaaakkkkkk
artık senlebi evde otururuz yasağımm.. bi ev tutarık.. kk dan ayrılamayıp, kendi evin de oturanların yeri yazarızz..
buda korkudan yazmış benıayy ne güzel olurduhayalotumda gelir esilamida aliriz bebelerimizde yok öyle yaslaniriz birlikte
esilam benzedi bilem bizeaama hocammmmm zeynebnurumu kacirdim galiba iyice
suedam nasssinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hsgledin hayalotumm...valla işin içinden çıkarsın sen, bak bak kusum
dimi yapcak bisey yok..önce o baslattı
yasağım doğru diyor.. geçmis.. karısıkk
ayy ne güzel olurduhayalotumda gelir esilamida aliriz bebelerimizde yok öyle yaslaniriz birlikte
İyilik canimm sen nasilsin?kiz ogrenciler kutuphanedeydide bi bakayim dediydim. :))
Seviyorum sizi canlarr
esilam benzedi bilem bizeaama hocammmmm zeynebnurumu kacirdim galiba iyice
ikiside olmasın umudum yakaymaklı gonzalezımsen işi blirsin
bende oyleyım
geldım yetıstım sıze çözüldünüz hepiniz
pofff hanı hanı balın nerde
buda korkudan yazmış benıkız bebeler nıye yokmuş alaalaaa olcek işte hepimizin bebesi
zeynepnurda benım sucum yok
esilam alısmısdesteklıyorum kaçakhayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?