Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

katrem yanlis anlama umud hocamiz gecmisi okuyup geliyo cevabini sonra verir....

size cvp verecem diye telef oldum bu topiğin sayflarında.. hüüüü hüüüüüüüüüüüü
sizin yüzünüze mtfağa yemek yapmaya gidemiyom beee.. basımın belalarıııııııııııı
vallah dün aksam esimden fırçayı yedim.. ama tadını beğenmedim hiçç..

diyo gündüz kk dasın geldim servis gelicek diye..pc basındaydın..
aksam oldu yinebasındasın.. yaza yaza bitiremedin bi türlü diyo..
iyice yapıstın kaldın diyo..
ama ben naaptım simdi suçum ne anlamadım halenn
ya sizi boşıycam.. yada kapıpıp önünne koyulcam..

benimde senden farkim yok hocammmmmmmmmesim diyoki yaw alisverise gittim geldim keske bi masayi kursaydin bari diyobende kapinin önüne koyulursam sasirmayin

gurbetkiz kullanıcısından alıntı

sesss veriyorum geriden okumaya kalkdim ilk defa sonunu zor getirdim haaa naparsiniz...??

öyle cok konustukki hepicigini unuttum

valla sonu gelmeyen hikaye gibiyiz.. insan basını okuyunca, ya sonuna yetisemiyo.. ya sonuna bakınca, basını hatırlamıyo.. hahahahaha

valla öyle

yasağımm.. kızı ne hale getirdin öyle.. kız alısacam derken. iyice çıldırdı .. hahahahah
anam gözümden yaş geldii ..
hay yasağım sen çok yaşa emii

hocammmmmmm esilam bizim oldu 2 günde tam bizlik oldu o bizim camimiz yaw

bende öyleyim kızlar.daha yeni katıldım ama eşim arıyor napıyosun kk deyim sürekli böle ama.diyoki bu ne böle ya pcnin başından kalkamıyon.

bende öyleyim kızlar.daha yeni katıldım ama eşim arıyor napıyosun kk deyim sürekli böle ama.diyoki bu ne böle ya pcnin başından kalkamıyon.

esilam bu baslangic daha öyle bi alisacanki esin yandi artik yapacak bisey yok bizimkiler alisti duruma oda alisir

Son düzenleme:
ben geldımmmm
kaçakhayalim alıntılarımı yaparken konutunuz ya onlara bakamadıgımdan esılamın yazdıklarını goremedım ben
tekrar ge.çmişe gıtmelıyım gelıyorum hemen

Son düzenleme:
ben geldımmmm
kaçakhayalim alıntılarımı yaparken konutunuz ya onlara bakamadıgımdan esılamın yazdıklarını goremedım ben
tekrar ge.çmişe gıtmelıyım gelıyorum hemen

yaw gel gitmebi yüzünü görelim gecmis karisik

benimde senden farkim yok hocammmmmmmmmesim diyoki yaw alisverise gittim geldim keske bi masayi kursaydin bari diyobende kapinin önüne koyulursam sasirmayin

esimde öyle elinde bisiler alıp gelmisse eve, veriyo bana kapıda, hemen elimden oracığa bırakıyorum, snra kosa kosa kk basına
ama snrada kalkıyorum, mtfaaakkkkkk
artık senlebi evde otururuz yasağımm.. bi ev tutarık.. kk dan ayrılamayıp, kendi evin de oturanların yeri yazarızz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…