Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyim ne olsun kimse kalmamıştı biraz önce bende başkayerlere bakıyodumm sen nasılsın

bende ıyıyım canbonum
zeynepnurum bak sana smilleri yapmayı öğretim

kullanıcı kontrol panelinden gir
seçenekleri düzenle de
sayfayı aşagıya indir çeşitli seçenekler var oraya gel
mesaj edıtorunu standart tollbar olarak işaretle
sayfayı asagıya indir kaydet de
sonra cevap yazarken surat ıfadelerı cıkmıs oluyo canım
hadı dene bakalım yapabılcenmı

sevındım scorpıonsum guzel gectıgıne

hoşbudum cnmmm..sana da elti cadısı gelmiş gitmişşşaçmayaydın kapıyı çalıp çalıp gideydiii
iyim ne olsun kimse kalmamıştı biraz önce bende başkayerlere bakıyodumm sen nasılsın

bende bebek eşyalarına bakıyorum sitelerdeee
bu arada selam zeynebnur..ben scorpi..hiç denk gelemedik.ben gündüzleri giremiyorum ama akşamları fırsat oldukça buradayımmm

Son düzenleme:
delikten baktımda kucagında ogluşuyla glmiş kuzumsırf o bacaksız için actım kapımı yinge demesı yokmu kopuyorum
iyi haibtemmm geldimi kocacinnnnnn [/B]

gelmedi habıbtemaradı 12de gelıcem araba surmeye goturcekmiş onu soyledı ben daha agzımı bıle acamadan suratıma kapatıverdı

slm bende zeyneb yeni katıldım sayılır aranızaa bende bebek istiyenlerdenım

scorpimmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmm aile oturmasi ne guzel olur dimi...hosgeldinnn bitanemmm

oyyy beybi sevdin demekk ne tatlııı
eniştenin de kulaklarını çekicem haaaaaaaaaa

oyyy beybi sevdin demekk ne tatlııı
eniştenin de kulaklarını çekicem haaaaaaaaaa

sevdım canbonum cok tatlı ya
ben artık hiçbirşey diyemiyorum bilem ya 2 gün güzel geçiyosa 3.gün mutlaka abileriyle kahvede ..
nasıl vazgecırecegımıde bılmıyorum kumar falan oynamıyo takıldıgı ınsanlarda hepsı okumus eglence gırgır ama bu benım hıc hosuma gıtmıyo canbonum ya

iyi geceler arkadaşlar benım cıkmam lazım ben boşken kimse yoktuu kacam geldi sizde geldiniz neyse yarın görüşürüz hayırlı geceler öptum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…