- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.781
geldim bitanem nasılsın zeynepnurum
sevındım scorpıonsum guzel gectıgıneCanlarim tesekkur ederimm ben de iyiyim cok şükürrr.simdi ciktik haladan.aile saadeti takildik.kayinvaldemler de vardi.gırgır şamata guzel gectii.simdi yoldayiz 1 saate anca gideriz..soz gecmisi okumiycamgorusruzzz
bu ayda olmazzsa kilo kilo alıp stok yapacağım
sonunda geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
habubtemmmm hg gittimiii eses eltiiiiiiiiiiii
iyim ne olsun kimse kalmamıştı biraz önce bende başkayerlere bakıyodumm sen nasılsın
hoşgeldinnnnnn
hoşbudum cnmmm..sana da elti cadısı gelmiş gitmişşşsevındım scorpıonsum guzel gectıgıne
iyim ne olsun kimse kalmamıştı biraz önce bende başkayerlere bakıyodumm sen nasılsın
gitti bitanem gitti çok şükür
delikten baktımda kucagında ogluşuyla glmiş kuzumhoşbudum cnmmm..sana da elti cadısı gelmiş gitmişşşaçmayaydın kapıyı çalıp çalıp gideydiii
bende bebek eşyalarına bakıyorum sitelerdeee
bu arada selam zeynebnur..ben scorpi..hiç denk gelemedik.ben gündüzleri giremiyorum ama akşamları fırsat oldukça buradayımmm
iyi haibtemmm geldimi kocacinnnnnn[/B]
yaptımmm canımm bende sonunda renkli bi mesaj yazacağim
hoşbudum cnmmm..sana da elti cadısı gelmiş gitmişşşaçmayaydın kapıyı çalıp çalıp gideydiii
bende bebek eşyalarına bakıyorum sitelerdeee
bu arada selam zeynebnur..ben scorpi..hiç denk gelemedik.ben gündüzleri giremiyorum ama akşamları fırsat oldukça buradayımmm
delikten baktımda kucagında ogluşuyla glmiş kuzumsırf o bacaksız için actım kapımı yinge demesı yokmu kopuyorum
gelmedi habıbtemaradı 12de gelıcem araba surmeye goturcekmiş onu soyledı ben daha agzımı bıle acamadan suratıma kapatıverdı
oyyy beybi sevdin demekk ne tatlııı
eniştenin de kulaklarını çekicem haaaaaaaaaa
aynen cnm hepimizin hayali bebişşşşslm bende zeyneb yeni katıldım sayılır aranızaa bende bebekistiyenlerdenım
valla öyle habibtemmm keyifli oluyooscorpimmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmm aile oturmasi ne guzel olur dimi...hosgeldinnn bitanemmm
Selamunaleykum dostlarr ben geldm uzun bi aradan sonra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?